Şimdi Ara

♦ • ♦ • ♦ • ♦ SEAT EXEO KULÜBÜ ♦ • ♦ • ♦ • ♦ (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
26
Favori
179.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

arkadaslar kimler istanbulda idi?
    bir pazar sabahi istanbul tanisma kahvaltisi mi yapsak?

Güzel olur bence.
    Sıra sıra dizeriz araçlarımızı
    İlk defa bugün yolda bir Exeo gördüm. Çok nadir görülen bir modele sahibiz arkadaşlar
    Fazla bilinmediği için de insanlar üzerindeki etkisi oldukça farklı oluyordur tahminimce.
    Yollarda sürekli Passat, Mondeo, C5, 407 vb. araçlar görmeye alıştık. Hatta bu aralar dikkat ediyorum, İstanbul'da ne kadar çok BMW ve Mercedes varmış yaa. Ya da benim bulunduğum bölgede bu araçlardan çok var :)

Bugün A4 B8 versiyon için satılan bagaj havuzunu deneme fırsatım oldu ve cuk oturmasa da gayet güzel oldu. Alacak olan arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilir.
    Gerçi ben Seat Exeo için duyurulan modeli gördükten sonra karar vereceğim.

• http://carscoop.blogspot.com/2010/08/seat-palma-design-proposal-for-spanish.html

seat bu arabayı seri üretim yaparsa kesinlikle alırım :) istanbul kahvaltısına katılabilirim bende :)
  • bu arada motor izolasyon halısı 150 TL + 10 TL klips ücreti. muhtemelen sipariş edeceğim :)
  • exeo aracların aküleri için ucuz ve kolay bir çözüm üretilebilir kanımca. bugun passata baktım, akülerinin kılıfla korunmalı oldugunu gördüm.bu tür birşey araçlara kolaylıkla uygulanabilir :)

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/445453/6D70987E88954D2782B2B3694198D5F9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conradi -- 10 Ekim 2010; 3:35:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conradi
    http://carscoop.blogspot.com/2010/08/seat-palma-design-proposal-for-spanish.html

seat bu arabayı seri üretim yaparsa kesinlikle alırım :) istanbul kahvaltısına katılabilirim bende :)

hocam yaklasik 4-5 sene once su anda altimizdaki exeolar bolero concept ismi ile arzi endam etmisti ve o zaman turkiyeye gelen ilk boleroyu ben alicam demistim :)).
    bu araba cikana kadar 4-5 sene gecer , umarim gelir ve aliriz hep beraber.
    gercekten guzel arabaymis.
    ee hadi o zaman kahvalti detaylarini belirleyelim.
    sabah erken olsun ki gun kaybolmasin derim.
    haftaya 17 ekim sabahina varmisiniz?soyle erken saatte bir iki saat cay kahvalti yapar tanisir dagiliriz.

• quote:

quote:

http://carscoop.blogspot.com/2010/08/seat-palma-design-proposal-for-spanish.html

hocam yaklasik 4-5 sene once su anda altimizdaki exeolar bolero concept ismi ile arzi endam etmisti ve o zaman turkiyeye gelen ilk boleroyu ben alicam demistim :)).
    bu araba cikana kadar 4-5 sene gecer , umarim gelir ve aliriz hep beraber.
    gercekten guzel arabaymis.
    ee hadi o zaman kahvalti detaylarini belirleyelim.
    sabah erken olsun ki gun kaybolmasin derim.
    haftaya 17 ekim sabahina varmisiniz?soyle erken saatte bir iki saat cay kahvalti yapar tanisir dagiliriz.

bizde video konferansla tokattan katılalım:)Bu arada o kaput halısını klipsi nerden spariş ederiz ve akü kapağınıda tabi

• quote:

17 Ekim benim için uygundur. Brunch tarzı birşey yapalım derim. Mekan konusundaki önerilerimizi nasıl paylaşalım?
    Özel'den mi yazalım?

"tnrskr" arkadaşım, kısa bir 3G konferansı yaparız senin için

"conradi" arkadaşım bu kaput izolasyonu, motorun ısısı açısından sorun olmasın?

