Şimdi Ara

♦ • ♦ • ♦ • ♦ SEAT EXEO KULÜBÜ ♦ • ♦ • ♦ • ♦ (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
26
Favori
179.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tnrskr

valla ben hiç cesaret edip fulletmedim 2 defa fulletsem heralde benzin istasyonu ortaklık teklif eder tüpün canı saolsun

Benzin e taksit yapsalar 4 taksit te felan alıp depoyu doldurmak lazım.. Gerçekten Lpg sizin için büyük bir nimet... :)
  • arkadaşlar kar lastiği olayını araştıran varmı fiyatlar ne civarda bu arada ben 2 tane düşünüyorum sizce nasıl olur
  • quote:

arkadaşlar kar lastiği olayını araştıran varmı fiyatlar ne civarda bu arada ben 2 tane düşünüyorum sizce nasıl olur

hocam ben yaklasik 7 yildir kislari kar lastigi kullanirim.
    kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim fakat 4 tane almalisiniz.
    2 tane alacaginiza hic almamaniz daha evladir.
    cunki onlar tutarken arkasi kayar ve direk atar.hic olmasa dikkatli surersiniz en azindan.
    ama muthis bir sey onu diyebilirim.
    exeo icin de aldim balkonda duruyor.
    arastirirsaniz temiz cikma bulabilirsiniz.ben cikma aldim mesela 4 tanesini 170 liraya aldim.bir sene kullanilmis gicir gicir lastikler.
    michelin tavsiye ederim.
    sunlar super mesela , pazarlikla alabilirsiniz ama 250 liradan fazla vermeyin.zaten 4 tane sifiri sanirim 600 liradir.simdi zamani degil aslinda , kis cikisi cok bulunuyor , ben yazdan alip atiyorum koseye cok ucuza bulunabiliyor.fakat alirken mutlaka imal tarihine bakin.uzerinde 1043(201043) 0837(200837) seklinde bir ibare vardir.ilk iki(veya 4 tam emin degilim digit yili , sonraki iki digit uretim haftasidir.)iki yildan buyuk lastik ise yaramaz.

http://www.sahibinden.com/search.php?b[detay_9377]=137106&b[detay_3797]=70829&b[detay_3795]=70813&b[product_condition]=0&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=23005&c=23005&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&b[page]=1

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-205-55-16-kar-lastigi-2-ay-kullanildi-32537174/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-100-km-bile-yapilmamis-michelin-alpin-kis-lastigi-32253812/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-205-60-r16-michelin-pilot-alpine-sadece-2000-km-kullanildi-31902668/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-215-55r16-pilotalpin-93h-bir-yil-garantili-az-kullanilmis-vakuml-31668279/detay
    turkmen lastik bu isin ticaretini yapiyor.bu ilandakiler eski model michelin mesela.en az 5-6 yillik lastikler
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-turkmen-lastikten-yeni-gibi-225-55r16-micelin-alpin-kis-lastigi-31315495/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

quote:

arkadaşlar kar lastiği olayını araştıran varmı fiyatlar ne civarda bu arada ben 2 tane düşünüyorum sizce nasıl olur

hocam ben yaklasik 7 yildir kislari kar lastigi kullanirim.
    kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim fakat 4 tane almalisiniz.
    2 tane alacaginiza hic almamaniz daha evladir.
    cunki onlar tutarken arkasi kayar ve direk atar.hic olmasa dikkatli surersiniz en azindan.
    ama muthis bir sey onu diyebilirim.
    exeo icin de aldim balkonda duruyor.
    arastirirsaniz temiz cikma bulabilirsiniz.ben cikma aldim mesela 4 tanesini 170 liraya aldim.bir sene kullanilmis gicir gicir lastikler.
    michelin tavsiye ederim.
    sunlar super mesela , pazarlikla alabilirsiniz ama 250 liradan fazla vermeyin.zaten 4 tane sifiri sanirim 600 liradir.simdi zamani degil aslinda , kis cikisi cok bulunuyor , ben yazdan alip atiyorum koseye cok ucuza bulunabiliyor.fakat alirken mutlaka imal tarihine bakin.uzerinde 1043(201043) 0837(200837) seklinde bir ibare vardir.ilk iki(veya 4 tam emin degilim digit yili , sonraki iki digit uretim haftasidir.)iki yildan buyuk lastik ise yaramaz.

http://www.sahibinden.com/search.php?b[detay_9377]=137106&b[detay_3797]=70829&b[detay_3795]=70813&b[product_condition]=0&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=23005&c=23005&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&b[page]=1

