Şimdi Ara

♦ • ♦ • ♦ • ♦ SEAT EXEO KULÜBÜ ♦ • ♦ • ♦ • ♦ (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
26
Favori
179.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu seat exeo'ların hepsi 6 ileri mi ? 102 beygir mi 105 beygir mi ? motor kodu nedir mesela ? normalde hitler dediğimiz sr motorlar 5 ileridir bunun frk nedir 6 ileri olduğu için 5 ileriye göre hantal mı kalıyor
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    1.6'ların hepsi 6 ileri 102 bg, motor kodu ALZ, bildiğimiz Hitler motoru yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motoru 5 ileri yada 6 ileri diye ayiramazsiniz mator aynı olabilir şanzıman diyebilirsiniz

• Motor üreticiye bağlı değişir 1.4 tsi 140 bg de var 1.4 tsi 160 da var 1.6 102 de var 106 si da exeo Türkiyedeki benzinli modellerinin hepsi 1.6 102 bg yurt dışında 1.8 tfsi modeli mevcut ayrıca türkiyede 2.0 dizel de yok değil bi kaç tane çıkıyor
    Hantalligina gelir isek ağır ve düz motor yani turbo mevcut değil 1.6 larda tork yeterli olmuyor ayrıca vw passat ve jetta eski modellerinde ve audilerde 1.6 motorlu olanların hepsi ileri 5 şanzıman ama hayvan gibi bağırıyor son viteste ileri 6 vites ekonomik ve konfor amaçlı eklenmiş olup 1.6 olan a4 b7 modelinden avantajı bu

• Arkadaşlar benim exeo lpg takıldığından beri motor lambası yanıyor. Bazen çalıştırdığımda söndüğünü görüyorum yani yanmıyor. Ama çoğu zaman yanık kalıyor. Ama herhangi bir arızada göstermiyor. Hem lpg takdırdığım yer hemde bakımlarını yaptırdığım kendi ustam lpg den kaynaklandığını ve bir problem olmadığını söyledi. Kendi ustam hatayı sildi ama bir süre sonra gaz aldığımda tekrar yandı. Bu durum normalmidir acaba?
  • SERKAN-1976 S kullanıcısına yanıt
    Arıza kodu var mı?

• matrmatrmrdn kullanıcısına yanıt
    Hayır arıza kodunu bilmiyorum. Ben aynı durum sizlerde de var mı diye merak ettim. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Motor lambasının yanması dışında bir problem yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKAN-1976 -- 12 Ekim 2016; 20:52:42 >
  • Ben de Mayıs'tan beri LPG'li kullanıyorum ama LPG kaynaklı bir motor arıza ışığı sorunu yaşamadım.. Arıza ışığı muhakkak bir hata kodu da verir, bilgisayara bağlanınca bu kod görünür, kodun yanında arızanın kaynaklandığı aksamla ilgili bilgi de olur.

• 2010 model darbesiz boyasız pejo 308 1.6 vti (lpg) 57000 km aracla exeo takasi dusunen varsa irtibata gecelim

• SERKAN-1976 S kullanıcısına yanıt
    bizimde lpg taktırdığımızdan beri motor arıza ışığı yanıyor arada kayboluyor ama bir sıkıntı yaşamadık ustamız normal demişti
  • Merhaba seat exeo almayi dusunuyorum. Fakat kasko fiyatlari nasildir? Yedek parca problemi yasar miyim ve satarken sıkıntı yasar miyim? Sorularina cevap verir misiniz?

• okulaptus O kullanıcısına yanıt
    Ben Unico sigortadan 1400 liraya yaptırdım, bu şirket eskiden Aviva sigortaymış. Daha önce bi aracımı pert etmiştim, buna rağmen fiyat uygun bence.

Yedek parça bulunur, sanayide olmasa bile yetkili serviste bulunuyor.

İkinci elde de satılır tabii, ben arabamı satıcı aracı ilana verdikten birkaç saat sonra aldım, her araba bu kadar hızlı satılmaz elbet ama nihayetinde alıcı ve satıcı uygun bir fiyatta buluşur.

• matrmatrmrdn kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam en buyuk cekincem aslinda yedek parcasi cok zor bulundugunu belirttiler banada.

• quote:

Orijinalden alıntı: firatblg

Motor üreticiye bağlı değişir 1.4 tsi 140 bg de var 1.4 tsi 160 da var 1.6 102 de var 106 si da exeo Türkiyedeki benzinli modellerinin hepsi 1.6 102 bg yurt dışında 1.8 tfsi modeli mevcut ayrıca türkiyede 2.0 dizel de yok değil bi kaç tane çıkıyor
    Hantalligina gelir isek ağır ve düz motor yani turbo mevcut değil 1.6 larda tork yeterli olmuyor ayrıca vw passat ve jetta eski modellerinde ve audilerde 1.6 motorlu olanların hepsi ileri 5 şanzıman ama hayvan gibi bağırıyor son viteste ileri 6 vites ekonomik ve konfor amaçlı eklenmiş olup 1.6 olan a4 b7 modelinden avantajı bu

Ama bu motorun 5 ileri olanlarına göre 6 ileriye sahip olan exeo onlardan daha hantal deniyor ?
  • Arkadaşlar merhaba, 5 yıldır sorunsuz olarak kullandığım Seat Exeo'yu daha geniş bir araç istiyacı sebebiyle satmak zorunda kaldım. Almayı düşünen varsa Sahibinden.com ilanım:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-fiyat-dustu-tertemiz-sigara-icilmemis,bakimli-full-exeo-sunroof-355877575/detay/
  • arkadaşlar merhaba bende bu kulübe dahil oldum 2011 model exeo sahibiyim. hayırlı kazasız belasız sürüşler diliyorum.
  • yigido-5860 Y kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, Allah kazasız sürüşler nasib etsin.. Nasıl buldunuz Exeo'yu, sevdiniz mi?

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Sen oyle deyince dikkatimi çekti şimdi baktım passat da daha önce aynı motoru kullanmış 5 vites 0-100 12.7 sn diyor exeo da 12.6 sn motor tork 148 Nm sabit hantal olduğunu sanmıyorum belki fazla vites değişmek Yoruyor dur ondan öyle gelmiş olabilir
  • Evet genel hatlarıyla çok konforlu ve güzel bi araç tabi daha çok yeni bindikçe keşfetmeyi düşünüyorum genel izlenimim oldukça iyi bu paralara bu konfor çok bile.ama sanki biraz sesli çalışıyo gibi geldi bana.

• yigido-5860 Y kullanıcısına yanıt
    Üzerinde 3000 cc motor var gibi ses çıkarıyor Maaşallah...
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.