Şimdi Ara

♦ • ♦ • ♦ • ♦ SEAT EXEO KULÜBÜ ♦ • ♦ • ♦ • ♦ (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.431
Cevap
26
Favori
179.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: good person

Arkadaşlar,

Pazar günü buluşuyor muyuz?

Ben yurtdışındayım malesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mightywings

quote:

Arkadaşlar,

Pazar günü buluşuyor muyuz?

Ben yurtdışındayım malesef..

Haftaya tekrar konuşuruz o zaman.
  • forumda hiç ses seda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: conradi

Bence herkes araç ile ilgili pozitif ve negatif yönleri dile getirsin bir kere. en azından bilmediğimiz şeyler ortaya cıkabilir.

Arabanın sevidiğim ufak detayları:
    -Gündüz farı bulunması
    -viraja duyarlı farlar

Dostum,
    Bu özellikler bizim araçlarda yok diye biliyorum.
    Var mı yoksa?

Sanırım gündüz farı farklı bir versiyonda var ve viraja duyarlı farlar ise bixenon paketiyle geliyor.
  • merhaba arkadaslar,
    baslik sessiz hakikaten , herkes arabasinin tadini cikariyor sanirim.
    yeni katilimlarda olmadi , 2011 modelleri gelmedimi exeo'nun.satisi durdu mu acep?
    selamlar iyi hafta sonlari herkese
  • elde kalmamış galiba benim aldığım kayseride yok mesela satış sorumlusu ile görüştüm 2011 ler çıkmış ama çok az getrieceğiz tsi yı elden çıkarmak zor oluyor dedi fiyat içinde 55 olacak 1.8 tsi galiba dedi 2.0 tdi için 60 ın üstü ama tam bilemiyorum diye söyledi.Birde bu araca bluetooth taktırmak dışarda ne kadara mal olur conradi kardeş sen taktırmıştın galiba birde resim falan koyabilirmisin montajlı haliyle
  • bende merak edip simdi aramistim.telefonu kapadim tnr beyin mesajini gordum.hatta bende kayseriyi aradim , istanbuldan ilgilenen olmadi.
    1.6 motor yokmus artik.1.8 ve 2.0 gelicekmis , siparisler yeni geciliyor subati marti bulur dedi.
    arabalarimizin kiymetini bilelim super bir is yaptik bence :)
    lpg uyumu olmadan 1.8 motor nasil satilacak aklim almiyor.hayirlisi bakalim.
    muzelik bir arac mi aldik acep diye dusunuyorum bazen :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 24 Ekim 2010; 15:12:56 >
  • Selam arkadaşlar.. kusura bakmayın iş yoğunluğu sebebiyle ne arabayla ne de konuyla fazla ilgilenemiyorum. Hafta içi yurda dönüp 2 gün sonra tekrar gideceğim. Yani haftaya pazar da uymayacak bana. Siz beni beklemeyin, bir değişiklik olursa haber ederim.

Yeni gelecek araçlarla ilgili olarak da eğer 2.0 TSI DSG 211 beygirlik versiyon gelir de 60bin TL altında olursa ben almayı düşünürüm.
  • yakıtı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::FoxRiver::
    yakıtı nasıl?

benim 6800 km ortalamasi 8.3 lt/100km.
    lpg de ist ici trafikte 11 litre yakiyor.
  • quote:

quote:

Bence herkes araç ile ilgili pozitif ve negatif yönleri dile getirsin bir kere. en azından bilmediğimiz şeyler ortaya cıkabilir.

-Gündüz farı bulunması
    -viraja duyarlı farlar

Dostum,
    Var mı yoksa?

Sanırım gündüz farı farklı bir versiyonda var ve viraja duyarlı farlar ise bixenon paketiyle geliyor.

benim aracımda bi-xenon var. bi xenonlar gündüz farı ve adaptif far mevcut :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

elde kalmamış galiba benim aldığım kayseride yok mesela satış sorumlusu ile görüştüm 2011 ler çıkmış ama çok az getrieceğiz tsi yı elden çıkarmak zor oluyor dedi fiyat içinde 55 olacak 1.8 tsi galiba dedi 2.0 tdi için 60 ın üstü ama tam bilemiyorum diye söyledi.Birde bu araca bluetooth taktırmak dışarda ne kadara mal olur conradi kardeş sen taktırmıştın galiba birde resim falan koyabilirmisin montajlı haliyle

doğuş oto da önerdiğim tüm ürünleri takabiliyor. parrotun baz modeli olan ck3000 için doğuş oto 500TL istemekte. dışarda bunu kiti montajı dahil 250TLye maledebilirisiniz.teyple uyumlu olarak çalışır. resim koyarım ama şöyle bir durum var ortalıkta herhangi bir malzeme görünmediği için ekran fotolarını ve mikrofon fotosunu koyabilirim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