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-205-55-16-kar-lastigi-2-ay-kullanildi-32537174/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-100-km-bile-yapilmamis-michelin-alpin-kis-lastigi-32253812/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-205-60-r16-michelin-pilot-alpine-sadece-2000-km-kullanildi-31902668/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-215-55r16-pilotalpin-93h-bir-yil-garantili-az-kullanilmis-vakuml-31668279/detay
    turkmen lastik bu isin ticaretini yapiyor.bu ilandakiler eski model michelin mesela.en az 5-6 yillik lastikler
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-turkmen-lastikten-yeni-gibi-225-55r16-micelin-alpin-kis-lastigi-31315495/detay

gerçekten emek sarfedip araştırmışsınız ALLAH razı olsun aslında benimde aklımdan geçiyor 2. el lastik ama farklı ilde kargo falan ne tutar acaba mesela istanbul tokat 4 lastik

• quote:

gerçekten emek sarfedip araştırmışsınız ALLAH razı olsun aslında benimde aklımdan geçiyor 2. el lastik ama farklı ilde kargo falan ne tutar acaba mesela istanbul tokat 4 lastik

Hocam kargodan ziyade gormeniz lazim.gormeden risk olur cikma lastik isi.
    gorup icinize sineni almaniz lazim.
    kargo sanirim 50 60 tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 13 Ekim 2010; 9:36:28 >
  • quote:

quote:

sizin lastiklerin ebatı neydi acaba 205-55-16 veya 215-55-16 bizim araca olurmu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 13 Ekim 2010; 11:33:06 >
  • quote:

quote:

quote:

sizin lastiklerin ebatı neydi acaba 205-55-16 veya 215-55-16 bizim araca olurmu acaba

hocam ben denk geldi tam ebadini buldum.
    ama 16 olduktan sonra hepsi olur merak etmeyin.
    sadece hiziniz biraz degisir , onunda hesaplamasi var.
    ornegin ben onceki aracimin orjinal lastikleri 195/55/15 cok pahali oldugundan 195/60/15 alirdim ve hizim %3 farkederdi.
    yani ibre 100 iken aslinda 103km/h gidiyor olurdum.
    cok problem degil.
    onun ince bi hesaplamasi var , burda anlatmsi cok zor , mail adresinizi pm atarsaniz ben size bir excel yapip gondereyim ordan bakin % kac farkettigine :))
    netice olarak capi(16) olduktan sonra tum 16" lastikler uyar ama hiziniz farkeder.yanak cok farkli olursa viraja girislerde arabanin yatmasi farkeder ama ralli yapmiyorsaniz fark bile etmezsiniz :))
    edit: lastiklerimizin orjinali 205/55 R16
    formulude yazayim tam olsun :
    =((F5*25,4)+(D5*E5/100*2))*22/7/10
    burda f5 cap(16) , D5 taban(205), E5 yanak orani(55).
    bu formul tekerin bir turdaki cm cinsinden aldigi yolu verir :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 14 Ekim 2010; 9:02:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: good person

quote:

valla 3 kisiyiz galiba.
    mighty hocam avrupa yakasi uzak yerlerinde sanirim.
    2.kopruden gel demek cok uzak olacak ona.
    bu maraton isi kotu oldu.
    obur haftaya erteleyip 1.kopru yakinlarinda bir yere ne dersiniz?

Benim için fazla farketmez. Sadece öncesinde tarihi belirleyelim yeter. Bu arada bende diğer forumdaki arkadaşlara bilgi veririm ve katılmak isteyen olursa daha kalabalık oluruz.

Arkadaşlar,
    Buluşma konusunu ne yapacağız?
    Bu hafta kesin olarak iptal di mi?
  • quote:

quote:

quote:

valla 3 kisiyiz galiba.
    mighty hocam avrupa yakasi uzak yerlerinde sanirim.
    2.kopruden gel demek cok uzak olacak ona.
    bu maraton isi kotu oldu.
    obur haftaya erteleyip 1.kopru yakinlarinda bir yere ne dersiniz?

Benim için fazla farketmez. Sadece öncesinde tarihi belirleyelim yeter. Bu arada bende diğer forumdaki arkadaşlara bilgi veririm ve katılmak isteyen olursa daha kalabalık oluruz.

Arkadaşlar,
    Buluşma konusunu ne yapacağız?
    Bu hafta kesin olarak iptal di mi?

ben genele uyarim arkadaslar , benim icin farketmez ama sahsi kanaatim kopru kapali ise zor olur yonunde.

• quote:

ben genele uyarim arkadaslar , benim icin farketmez ama sahsi kanaatim kopru kapali ise zor olur yonunde.

