|
Bildirim
|
145 hp hic olmadi.
Specler,125hp,140hp,150hp ve 150hp act olarak cikti. |
17Scorpion demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Ben işleme den sallamıyorum da sen okumak ve okuduğunu anlamak için işkembeni kullanıyorsun belli ki.
Bak bakalım ne yazmışım ben : “Bu parçaların maliyeti yüksektir. Garantisi bitmiş araçtan sôz edersek eğer tüm bakımları yetkili serviste yapılmışsa DOGUS’un uydurmuş oldugu “iyi niyet garantisi” devreye girer ve işçilik bedeli ödersiniz :) Eğer garantisi bitmiş ve periyodik bakımları özel serviste yapiliyor ise geçmiş olsun :) “ Senin atmış oldugun resimde de işçilik ücreti alınmış.Ben de garantisi bitmiş ve bakımları yetkili serviste yapılan arabaların iyi niyet garantisi adı altında işçilik bedeli ödeneceğini yaşmışım. Ayrica iskembesen sallamisligim yok. 3 yıl dsg arac kullandim. 3 yılda 20.000 km yaptim. Hem kavrama hem de mekatronik degisti. Sonuc olarak okumak ve okuduğunu anlamak adına işkembeyi değil; kullanman gereken organları kullanarak yazıver. |
Ben iki ay once i20den gectim leona sifir aldim 125lik yol tutustan konfora kadar bir suru parametrede leon ustundur , sehiricinde i20 pratik ama ben uzun yol yaptigim icin C segmenti rahat ettirdi baya, tabi hizlanmasida cok farkli
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafo0911 -- 5 Aralık 2017; 10:37:2 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duellist -- 5 Aralık 2017; 10:50:8 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 6 Aralık 2017; 15:35:15 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 6 Aralık 2017; 23:27:28 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 6 Aralık 2017; 18:28:34 > |
|