Şimdi Ara

Seat Cordoba radyo ve klima sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 model 1.6 stella cordobam var.Bugün arabayı çalıştırdığımda bütün göstergeler sağlam ve çalışırken radyo ve klimanın olduğu kısımda hiçbir şey çalışmıyordu.Işığı bile yanmıyordu.Teyp şu anda çalışmıyor klimada aksine kendi kendine çalışıyor ne yapabileceğim hakkında bilgisi olan var mı acaba?

• Tamirciye göstermekten başka çaren yok hocam. Konsolu açıp bir göz at diyeceğim ama boşuna risk almaya değmez. Tırnakları kazara kırdın mı al başına belayı. Bağlantılardan olduğu kesin, şase yapmış olabilir veya temazsızlık olabilir. Bence birşey yapmadan oto elektrikçiye gösterin.
  • klima tesisatı elektiriği teypten alır teyp arkasındaki ya soketler gitmiştir yada teyp kartı yandıysa teyp gitmiştir klimanın tesisatının elektiriğide teypteki yeşil kartın içinden gecdiğinden teyp yandıysa yeni teyp alacaksınız yada iyi bir teyp tamirci bulacaksınız üfleme yapması normal bizzat başıma geldi ordan biliyorum bendede kaset kaldı cıkarmak için tornovida soktum oda teypin kartındaki klimanın elektrik alan yoluna gelmiş klima arzalanmıştı ve sadece üflüyordu sağolsun ustam bir lehimle halletti umarım sizinkide lehim işidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 20 Kasım 2010; 1:52:26 >
  • Hocam Direksiyonun altında sigorta tablosu bulunuyor. önündede bir kapak. İleti tarihleri eski ancak ben yazayım baskasının basınada gelebilir yardımcı olabilelim.

Şimdi Direksiyonun altındaki kapağı acınca sol tarafta sigorta tablosunu görürsün. Tablodan 29 numaralı sigortayı cıkar ve yerine yeni bir 15 A sigorta yerleştir. Tüm Problem ya bundan kaynaklanıyordur yada :

Digital ekranın oldugu kısmın altında 2 adet vida yeri var onları söktüğünde o gogus kolayca cıkar. Tırnaklar kırılacak diye korkma kırılmıyor. onu cıkardıgın zaman önüne gelecek galvaniz bir kutu var yanlarında 4 vida Yıldız Ucla acar cıkartırsın. Kutunun arka kısmında bir 10 A sigorta bulunmakta Bunuda değiştirsen problemin çözülebilir.

Haa bunların hiç biri çözmesse o zaman yol bilgisayarı, teyp ve klima'nın yonetim paneli olan kart gitmiştir. Çıkmasını bulabilirsen değiştirirsin bulamazsan serviste sorar değiştirirsin.

Kolay gelsin

• Arkadaşlar bi yardım edin heralde bu sorun çözüldü.
    http://forum.donanimhaber.com/m_73429040/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73429040
  • arkadaşlar merhaba forumlar konusunda bilgim yok ama takip ettiğim kadarıyla eski konular tekrar açılınca bunun adına hortlatmak deniyor

bu konuyu hortlatıcam maalesef çünkü nereye yeni bir konu açılır bilgim yok :(

2001 mode 64 bin km'de seat ibiza sahibiyim 4 ay oldu alalı genel bi skıntı yaşamıyordum fakat,

forumlardan okuduğum kadarıyla koltuk temizlemekte bi kaç arkadaş kosla halı kullanmış bende öyle yaptım koltukları ve taban halısını halı şampuanıyla yıkadım kuruması için gölge ve serin yerde kapı ve camlar açık 4- 5 saat beklettim sonrasında kurudu süpürgeyle çektim camları bir parmak açık bırakıp parkettim ertesi sabah annem rahatsızlandı süratle hastaneye yetişmeye çalışırken yol yapımı olan bir alana girmek zorunda kaldım taşlı çukurlu sert bir zemindi araba orda sanıyorum baya hırpalandı sonrasında aynı gün eve dönerken farkettimki klima kendi açılıo üflüyor kapanıyo dijital göstergedeki klima ikonları açılıp kapanıyor ve sürekli bu tekrarlıyor yol bilgsayarı ve radyo düzgün sorunsuz çalışıyor. bu anlattığım iki nedenle sorun çıktını düşünyorum özel bi serviste bilgsayara bağladılar sorun çözüldü fakat bugün yine aynı sorun başladı sizce ne yapmalıyım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.