O zaman haftaya bırakalım. Hepimiz için daha rahat olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi good person -- 14 Ekim 2010; 23:15:43 >
  • Merhaba arkadaşlar hepinize iyi forumlar.
    Bakıyorumda herkes arabalarının keyfini sürüyor anlasılan.
    Biz daha bütçeyi ayarlayamadık.
    Allah nasip ederse ve araç bulabilirsek 1 ay içinde alıcaz inşallah.
    Arkadaşlar tüketim değerlerini ayrıntılı olarak paylaşabilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DENİZELİ -- 16 Ekim 2010; 0:14:50 >
  • arkadaşlar ben bu siteden bagaj havuzu aldımhttp://www.ypsplast.com.tr/1-seat-exeo-sedan.html~incele cuk oturdu diyemem ama sırıtmıyor kaliteside pek aman aman değil kauçuk falan değil bence. 69 tlye aldım ama bagaj havuzu çok gerekli gazete falan serme işinden kurtuluyorsunuz.Burdaki seat exeo için diyor ama piyasadaki audi a4 yeni kasa olanlar ebat falan aynı yani onlarda bizim araca uyuyor bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 16 Ekim 2010; 10:30:00 >
  • quote:

arkadaşlar ben bu siteden bagaj havuzu aldımhttp://www.ypsplast.com.tr/1-seat-exeo-sedan.html~incele cuk oturdu diyemem ama sırıtmıyor kaliteside pek aman aman değil kauçuk falan değil bence. 69 tlye aldım ama bagaj havuzu çok gerekli gazete falan serme işinden kurtuluyorsunuz.Burdaki seat exeo için diyor ama piyasadaki audi a4 yeni kasa olanlar ebat falan aynı yani onlarda bizim araca uyuyor bilginize

tnr hocam slm ,
    bi resmini cekip gondersene hocam sana zahmet yaa ,
    lastik isini ne yaptin?

• quote:

Orijinalden alıntı: DENİZELİ

Merhaba arkadaşlar hepinize iyi forumlar.

Merhaba Arkadaşım.
    Araç almak için mümkünse İstanbul Auto Show'u bekleyin ve fuarı ziyaret edin derim.
    Markaların fuara özel kampanyaları olabilir. Bakarsınız Seat'ta yapar birşeyler :)
    Araçlarımız henüz yeni olduğu için tüketim değerleri yanıltıcı olabilir, ancak bana öyle geliyor ki ilerleyen dönemde fabrika tüketim değerlerine yakın olacak gibi gözüküyor.
  • quote:

quote:

Merhaba Arkadaşım.
    Araç almak için mümkünse İstanbul Auto Show'u bekleyin ve fuarı ziyaret edin derim.
    Markaların fuara özel kampanyaları olabilir. Bakarsınız Seat'ta yapar birşeyler :)
    Araçlarımız henüz yeni olduğu için tüketim değerleri yanıltıcı olabilir, ancak bana öyle geliyor ki ilerleyen dönemde fabrika tüketim değerlerine yakın olacak gibi gözüküyor.

Ben Antalya da ikamet ediyorum.
    Auto show İstanbul da.İndirim olucanı kesin bilsek gideriz.
    Aracı babam için düşünüyoruz.94 model emektar serçesi var daha 90000 de.:))Sıfır almıştı.
    Babamın aslında gözü Focus Tdci da tüketim açısından.
    Ama kendisi yılda en fazla 6000-7000 km yapıyor belkide daha az..
    Ben önayak olucam için tüketim önemli.
    Benzin de ne yaktığını bilmem lazım.Ben tüketim makul seviyelerde ise exeo aldırıcam.
    Mümkünse şu anki değerleri verebilirseniz kafamdaki soru işaretleri biraz da olsa cevabını bulucak.

Benim aklımda benzinde çok yakarsa lpg seçeneği var.
    Ş.içi 12-13 lt lpg yaksa yeter.

Ben kendim şu anda 2003 model accent 1.5 gls kullanıyorum.Üzerinde tartarini kit var.
    2004 den buyana 50000 km dir lpg li en ufak bir sorun yaşamadım çok şükür.
    Lpg de s.içi 11 lt
    s.dışı 8 lt yakıyor.

Tüketim tüketim diya kafanızı şişirdim kusura bakmayın :)

• quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşım.

Aracı babam için düşünüyoruz.94 model emektar serçesi var daha 90000 de.:))Sıfır almıştı.
    Benzin de ne yaktığını bilmem lazım.Ben tüketim makul seviyelerde ise exeo aldırıcam.
    Mümkünse şu anki değerleri verebilirseniz kafamdaki soru işaretleri biraz da olsa cevabını bulucak.

