Şimdi Ara

♦ • ♦ • ♦ • ♦ SEAT EXEO KULÜBÜ ♦ • ♦ • ♦ • ♦ (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
26
Favori
179.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkeze Selamlar. Adım KUTAY Bende Yaklaşık 1 ay kadar önce Seat Exeo Sahibi oldum. 2009 Style metalik lacivert bir araç aldım. Almadan önce baya araştırdım çokda memnunum. Fakat Aracımın bir problemi var. Boğaz Kelebeği...

Bu parça arıza verdi çok fazla bir yan etkisini hissetmiyorum ama çok az ses yapıyor. servis değişmesi gerektigini söyledi ve yaklasık olarak 1.500 tl maliyet cıkardı. yan sanayi malzemesi 300 ila 500 tl arası değişiyor. sorun şuki internette naptıysam bulamıyorum. yurd dışında var ama gelirmi gelmezmi bilemiyorum..

06B133062P bu kelebeğin parça kodu hepimizin exeo larında aynı audi ve vw dede aynı belki çevresi olan veya bilenlerimiz olabilir. temiz çıkma veya yan sanayi bilginiz varsa irtibata geçelim lütfen.

şimdiden teşekkür ederim. iyi forumlar.
  • Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Bende 6 aydır kullanıyorum çok memnunum. İnşallah sizde memnun kalırsınız.
  • Kutay77 K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim güle güle bin inş problemini en kosa zamanda çözersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba kisa ama detayli arastirmalarim neticesinde ve sizlerinde olumlu gorusleriyle bende bir 2009 siyah exeo sahibi oldum ilk izlenimim herkesin bahsettigi kasanin motora agir gelmesi durumunu bende hissettim. Ama konforuna diyecek soz yok :) herkese kazasiz sürüşler...

• hanturk06 H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız sürüşler dilerim👍

• Teşekkür ederim. Birsey sorcam benim aracin arka cam kilidi sürekli aktif sadece ben tusa basili tutarken arkadan kumanda edilebiliyor parmağımı çektiğim de yine kilitleniyor acaba sizde de ayni mi

Şoför kapısında cam kilitleme düğmesi var hocam, ordan halledebilirsiniz.

• Bende ki Sikinti zaten dugmenin hep kilitli konumda duruyor olmasi basili tutmazsam hep kilitli ancak basili tutarsam kilit devreden cikiyor

Bi oto elektrikçiye baktırın hocam, teknik bir şey bu.

Sanırım bende de o sorun var çünkü aracı aldığım kişi o açama kapama düğmesinin oraya kurdan çöpü sokmuş sıkıntı yok şu anda kurdanla halladebilirsin😬😬

• İyi forumlar. Aracimla ilgili bir kaç sorum olacak.

1.si araç hızlanırken mesela 60 dan veya 70km den sonra gaza bastığında titreyerek hızlanıyor boşa aldığında bisey titreme yok.

2.si bazen hararet gaza yüklendiğinde dusuk veya yüksek hızlarda 90 ne in altına 70 derece Civarlarina kadar dusuyor sonra tekrar 90 a geliyor

Bu olaylardan başına gelen varmı. Arizanin sebebi nedir?

Şimdiden teşekkürler..

• Iyi fikir denenebilir

1 sorunun cevabı rot balans yaptırır derim daha iyi sonuç alırsın 2 sorun için hararet aramıyorsa sorun yok bana göre

Bencede 1. Sorunun cvbı rot balans yaptırmanız 2. soru ise termostat yada müşür arızası olabilir.

• Herkeze Selamlar. Aracımı Satmaya Karar Verdim. 2009 style metalik lacivert

135.000 km de LPG li. özellik olarak biliyosunuz zaten. İlgilenen olursa haberşelim.
  • Arkadaslar bende almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım.

Sahibinden.Com bir araba buldum konuştuk ama kararsız kaldım.

Exeo style 2011 model

125bin km

LPG'li atiker

Yazlık kışlık lastik

Boya değişen yok(küçük derin olmayan göçük çizikvar)

40_41 bin TL diyor
  • boot_ B kullanıcısına yanıt
    Bence alınır hocam o fiyata konforlu arac olarak en uygun Seçenek a4 alıyormuş gibi duşunun tabi kısa vadede satmayacaksaniz bende cok baktım ama kısmet olmadı baska arac aldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim araç hareket halinde sanırım check tuşuna bastım şimdi hareket ederken sürekli yuvarlak üstünde 1 yazılı bir uyarı çıkıyor 5 sn de bir de bip diye uyarı sesi veriyor nasıl halledebilirim
  • Acil yardım edebilecek biri var mı:((
  • Cevap verebilecek kimse yok mu yolda kaldım bişey olacak diye gidemiyorum da :(( sürekli ötüyor
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.