Şimdi Ara

Seat İbiza 1.0 75 bg Referance

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar.Daha önce satın almış olduğum 2013 model clio 4 1.2 joy ve 2015 Clio 4 1.2 icon araçlarımı bitmek tükenmek bilmeyen alttakım sorunları yüzünden sattım.Yeni bi araç almayı düşünüyorum.Sıfır km Seat ibiza 1.0 75bg Refarence modeli dikkatimi çekti.Aracı 38000 lira gibi bi fiyata veriyorlar ve aracı almayı düşünüyorum.Hız vs takıntım yok.olsa zaten clio4 1.2 75 bg kullanmazdım.Seat ibiza nasıl bi araçtır.artı ve eksileri nelerdir.araca lpg de taktıracam.bütçem zaten 38000 lira,lütfen başka araç önermeyin daha fazla para çıkaramam.bunun dışında sadece ikinci el 1.2 yeni kasa hyundai i20 düşünüyorum.ne dersiniz sıfır ibizamı yoksa i20 mi almalıyım.2 aracıda daha önce hiç kullanmadım.

• İ 20 1.2 jump kullandım gayet seri yeterli 84 hp olması yakıt az olması çekici ibizaya gelince hiçbir yönden i20den iyi değil motor zayıf sanıyorum ki 3 silindir içinize sinerse test sürüşü yanında alın sıfır her zaman iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlışmı düşünüyorum bilmem ama lpg fiyatı (en ucuz marka) işletme vs derken 2ye yakın bi para gider heralde.? e hal böyle iken onun üstüne tüm şartları zorlayıp 2 civarı daha ekleyip 1.2 tsi alsanız daha iyi olmazmı.? sonuçta 0 araç alacaksınız ve lpg düşündüğünüze göre uzun vadeli kullanım planınız var..
  • şu arabayı alsanda kurtulsak, eşekle at kıyaslanırmı 1.0 75 bg-1.2 84 bg , bence sen araba felan kullanma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır almak şart mı hocam?

• Aynı aracın eski teknolojili motoruna (1.4 85 bg) sahibim, sorularınız varsa sorabilirsiniz hocam.
  • Şu ibizadaki 1.4 85 ps mpı'ı iptal edip neden 1.0 75 hp mpı getirirlerMotoru daha güçlü olarak güncelleyeceklerine maliyet'i daha düşük olan 1.0 3 silindir atmosferiği iteliyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Arona 1.0 TSI hk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha önceki kasada bulunan 1.2 70 Bg olan motorlu aracımı 2 yıl kullandım, 3 silindir olması sebebiyle klima açarken yokuşta kalkerken falan fazlasıyla titriyor. Başlangıçta çalışırken dizel motor sesi güzeldi ama :)
  • Şuanda alınabilecek en ucuz sıfır araba.

Hız sabitleyicisi var, bmw F30larda bile yok. 4 camı elektrikli tek dokunuşla ve anahtardan da açılıyor. 5 inçlik dokunmatik ekranı var dokunmatik tepkisi güzel o fiyat seviyesi için. Malzeme kalitesi sınıfındaki çoğu modelden iyi denilebilir önde yumuşak plastik bir kısım mevcut. Tek sıkıntısı 75 bglik 95 nmlik torku olan 1.0 motoru. Bence ne yapın edin 1.2 TSI almaya bakın, 40-41 bin civarına alınabilir, motor performansı 0-150ye kadar gayet tatmin edici. Yakıtı Şehirlerarası 4-5 karmada 6-6.5 arası. Şehiriçide dur kalk trafikte 8 litreleri bile görebiliyor. Ama daha artması için çaba sarf etmek lazım.

İ20 malzeme kalitesi olarak bu araçtan üstün değil, sıfır i20lerde bile trim sesi oluyor, ibiza da da oluyor tabi, 1300 kglık b sınıfı bir araç 1.2 motoru da gitmiyor ibiza ile aynı yakar. Yalıtım, süspansiyon, sürüş dinamiklerigibi kkonular hakkında yorum yapmıyorum fakat bana sorarsanız 1.2 Jump i20nin Tek avantajı biraz daha fazla hacim sunması.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Hayırdır kardeş arabanın parasını senmi veriyorsun.bi fikrin yoksa boş boş konuşma.bmw loganına bin başka şeylerede yorum yapma.araba dünyada bi sende var zaten.

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Cevabın için cok tesekkürler.Sonuç olarak 15000 km civarı i20 mi yoksa ibizamı almak daha mantıklı olur.

• Hayvan eti Yiyen kullanıcısına yanıt
    Cevabın icin teşekkürler.daha onceki aracımdan satarken söktürdüğüm lpg kitim var zaten.lpg ye ekstra bi para harcamıycam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milic -- 10 Temmuz 2016; 1:51:09 >
  • milic M kullanıcısına yanıt
    Style alabilirseniz i20 güzel olur, ama Jump haliyle bence güzel değil. Ibiza alacaksanız da 1.2 TSI diyorum. Alt devirlerde turbonun etkisiyle çekişi gayet yeterli. 1.2 TSI ile 5. Viteste çıktığınız rampayı 1.0 atmosferik ile 3. Viteste zor çıkarsınız. Son karar sizin tabii

• Sıfır almam şart değil.fakat piyasası zayıf araçları düşünmüyorum.clio 4 aldım 2 kez araç rezalet otesiydi.fakat aracı satmak istediğimde 2 gunde sattım.

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Butcem 38000 lira bu paraya sadece jump paket bulunabiliyor.ibiza tsi motorada benzin ile binmek butcemi sarsar.hiz performans merakım yok.onemli olan lpg ile kullanabilecegım sorunsuz bi arac bulmak

• quote:

Orijinalden alıntı: milic

Sıfır almam şart değil.fakat piyasası zayıf araçları düşünmüyorum.clio 4 aldım 2 kez araç rezalet otesiydi.fakat aracı satmak istediğimde 2 gunde sattım.

Kardeşim sıfır almak istiyorsan bence Dacia Sandero al. Hem motoru daha iyi, hem jip gibi yüksek konforlu araba. 1.2 75 bg motoru var. 38 bin lira tavsiye edilen fiyat var. Daha pazarlık yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayjan -- 10 Temmuz 2016; 2:04:43 >
  • milic M kullanıcısına yanıt
    arabası değil daciası ama havası ferrari havası
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

İ 20 1.2 jump kullandım gayet seri yeterli 84 hp olması yakıt az olması çekici ibizaya gelince hiçbir yönden i20den iyi değil motor zayıf sanıyorum ki 3 silindir içinize sinerse test sürüşü yanında alın sıfır her zaman iyidir.

zayıf dediğiniz motorla sıfırdan yüze hızlanmada sadece 1.2 saniyelik fark var. Yakıt olarakta kağıt üstünde hemen hemen ikisi de aynı tüketim değerlerine sahip. Liste fiyatı olarak 7300 TL lik bir fark var.

• berkayjan kullanıcısına yanıt
    Kardes clio 4 aldım 2 kez serviste gitmekten ben bıktım artık.bi daha renault asla

• quote:

Orijinalden alıntı: milic

Kardes clio 4 aldım 2 kez serviste gitmekten ben bıktım artık.bi daha renault asla

Kardeşim ama 2.el almadın mı sen onları? Dacia'da sadece Renault motoru var diğer parçalar farklı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.