elde kalmamış galiba benim aldığım kayseride yok mesela satış sorumlusu ile görüştüm 2011 ler çıkmış ama çok az getrieceğiz tsi yı elden çıkarmak zor oluyor dedi fiyat içinde 55 olacak 1.8 tsi galiba dedi 2.0 tdi için 60 ın üstü ama tam bilemiyorum diye söyledi.Birde bu araca bluetooth taktırmak dışarda ne kadara mal olur conradi kardeş sen taktırmıştın galiba birde resim falan koyabilirmisin montajlı haliyle

doğuş oto da önerdiğim tüm ürünleri takabiliyor. parrotun baz modeli olan ck3000 için doğuş oto 500TL istemekte. dışarda bunu kiti montajı dahil 250TLye maledebilirisiniz.teyple uyumlu olarak çalışır. resim koyarım ama şöyle bir durum var ortalıkta herhangi bir malzeme görünmediği için ekran fotolarını ve mikrofon fotosunu koyabilirim :)

olsun nasıl duruyor görsek iyi olur eğer kiti alıp taktırırsak ne isterler acaba

• quote:

quote:

quote:

-Gündüz farı bulunması
    -viraja duyarlı farlar

Dostum,
    Var mı yoksa?

benim aracımda bi-xenon var. bi xenonlar gündüz farı ve adaptif far mevcut :)

Şimdi oldu :)
    Güzel özellikler valla.
    Standart versiyonlarda gündüz farı olmaması en büyük eksikliklerden biri diyebilirim.

• Daha önce belirtilmiş olan araçta beğenilen ve beğenilmeyen özelliklere aşağıdakileri ekleyebilirim.

Beğendiklerim
    - Harika yol tutuş
    - Direksiyon yönelendirmeleri çok başarılı
    - Yüksek hızlarda stabil ve güven veren yol alma hissi
    - Araç içi buğu giderme fonksiyonu (mükemmel çalışıyor)
    - Ön kol dayama ayar açıları
    - El freninin konumu
    - Kapı kapanma sesi :)

Beğenmediklerim
    - İlk kalkışlarda yaşanan titreşim ve bunun neticesinde farların titremesi. (Yüksek devirle kalkınca sorun olmuyor)
    - Vites geçişlerinin sert ve kemikli olması
    - Direksiyonun sert olması (daha yumuşak olabilirdi)
    - Standart ses sisteminin orta kalitede olması
    - Cd veya mp3'lerde şarkı numaralarının seçilememesi
    - USB ile yapılan bağlantılarda Mp3'lerin isimlerinin ekranda gözükmemesi
    - Paspasların küçük olması
    - Gündüz farlarının olmaması (opsiyonel olarak bixenon ile alınabiliyor)

Performans konusunda ise son tecrübelerime göre yüksek devirlerde keyif veren bir sürüş yakalamak mümkün, ancak yakıt tüketimi aynı oranda keyfinizi kaçıracaktır.
    4500 devir'de yapılan vites değişimlerinde araç seri bir şekilde yoluna devam ediyor.
    Yokuşlarda ise sabır gerektiren bir sürüş bekliyor kullanıcısından.
    3. vites ve üzeri girilen uzun yokuşlarda vites düşürmek kaçınılmaz oluyor.
    Ara hızlanmalarda 3000 devirin üzerinde değilseniz vites küçültmek gerekiyor.

Henüz maksimum hıza çıkma denemesinde bulunamadım. Rodaj dönemini tamamladım ve şu anda motoru yüksek devire alıştırıyorum. 1-2-3 ve 4. viteslerde 5500 d/d'ya kadar çıkartıyorum motoru.
    Ses etkileyici oluyor :)
    Tüketim de tabi :)

Sonuç olarak bu araç 40.000 TL'ye kadar alınabilecek en iyi seçeneklerden biri. (Bana göre en iyisi)
    Piyasada bulabilirseniz tabi

• exeo konusu kapandımı

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywings -- 29 Ekim 2010; 19:00:31 >
  • arkadaşlar bu araca haricen takılan tekere hibirt motorlar varmış yeni çıkmış +30 beygir sağlıyomuş bizim araca tam giderdi hani
  • iyi geceler arkadaslar , yoldan geldim uyku tutmadi bi selam veriym dedim.
    alhambra geliyormus yahu.fuarda varmis.sirf onu gormeye gitmeyi dusunuyorum.
    1.4 tsi 150 hp motor var sayfasindan baktim.
    TR'ye ne zaman gelir kaca olur acep :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

iyi geceler arkadaslar , yoldan geldim uyku tutmadi bi selam veriym dedim.
    alhambra geliyormus yahu.fuarda varmis.sirf onu gormeye gitmeyi dusunuyorum.
    1.4 tsi 150 hp motor var sayfasindan baktim.
    TR'ye ne zaman gelir kaca olur acep :)))

arabadan çabuk vazgeçtin üstad
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.