Akü konusu ise gerçekten çok önemli. Aküyü koruma altına almak için en kötü ihtimalle iyi bir döşemecide koruyucu kılıf yaptırsak nasıl olur?

• 17 Ekim bana da uygun. Avrasya maratonu varmış ona mı katılsak. A4 kağıda "SEAT EXEO" diye çıktı alıp göğsümüze yapıştırırız.

Kahvaltı mekanları için önerilerim:

1) Manzara - Yeşilyurt (Yeşilyurt spor kulübünün ilersinde, denize sıfır)
    2) Sütiş - Emirgan (Park problemi olabilir. Arabaları yan yana dizmezsek olmaz!)
    3) Papuli - Küçükçekmece (Göle sıfır turizm belgeli restoran, Bosphorus City'e yakın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mightywings

17 Ekim bana da uygun. Avrasya maratonu varmış ona mı katılsak. A4 kağıda "SEAT EXEO" diye çıktı alıp göğsümüze yapıştırırız.

Kahvaltı mekanları için önerilerim:

1) Manzara - Yeşilyurt (Yeşilyurt spor kulübünün ilersinde, denize sıfır)
    2) Sütiş - Emirgan (Park problemi olabilir. Arabaları yan yana dizmezsek olmaz!)
    3) Papuli - Küçükçekmece (Göle sıfır turizm belgeli restoran, Bosphorus City'e yakın)

mighty hocam avrupa yakasindayiz galiba.
    oylama yapalim o zaman anadolu avrupa diye :))
    good_person ile biz anadolu yakasindayiz , cok uzaga gitmemek sarti ile avrupa bana uyar.
    ama maraton varsa gecis cok zor olabilir.
    ne dersiniz? nasil yapalim?
    benim teklifim bogaz sahilde bir cay bahcesi kafede cay pogaca yapmak.
    pogacalar benden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 10 Ekim 2010; 15:45:39 >

• quote:

mighty hocam avrupa yakasindayiz galiba.
    oylama yapalim o zaman anadolu avrupa diye :))
    good_person ile biz anadolu yakasindayiz , cok uzaga gitmemek sarti ile avrupa bana uyar.
    ama maraton varsa gecis cok zor olabilir.
    ne dersiniz? nasil yapalim?
    benim teklifim bogaz sahilde bir cay bahcesi kafede cay pogaca yapmak.
    pogacalar benden...

Emirgan uygun o zaman ama orada da pazar günü park yeri bulamayız.. vale arabayı almak ister ben de vermem!

Çoğunluk neredeyse o yakada buluşalım..
  • Çoğunluğun olduğu yerde buluşmak mantıklı.
    Yine de her durumda boğaz kenarında bir yer olursa iki taraf için de ulaşım kolay olur.
    Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne yakın bir yerde buluşmak en mantıklısı.
    Avrasya Maratonu yüzünden yollar kapanacağı için trafik berbat olur pazar günü.

Sadece 3 kişi miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: good person
    Çoğunluğun olduğu yerde buluşmak mantıklı.
    Yine de her durumda boğaz kenarında bir yer olursa iki taraf için de ulaşım kolay olur.
    Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne yakın bir yerde buluşmak en mantıklısı.
    Avrasya Maratonu yüzünden yollar kapanacağı için trafik berbat olur pazar günü.

Sadece 3 kişi miyiz?

valla 3 kisiyiz galiba.
    mighty hocam avrupa yakasi uzak yerlerinde sanirim.
    2.kopruden gel demek cok uzak olacak ona.
    bu maraton isi kotu oldu.
    obur haftaya erteleyip 1.kopru yakinlarinda bir yere ne dersiniz?
  • quote:

valla 3 kisiyiz galiba.
    mighty hocam avrupa yakasi uzak yerlerinde sanirim.
    2.kopruden gel demek cok uzak olacak ona.
    bu maraton isi kotu oldu.
    obur haftaya erteleyip 1.kopru yakinlarinda bir yere ne dersiniz?

