Şimdi Ara

Seat Leon 1.4 tsi FR 125 bg hakkinda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: defiant82

quote:

Orijinalden alıntı: Code140

quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

2014 model 1.2 tsi dsg kullandim.

Konu dahilinde dsg’nin başlı başına kronik sorunlu olduğu aşikar. Kavraması ve mekatroniği değişir. Kavrama problemi sizi yolda bırakmaz ama mekatronik sorunu sizi yolda bırakır. Çekici üstünde ile servisin yolunu tutarsınız :)

Bu parçaların maliyeti yüksektir. Garantisi bitmiş araçtan sôz edersek eğer tüm bakımları yetkili serviste yapılmışsa DOGUS’un uydurmuş oldugu “iyi niyet garantisi” devreye girer ve işçilik bedeli ödersiniz :) Eğer garantisi bitmiş ve periyodik bakımları özel serviste yapiliyor ise geçmiş olsun :)

Yetkili servislerin beceriksizliği ve iş güzarlığı da cabası...

Trim sesi olur. Ama müzik dinlemesini seven biriyseniz, müzik dinleyerek bu sorunu atlatabilirsiniz :)

Malzeme kalitesi ne çok iyi ne de çok kötü. Ama üzmez :) Özellikle i20 den sonra tatmin eder.

Konfor olarak biraz sert bir araba.

Fr araç performans olarak üzmez. Ancak ya benim bir bilgi eksiğim var ya da sizin : 125 lik fr yoktu. 145 ile basladi sonra 150gb’lik geldi diye biliyorum.

Donanim olarak bence gayet dolu bir araç.

Al işkembeden sallayan biri daha

DSG denilince hemen işkembeciler çörekleniyor.

Buyur 10 15 gün önce kavraması değişen garantisi olmayan GOLF bak bakalım kaç para ödetmişler.

Seat Leon 1.4 tsi FR 125 bg hakkinda

Tabi bu evrak emsal teşkil edip tüm dsg sorunlu araçları ücretsiz tamir ediyor Doğuş di mi ? .O da güzel.1 örnekle olmuyo o işler

şikayet var ı bi okuyun isterseniz garanti bitiminden itibaren 5 sene ye kadar servise devam edenlerin araçlarındaki DSG sorunları ücretisiz hallediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

Ben atmış oldugun resme gayet iyi baktim. Faturayı göndermişsiniz ancak yapılan işlemlerim sikayet sonucu mu yoksa servisin itelemesi ile yapılıp yapılmadığını nereden bilebilirim ? Ya da usta kavrama değişimi için gerekli parçaları sökerken kişisel hatası nedeniyle bu parçalara zarar verildiyse ? Her şeyi geçtim belki arac sahibinin gücü ve baskısı veya tanıdığı vesilesiyle kavrama için işçilik alınmadıysa ??? İnternet herkesin elinin altında. Neyin ne olduğunu araştırmak gerekir . Oyle işekmbeden sallama demek ile olmuyor o işler...

Heee benim dsg ile ilgili bir problemim yok. Niye olsun ki ? Dsg’li arabam mı var ? Dsg’li bir araç mı üretiyorum ? Dsg’li bir araç mi satıyorum ? Benim derdim ne olabilir ? 3 yıl dsg’li leon araç kullandim. Alirken 2 yıl garantimi uzattım. Dsg nin PROBLEMLİ bir yapı olduğunu sagir sultan biliyor. Bunun icin, DOGUS sizi garantisi bittigi halde YETKİLİ SERVİSE BAĞLIYOR. Disarisa yarı fiyata yapılan standart yıllık bakım işlerine 2 kati para ödeterek zaten arac sahibini yeteri kadar kullanıyor. Amaç da bu. Bak bu ürün problem çıkarabilir bu sebeple sakın beni bırakma. Sen beni gör, ben seni görürüm hesabi.

Dedigim gibi ben dsg aracımı sattım. Alirken de satarken de neyin ne olduğunu cok iyi biliyorum. Asla da dsg’li araçları kötülemem. Arkadas arac hakkında bilgi istemiş. Ben de verdim. Nitekim kendisi de bu konu hakkında bilgili Çıkmış :)

Vw, senin gibiler kadar körü körüne dsg ve Doğusu savunmuyor. Sende ki dert nedir ben onu çözemedim ?

Son olarak kavramam değişirken, servis garanti departmanı ile daha öncesinden de servise git-gel muhabbetimiz olmuştur. Bana 2 aracın iyi niyet garantisinin kabul edilmediğini ve müşteriler ile kendilerinin bizzat görüştüğü icin çok uğraştığını ve arada kaldıklarını bile dile getirdiğini biliyorum. Yine dediğim gibi : Siz neyin derdindesiniz ?

1 resim ile tum gercegi ört bas mı edeceksiniz ! Al bir tane de benden. İstersen bir 10-15 tane daha atayım 1-2 dakikalık araştırma
    İle.. Yeter mi ? Senin gibilere yetmez :)
    Demek ki neymiş ? Oyle herkese kapi sonuna kadar açılmıyormuş. İşkembeyi de avukatlığı da bir kenara at. İnsanları yanlış yönlendirme.

Konu sahibinden özür dilerim bu tartışma icin. Konunun daha fazla kirletmemesi icin bu konu dahilinde mesaj yazmayacağım.

Seat Leon 1.4 tsi FR 125 bg hakkinda

700 TL alması kötü olmuş ama şöyle bir şey var DSG sorunlu mu sorunlu

fakat ;

6 - 7 Yılık 150 bin km olmuş aracının kavramasını 700 TL ye değiştiren bi arkadaş varsa çıksın söylesin.

Başka bir markada bu varmı sanırım yoktur..

Vw fanboyu değilim. Adamlar malının arkasında duruyorsa sorun yok bence..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.