Şimdi Ara

Seat Cordoba Ibiza uzaktan kumanda arızası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 aylık Cordoba sahibiyim.Daha önce polom olmuştu bu ikinci wag grubu arabam.sorun ve çözüm anlatmak istediim.ben çok uğraştım siz uğraşmayin.arabanin uzaktan kumandası tek di ve yedek yoktu .anahtarda tekdi . şoför kapı kilidi de çalismiyor.Al başina iş.uzaktan kumanda arabayı aldigimdan beri sıkıntı vardı kitlemez açmaz degişik takılıyordu.yeni inwels kumanda seti aldım beyin ve iki kumanda 25o tlye taktım beyni eski.nin yerine .eskiside aynı model yani soket aynı röle çıkışlarida aynı.neyse yeni kumanda da kitlemiyor açmiyor .eh dedik s....çtı napcaz.kendim elektronikçi olduğumdan dedim kesin bağlantıda sıkıntı var.bingo adamlar kumandanın röle uçlarini merkezi kilide paralel yapmiş aslında mantıklı geldi ama ince bi noktayı atlamişlar
    Oda ne olsun püf noktası burası işin içine 78o ohm bir direnç giriyo.kimse buraya dikkat etmediğinden kumanda kafası na göre takılıyor.kitliyo acmiyo âçiyo kitlemiyo .78o ohm ekşi uçla ortak uç arasinda kısa devre olursa kapılar kitleniyor.eksi uçla ortak uç direk kısa devre olursa kapılar açıliyor .kumanda bağlantısını yeniden düzenleyince herşey normale döndü ama bunu bulana kadar çok terletti beni bu seat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.