Benim için fazla farketmez. Sadece öncesinde tarihi belirleyelim yeter. Bu arada bende diğer forumdaki arkadaşlara bilgi veririm ve katılmak isteyen olursa daha kalabalık oluruz.
  • gaz kullanan arkadaşlar yakıtı nerden alıyorsunuz acaba
  • Yakıt demişken geçen gün depoyu sonuna kadar kullandım; hatta yol bilgisayarı gidilebilecek yol için 0km yi gösterdikten biraz daha bindim. 240TLlik yakıt aldı. 65 lt civarında. Tahminim 2 litre daha alırdı. Ama için acıdı benzine o kadar para verince :( araçların benzin deposu acayip büyük. hakkaten 70 litre alacak neredeyse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: good person

quote:

17 Ekim benim için uygundur. Brunch tarzı birşey yapalım derim. Mekan konusundaki önerilerimizi nasıl paylaşalım?
    Özel'den mi yazalım?

"tnrskr" arkadaşım, kısa bir 3G konferansı yaparız senin için

"conradi" arkadaşım bu kaput izolasyonu, motorun ısısı açısından sorun olmasın?

Akü konusu ise gerçekten çok önemli. Aküyü koruma altına almak için en kötü ihtimalle iyi bir döşemecide koruyucu kılıf yaptırsak nasıl olur?

ısı acısından problem yaratmaz kanımca. 2.0 TSI motorda varsa bu koruma 1.6da problem yaratmaz . Turbo motor atmosferik motora göre en az 1.5 kat fazla ısı üretir. o araclara koyuluyorsa ve sıkıntı olmuyorsa 1.6da da olmaz bence.

akü koruması için distribütörün bize herhangi birşey sunacağını sanmıyorum. Onu yerine passatlarda bulunan akü koruyucu kılıfı alacağım herhalde. atla deve bir fiyatı yoktur herhalde...

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr
    gaz kullanan arkadaşlar yakıtı nerden alıyorsunuz acaba

merhaba ,
    lukoil ve shell hangisi denk gelirse aliyorum.
    ama OPET almiyorum , icindeki recine filtreyi mahvediyordu bu ilk temizleme muhabbetini cikardiklarinda.
    hala ayni mi , degistirdiler mi bilemem.
  • quote:

Yakıt demişken geçen gün depoyu sonuna kadar kullandım; hatta yol bilgisayarı gidilebilecek yol için 0km yi gösterdikten biraz daha bindim. 240TLlik yakıt aldı. 65 lt civarında. Tahminim 2 litre daha alırdı. Ama için acıdı benzine o kadar para verince :( araçların benzin deposu acayip büyük. hakkaten 70 litre alacak neredeyse :)

hocam valla zorlasaniz daha alirdi.
    ben ilk aldigimda fullemistim , 260 lirayi gecmisti insafsiz.
    yuhh demistim kendi kendime.yahu 4 depo benzin arabanin 1/40'i resmen bu boyle olmaz demistim ve iki depo sonra LPG gectim.
  • quote:

quote:

Yakıt demişken geçen gün depoyu sonuna kadar kullandım; hatta yol bilgisayarı gidilebilecek yol için 0km yi gösterdikten biraz daha bindim. 240TLlik yakıt aldı. 65 lt civarında. Tahminim 2 litre daha alırdı. Ama için acıdı benzine o kadar para verince :( araçların benzin deposu acayip büyük. hakkaten 70 litre alacak neredeyse :)

hocam valla zorlasaniz daha alirdi.
    ben ilk aldigimda fullemistim , 260 lirayi gecmisti insafsiz.
    yuhh demistim kendi kendime.yahu 4 depo benzin arabanin 1/40'i resmen bu boyle olmaz demistim ve iki depo sonra LPG gectim.

Adamın ocağını söndürür valla bu ne yaaa... :) bir depo 260 TL

• valla ben hiç cesaret edip fulletmedim 2 defa fulletsem heralde benzin istasyonu ortaklık teklif eder tüpün canı saolsun
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.