Şimdi Ara

Seat İbiza 1.0 75 bg Referance (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: berkayjan

quote:

Orijinalden alıntı: milic

Kardes clio 4 aldım 2 kez serviste gitmekten ben bıktım artık.bi daha renault asla

Kardeşim ama 2.el almadın mı sen onları? Dacia'da sadece Renault motoru var diğer parçalar farklı.

2.el aldım ama daha 20000 kmdeydi araçlar.ayrıca sorunlar bana özel değildiki,clio 4 lerin çoğunluğunda olan sorunlardı.dacia renaultun daha düşük kalitedeki bi markası sonuçta.Reaultun yakınından bile geçmem daha
  • milic M kullanıcısına yanıt
    Arkası biraz daha geniş olsun diyorsanız i20yi düşünebilirsiniz fakat ben yine de Ibiza alın derim, hem 0 olması büyük avantaj ayrıca i20ye oranla 3 büyük donanım avantajı var. Dokunmatik ekranı, hız sabitleyicisi ve tek dokunuşla açılan 4 camı. Lpg ile 10-15 kuruşa gezersiniz, ama servis aracı lpgden dolayı garanti dışı bırakabilir. Zaten o motorun yakıt tüketimi lpgye gerek olmayacak kadar düşük olur diye düşünüyorum.

Sandero felan hiç düşünmeyin bence. Bu araçlar çok yüksek hıza gelmiyor, iç malzeme kalitesi olarak sınıfının en kötüleri, 1.2 75 bglik motoru 15 yıllık motor Sizin clioda olan motor, lpgsi pekte az yakmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 10 Temmuz 2016; 10:06:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Şu ibizadaki 1.4 85 ps mpı'ı iptal edip neden 1.0 75 hp mpı getirirlerMotoru daha güçlü olarak güncelleyeceklerine maliyet'i daha düşük olan 1.0 3 silindir atmosferiği iteliyorlar

10hp için 1.6 araç vergisi ödemeye gerek yok ufacık arabada

Aracın yakıt tüketimi gayet makul. Hafifte bir araç zaten. 3 silindir olması yakıt açısından ve ses açısındanda bir avantaj.

Bence gayet mantıklı bir hareket

• aynı motorun skoda fabia versiyonunu kullanıyorum.
    araç donanım ve iç hacim olarak sınıfının en genişi.
    ibiza kullanmadım ancak içi bana çok dar geldi.
    motor konusuna ise fazla takılmayın.
    araç 1.2 75 hp olsa ooo reno yapmış derler, skoda-seat-vw bunu 1.0 motorlar yapınca bu motor gitmez diyen garip bir anlayışa sahip bizim yurdum insanı.
    siz ise 100 km de 5 litre benzin yakmanın keyfini sürersiniz.
    tsi konusuna girmiyorum çünkü ben aracı 2015 temmuzda alırken arada 7 bin lira fark vardı, tercih etmedim.
  • eski araçtan çıkarılıp takılacak lpg kiti sıfır araçta kullanılacaksa buna garanti verilmez, yani sıfır araç almanın bir anlamı yok, e atmosferik araçta çıkan kit de tsi araca takılamaz bildiğim kadarıyla

bu yüzden bence mantıklı olan 2. el olup da hacmi biraz daha büyük bir araç tercih etmek olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

eski araçtan çıkarılıp takılacak lpg kiti sıfır araçta kullanılacaksa buna garanti verilmez, yani sıfır araç almanın bir anlamı yok, e atmosferik araçta çıkan kit de tsi araca takılamaz bildiğim kadarıyla

bu yüzden bence mantıklı olan 2. el olup da hacmi biraz daha büyük bir araç tercih etmek olacaktır

lpg kitimi sadece 6 ay kullandım ve ayrıcada ibizanın motoru tsi değil mpi.ibizanın motoruda atmosferik
  • quote:

Orijinalden alıntı: milic

quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

eski araçtan çıkarılıp takılacak lpg kiti sıfır araçta kullanılacaksa buna garanti verilmez, yani sıfır araç almanın bir anlamı yok, e atmosferik araçta çıkan kit de tsi araca takılamaz bildiğim kadarıyla

lpg kitimi sadece 6 ay kullandım ve ayrıcada ibizanın motoru tsi değil mpi.ibizanın motoruda atmosferik

ibiza nın motoru tsi demedim zaten, lpg kitini kaç ay kullandığın mühim değil, sıfır alıp da takacağın arabada garanti bozulur, firma kendi bünyesinde sıfır lpg kiti takılmadığı sürece aracına garanti vermez, e bu durumda sıfır araç almanın bir anlamı yok

sıfır alınmayacağı durumda 1.0 atmosferik almanın da anlamı olmaz, o zaman 1.2 tsi alınır en azından araba biraz daha iyi yürür, ha lpg kiti boşa gitmesin deniyorsa da 1.0 değil de daha yüksek hacimli bir atmosferik araç tercih edilir nasılsa 2. el olacağından

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.