Ben kendim şu anda 2003 model accent 1.5 gls kullanıyorum.Üzerinde tartarini kit var.
    Lpg de s.içi 11 lt
    s.dışı 8 lt yakıyor.

merhaba hocam ,
    Yol bilg. gore 6700 km ortalamasi 8.3 lt/100 km benim.
    11 litre lpg yakiyor ist normal trafiginde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 16 Ekim 2010; 21:40:21 >

• quote:

quote:

arkadaşlar ben bu siteden bagaj havuzu aldımhttp://www.ypsplast.com.tr/1-seat-exeo-sedan.html~incele cuk oturdu diyemem ama sırıtmıyor kaliteside pek aman aman değil kauçuk falan değil bence. 69 tlye aldım ama bagaj havuzu çok gerekli gazete falan serme işinden kurtuluyorsunuz.Burdaki seat exeo için diyor ama piyasadaki audi a4 yeni kasa olanlar ebat falan aynı yani onlarda bizim araca uyuyor bilginize

tnr hocam slm ,
    bi resmini cekip gondersene hocam sana zahmet yaa ,
    lastik isini ne yaptin?

yarın çekerim inşallah lastik işi beklemede sizde baksanız oralarda sağlam bişi bulursanız bağlantı kuralım

• quote:

Lpg de s.içi 11 lt
    s.dışı 8 lt yakıyor.

Kısmet olursa fuara gideceğim. Kampanya varsa haber veririm.

26_bbz_26 arkadaşımız tüketim değerlerini belirtti.

Eğer babanızın gözü Focus TDCI'da ise yakıt tüketimini dikkate alınca yarın öbür gün bana niye bu arabayı aldırdın diye sitem etme ihtimali yüksek
    Exeo'da LPG ile ekonomik bir tüketim değeri oluyor ancak bana kalsa yılda 6-7 bin km için LPG'ye gerek yok.
    En iyisi babanız hem Focus'u test etsin hem de Exeo'yu. (Eğer test edebileceğiniz bir Exeo bulursanız şanslısınız.)
    Gerçi Exeo'nun direksiyonuna oturduktan sonra Focus'u dikkate almaz

Hele kendisinin emektar Serçe'sinden sonra Exeo'nun bırakacağı etkiyi tahmin etmek hiç zor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi good person -- 16 Ekim 2010; 21:37:24 >

• aynen katılıyorum exeo gerçekten focusdan çok üst sınıf bir araba audi a4 koncepti olduğu düşünülürse focusla audiyi karşılaştırmış olursunuz.Yalnız katılmadığım nokta km ile lpg nin bence ilgisi yok lpg uzun süre kullanacaksanız kesinlikle gerekli focusda bulamayacağınız sürüş keyfi konforu bu araçta var ama focus dizelin performansını exeonun 1.6 sında ne benzinde ne lpg de bulamazsınız bunları dikkate alın ha birde arka diz mesafesi ve bagaj focusun exeodan iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 16 Ekim 2010; 22:29:06 >
  • quote:

quote:

Lpg de s.içi 11 lt
    s.dışı 8 lt yakıyor.

Kısmet olursa fuara gideceğim. Kampanya varsa haber veririm.

26_bbz_26 arkadaşımız tüketim değerlerini belirtti.

Eğer babanızın gözü Focus TDCI'da ise yakıt tüketimini dikkate alınca yarın öbür gün bana niye bu arabayı aldırdın diye sitem etme ihtimali yüksek
    Exeo'da LPG ile ekonomik bir tüketim değeri oluyor ancak bana kalsa yılda 6-7 bin km için LPG'ye gerek yok.
    En iyisi babanız hem Focus'u test etsin hem de Exeo'yu. (Eğer test edebileceğiniz bir Exeo bulursanız şanslısınız.)
    Gerçi Exeo'nun direksiyonuna oturduktan sonra Focus'u dikkate almaz

Hele kendisinin emektar Serçe'sinden sonra Exeo'nun bırakacağı etkiyi tahmin etmek hiç zor değil.

Fuardan izlenimlerinizi ve fiyatları dört gözle bekliyorum.
    Ben exeo yu test ettim yanımda babamda vardı.
    Baba hadi sen geç dediğimde parayı ilk önce cebime koyayım ondan sonra test ederiz dedi.
    Aracı test edince insanlar kendilerini almak zorunda hissediyolar anladığım kadarı ile.
    Performansı ilk başta bana da hantal gelmişti ama aracın artıları ve babamın kullandığı aracı göz önüne alınca yeticeği kanısına vardım.

Almaya karar verdiğimizde bende araç bulabilecekmiyiz emin değilim.
    Nasip diyelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DENİZELİ -- 16 Ekim 2010; 22:57:54 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.