Şimdi Ara

Seat İbiza 1.0 75 HP Referance (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uzun yıllar binecekseniz 1.2 tsi falan alın.
  • 75 bg 1.0 atmosferik motor ve 5 kişilik araç kardeş canından eder seni haberin olsun hiç bulaşma
  • 5 kişiye ufak gelir ibiza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksknonur61 K kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle değer. Müthiş bir motordur. Ben kullanırken 1.6 120 beygir zannetmiştim (atmosferik)

• yalnız bu araçlar ankarada çok yakmaz mı ? ankaradayım 1.33 100 bg o yokuşları çıkarken ölüyor 1. vitese almak zorunda kalıyoruz genelde, 2 ile bile çıkamıyor yokuşları,tabi yokuş var yokuş var nerde kalıyorsunuz bilmiyorum ama 5 kişi 1.2 tsi 105 bg olmadıktan sonra bayılır araç ve çok yakar, yakıtına yetişebilecek misiniz onuda düşünün, bir de bu paralara 2. el almak istemiyoruz demişsiniz ama türkiyede ki şu araç piyasasında elinizdeki para görece çokta büyük bir miktar değil maalesef

edit: 1.2 105 yokmuş ibizada şimdi baktımda 1.0 110 alabilseniz keşke ama kararınız doğru 1.0 75dense 1.2 90 çok daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 26 Haziran 2017; 10:26:1 >
  • uzun yolda 1.0 araba işkencedir. 1.0 yaris'ten biliyorum. 4 kişi, klima açık hayatta gitmiyor.. çekmiyor çünkü. sollamaya çıkılmaz tehlikelidir..
  • 1.0 araç sıkıntı olur. Özelliklede klima+yük varsa kamyonla aynı serilikte olur araç. polo 1.2 tdi bile o torka rağmen nazlanıyor basınca. dizel 1.3 altı turbolu benzin 1.2 altı önermiyorum kimseye.
  • Bende bu aractan var, 0 aldim. Bence bu fiyata alinabilecek cok rahat ve tasarruflu bir arac. Benzeri araclarda olmayan bircok ozellik standart olarak var ve yakit tuketimi dur kalkli ve rampali Istanbul trafiginde ortalama 5.8 litre civari. Istanbul otobanda 4.6 civari ve araba araba daha rodajda, cok da iyi kullanmiyorum. uzun yol icin verim yok. netice itibariyle neden 1.2 tsi yerine neden bu dersen benzin fiyati derim.. kullanicilarin online yorumlari var, 1.2 tsi icin birkac bir farki veren verir ama yakit harcamasi hem dogrudan butceyi etkiliyor hem de aracin ikinci el degerini... zaten bu araci ikinci elde bulmak zor.
  • Hocam benim anlamadigim aylik 700 tl 36 ay taksit 25 bin tl yapiyor 15 binde pesin veriyorsunuz 40 bin yapiyor e araba 47 bin tl.

Bilmedigim icin soruyorum baska bir yontemimi var bu odeme seklinin

Birde ornek taksitlendirmeyi nereden yaptiniz

• Ankara doğuş oto da 1.2 tsi ı 48 e veriyorlar.

15 peşin

700 x 36 taksit

3. Yıl sonunda 25 daha veriyorsun 65 e filan geliyor

• canakboyraz kullanıcısına yanıt
    Yuh 20 bin fazla oduyorsun yani

36. Taksiti odemek istemeyene araci geri alma garantisi veriyorlarmis acaba kaca alirlar 3 yilin sonunda araci geri

• Sitede km basi kayıp vb bir şey yazıyordu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.