Şimdi Ara

seat exeo mu Mondeo mu(exeo alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sonhaberci1

evet 30000 km ye kadar hiç bakım yapılmamış. aracın tek hendikapı o . bide 18 inç ince yanak çelik jant var. eğer burdan isteyen olursa temiz yeni orjinal exeo jant lastik takımı olan onunla ücretsiz değişirim. istanbul ataşehirde oturuyorum. sanırım benimkiler daha pahalı ama ben sevmedim. lastikçilere gidiyorum üstüne ben den 700 para istiyorlar. eminim 18 jant isteyenden de 1000 tl para alırlar. şimdi ben 205 55 16 jant olup 18 yaptırmak isteyen birini arıyorum. jant ve lastikler temiz olmak şartı ile . bu konuda fikri olan varsa bana yardımcı olabilirmi?

30 bin km boyunca hiç mi bakım yaptırmamışlar?Motora baktırsaydınız keşke 10 en fazla 15 binde değişmesi gereken yağ ve filitreler 30 bine kadar değişmemiş o kadar araba almış bakım yaptırmamışlan hayret doğrusu.

• aracın bakımı 26bin'de yapılmış yani 15binde değişmesi gerekenler 15bin fazladan gitmemiş hocam, arkadaş aracı 26bin'de almış Yani 11bin km bakımsız gezmiş araç. Ama sanırım bir sorun olmayacaktır. Zaten yapılırken bakım da görülürdü durumlar öyle araç zarar görmüş olsaydı.

Hocam expertix yaptırdın mı alırken?

ve güzel de almış güle güle kullansın, izlenimlerini de bize burdan anlatsın diyoruz
  • alırken 150 tl karşılığı kayadibi seat da expertiz yaptırdım. soru görmediler. bakımda da bir sorun çıkmadı.

buji hava filtresi yağ- yağ filtresi ve arka fren balatalarım değişti. silecek suyu direksiyon hirolik yağı eklendi .

480 tl ödedim.

araca gelince oldukça güzel alışmaya çalışıyorum. tam uzun yol arabası. gaz taktırmayı düşünüyorum.kime ve ne marka taktır malıyım bilmiyorum.

bide aracın üzerinde 225 40 zr 18 lastikler var onları orjinal yada orjinale en yakın sıfır yada çok çok az kullanılmış lastik jant değişmek istiyorum. nasıl ve nerde yapacağımı bilmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

aracın bakımı 26bin'de yapılmış yani 15binde değişmesi gerekenler 15bin fazladan gitmemiş hocam, arkadaş aracı 26bin'de almış Yani 11bin km bakımsız gezmiş araç. Ama sanırım bir sorun olmayacaktır. Zaten yapılırken bakım da görülürdü durumlar öyle araç zarar görmüş olsaydı.

Hocam expertix yaptırdın mı alırken?

ve güzel de almış güle güle kullansın, izlenimlerini de bize burdan anlatsın diyoruz

• HOcam o zaman Allah hep böyle sorunsuz binmek nasip eylesin.

Lastiklerden önce lpg derim hocam, sonucunda teker dönerken güzel durması için jant alacaksınız (tamam illa yol tutuşa falan da katkısı olacak da olsun) Bir de teker her dönerken cebinizden fazladan çıkan bir para var. İthal ürünlere bakın hocam, biraz daha fazlaya gelecektir ama kesinlikle değecektir.

Uzun yol aracıdır tam, ne de olsa eski A4 şasisinde çok da güzel bir araç hem style aldınız hız sabitleyicisi falan da var. LPG'den sonra bir uzun yol'a çıkarsınız artık.

Çekişi falan nasıl? Motoru hangisi?

Ve hoşunuza giden ve gitmeyen yönleri nelerdir hocam?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.