Şimdi Ara

Fiat Linea 1.3 Multijet 95 Hp ACTUAL PLUS aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
24.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumdan herkesinde bildigi gibi genellikle iş amaçlı kullanılacak bir araç bakıyordum. Fiat'ın indirim fırsatından da yaralanarak güzel bir fiyatla Fiat Linea Classic 1.3 Multijet 95 Hp Actual Plus aldım. Araç bana sitede yazan peşin indirimli fiyatı olan 34.900 tl yerine indirimle 30.400 tl'ye geldi.

Ayrıca 3 yıl garanti 5 yıla çıkartılabiliyormuş. Şu an isterseniz çıkartmayın 3 yıl içerisinde istediğiniz zaman garantiyi 5 yıla çıkartabiliyorsunuz dediler. 5 yıl garanti olayı da harika 3 yıl dolmaya yakın 5 yıla çıkartmayı dusunuyorum. Zaten 5 yıl tepe tepe kullanmayı dusunuyorum bu garanti olayı da ilaç gibi geldi tabiri caizse :D Fiyatıda 250 tl bedava nerdeyse

Öncelikle aracın iç mekanı gerçek anlamda c sınıfı bir aracı aratmıyor çok geniş. Boyum 1.77 civarı ve oturus pozisyonu bana cok uygun. Elim vitesin ustundeyken bile çok rahatlıkla radyo tuslarını ayarlayabiliyorum oda hosuma gitti gayet kullanıslı. Klimasını ilk kez çalıştırdım biraz acemiliğime geldi arıza var sandım megerse kademe ayar dugmesine bastırılması gerekiyormus onuda ogrendikten sonra klimayı biraz ugraslar sonucu çalıştırabildim. Kliması da gayet guzel çalışıyor, biraz aracı yavaslatıyor ama yokusta bayılma pek olmuyor torku 200 NM motorun.

Araçla ilgili herhangi bir sorunuz olursa onlara da yanıt verebilirim çekinmeden sorabilirsiniz. Opetle anlaşması varmış depoyu fulledim zamanla tüketim değerlerini sizlerle paylaşacağım...

Tüketimi ölçtüm:

Arkadaşlar pompa ölçümlerime göre şehir içi 8 litre civarı tüketim oluyor. Yol şartlarının 1/4'ü yogun trafik. Klima 1/8 açık. Tüketim biraz tuzlu geldi şu an. Yol bilgisayarı 6.7 litre gosteriyor tuketimi. Boyle sapma olması normal diyorlar herkeste varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isiciter150 -- 15 Mayıs 2013; 13:51:55 >

• Hayırlı olsun.
    30 bin lira,sıfır,dizel,c sınıfı araç için çok çok iyi bir fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruise06 -- 5 Mayıs 2013; 1:54:47 >
  • Cok tesekkurler
  • Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin hocam hangi renk acaba .
  • Donanım paketini hatırlayamadım sanırım baz ama, dizel s segmenti bi araba için çok iyi fiyat valla :) Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R34Lw0rd

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin hocam hangi renk acaba .

beyaz renk. Malum zaten sıcaklar basladı koyu renk araba kullanıssız olur diye dusundum
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Donanım paketini hatırlayamadım sanırım baz ama, dizel s segmenti bi araba için çok iyi fiyat valla :) Hayırlı olsun.

tesekkurler.. Donanım olarak baz versiyon ama bize yeterli. Ön cam otomatik, klima, abs vb. Ben fazla bir özeliğe zaten ihtiyac duymuyorum, ufak tefek şeyler için ekstra binlerce tl ödemekte hiçbir zaman hoşuma gitmez acıkcası. Uzaktan kumandalı kapı açma kapama bile var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İndirimi nasıl aldıgımı merak edenler mesaj attılar onlar için biraz bilgi vereyim: Daha önceden fiattan 5 tane araç alan bir tanıdık referansıyla bir satış temsilcisine gittim ve biraz pazarlık yaptık. Pazarlık sonucunda 1 adet linea ve 1 adet fiorino aldık. Fiorinoyu da ayrı bir konuda acmayı dusunuyorum bikaç gune. Fiorinoyu ben pek kullanmayacagım ama sizin için bikaç kez surup hem tuketim hemde surus izlenimlerimi paylaşırım sizlerle yakın zamanda... Fiorinoda da lineayı aldıgımız aynı indirim soz konusu 28 kusure geldi fioda bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isiciter150 -- 5 Mayıs 2013; 3:21:33 >
  • Çok iyi indirim almışsınız. Bizim bi akraba bakıyor bu araçlara bu fiyata bulsa hemen alacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuLeRi

Çok iyi indirim almışsınız. Bizim bi akraba bakıyor bu araçlara bu fiyata bulsa hemen alacak.

evet normalde liste fiyatından en fazla 1500-2000 dusuyorlarmış sanırım
  • Hayırlı olsun 4500 tl indirim yapmışlar. Hangi bayi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dec_chaos -- 5 Mayıs 2013; 11:33:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plcmn

Hayırlı olsun 4500 tl indirim yapmışlar. Hangi bayi acaba?

Teşekkurler ama bayi adı veremiyorum. Ama referanslı olarak bir satış temsilcisine giderseniz sizde rahatlıkla alabilirsiniz o fiyatlardan. Bikaç mesaj üstte detaylı bilgi vermiştim
  • anladım seni... tesekkurler
  • Hayırlı olsun...
  • Fiyatı çok iyi, hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun. Mümkünse aracın fotoğraflarını ekleyebilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi bayiden aldınız acaba? bu yapılan indirim yeni kasada da yapılıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesetff -- 5 Mayıs 2013; 16:35:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isiciter150

anladım seni... tesekkurler

Biz seni anlamadık ama.
    Bekliyoruz hala verdiğin fiyat gerçek mi?
    Gerisi boş laf...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wishmuster78 -- 5 Mayıs 2013; 17:05:54 >
  • Konu reklam gibi geldi bana ama hala kararsızım. @shadowgeist bir baksın derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Konu reklam gibi geldi bana ama hala kararsızım. @shadowgeist bir baksın derim ben.

Valla ben bekliyorum hala büyük bir merakla..
    Bu aracı bu fiyata alabilmek mucize..

Hem linea'nın hem de fiorino'nun belgelerini görürsem özür dilerim. Görmezsem arkadaşı gerçeğe aykırı beyanla itham ederim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.