Şimdi Ara

Seat İbiza 1.0 75 HP Referance

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamün Aleyküm abilerim ablalarım hepinize hayırlı bayramlar.20 yaşında üniversite öğrencisiyim.5 kişilik bir aileyiz.Aile kullanımı için bir araba almaya karar verdik.Ailede benim birde ablamın ehliyeti bulunmakta ehliyetlerimizde yeni sayılır.Ailede hiç araba olmadı dolayısıyla ilk arabamızı alacağız.Başlangıç olarak ikinci el kredi ile 20-25 bin tl lik araba düşünüyorduk fakat malum araba piyasasının artmasından dolayı temiz ederinde değecek araba bulamıyoruz.İnternette gezinirken seat ın kampanyasını gördük.Aylık 700 tl taksiti olması uzatılmış 1 yıl garantisi olması,1 yıllık kasko olması bizi arabayı almaya teşvik etti.
    Sizlere sorum bu araca sıfır olması sebebiyle ve bu gibi fırsatların dahil olması sebebiyle bu parayı veremeye değer mi? Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
    Not:Resimde alacağımız arabanın kredi ödeme tablosu bulunmakta.Para konusunda ailem onay verdi sizlerinde yorumlarınız benim için değerli.Seat İbiza 1.0 75 HP Referance

• Hocam yerinizde olsam VAG Grubu olan bir araç hakkında foruma konu açmazdım.

Kafanıza yatıyorsa alın derim.

Şimdi burada Pejo 208 falan önerirler kafanız karışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 kişiyle yolculuk ederken bayar,malzeme kalitesi zayıf

• Bende ayni motorlu polo alacaktim ama araba cekmiyor gercekyen 95 nm torku var.Alacaksan 1.0 tsi olani al.

• SPECIALIZED kullanıcısına yanıt
    Forumda ki vag olayını biliyorum hocam her gün forumu takip ediyorum Evet kafama yattı hocam fiyatı da bize uygun geldi babam serbest meslek inşaat ustası ama aylık 700 tl bizi zorlamaz yetkili satıcıya gidip detaylı bilgileri alacam başka tavsiye de olur ama öncelik seat
  • Peki arkadaşlar 3-4 bin fazla verip 1.2 tsi 90 hp almaya değer mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksknonur61

Forumda ki vag olayını biliyorum hocam her gün forumu takip ediyorum Evet kafama yattı hocam fiyatı da bize uygun geldi babam serbest meslek inşaat ustası ama aylık 700 tl bizi zorlamaz yetkili satıcıya gidip detaylı bilgileri alacam başka tavsiye de olur ama öncelik seat

balon ödemeyi gördünüz değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel mokka 1.6 115 hp
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.4 85 bg olanı kasayı zor kaldırırken 75 bg biraz daha hantal olucaktır. Düz yolda iyi ancak yokuşlara gelince ışıklarda fln araç zorlanıyor. 1.2 tsı ile arasında pek fiyat farkı yok onu düşünün derim.

Ayrıca malzeme kalitesi nasıl kötü anlamıyorum. Ben öyle konsolu mıncıklayan bir insan değilim de ortada renkli olan bölüm içine bastırınca giriyor yani sert plastik değil. Her tarafından seste gelmiyor. Bilmiyorum şahsi fikrim malzeme kalitesinin sınıf standartlarında olduğudur..

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Evet gördüm ama en ufak bir fikrim yok
  • kesinlikle değer.

ben olsam ikincel dizel alırdım.dci yada hdı motorlu bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: ksknonur61

Hocam eğer bütçeyi artırabilirseniz şuanda;

1.0 EcoTSi 110 PS 200nm 7-DSG Style Paket'i 59.000 TL'ye bırakıyor bayiler.

• bedaesoldier kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 1.2 tsi arasında çok fark yok bende ekstradan onu düşünüyorum
  • SPECIALIZED kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam fazla bütçemiz yok fiyat arttıkça hem elden vereceğiz para artıyor hem de aylık kredi ödemeleri.
  • Hocam 1.2 htp 70 bg fabia kullanıyorum ve mutluyum. Geçen hafta Erzurum dan Istanbul a geldim 1 kişi ve arka koltuk bagaj full yükle.

Ilk arabasi olanlar icin cok guzel bir alternetif hocam Ibiza. Insanlar 1.6 ve turbolu araç kullandiklari için kucumsuyorlar fakat hic de kucumsenecek yanı yok hocam uygun geldiyse alin derim.

• amasseia kullanıcısına yanıt
    Teşekküer ederim hocam cevapladığınız için
  • Cus o arabayi yilbasindan once aralikta 38 bine birakmislardi bana.

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Yılbaşından sonra gelen ek vergiler yüzünden araba piyasası iyice allak bullak oldu.Mecbur bu fiyatlara razı geliyoruz
  • Üçüncü yılın sonunda 36.taksit olarak 27.000'i nasıl ödeyeceksiniz. Hadi peşinat 14.000 tamam, aylık 750 de ödüyorsunuz, sigorta /kasko vs de var. Kenarda 27.000 var mi yoksa üçüncü yılın sonunda o parayı da kredi mi çekeceksiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksknonur61 K kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.2 tsi motor atmosferik 75bg motordan çok daha iyi performansa sahip. Alacaksanız bunu alın. 5 kişi klimayı açmak isteseniz 75bg motor boğulur. Yokuş yukarısı var daha..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ksknonur61 K kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata ben 0 araba almam sahsen.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.