Şimdi Ara

Fiat Linea 1.3 Multijet 95 Hp ACTUAL PLUS aldım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
24.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wishmuster78

quote:

Orijinalden alıntı: isiciter150

anladım seni... tesekkurler

Biz seni anlamadık ama.
    Bekliyoruz hala verdiğin fiyat gerçek mi?
    Gerisi boş laf...

Bende seni...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Hayırlı olsun...

cok tesekkurler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Hayırlı olsun...

cok tesekkurler

hocam biz 43,500tl lik arabayı zar zor 42,000tl ye aldık
    siz iyi indirim almışsınız
  • Hayırlı olsun, iyi bir fiyata almışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Konu reklam gibi geldi bana ama hala kararsızım. @shadowgeist bir baksın derim ben.

Bakalım şimdi.
    quote:

bayi adı veremiyorum.

Resimleri görelim şöyle verelim nazar boncuğunu?
    Resimler gelmezse ne yaparsın diceksin.
    Ağır liseli fotoğraflarımız var,paylaşıveririz
    Ha unutmadan,google dan bulduğun resimleri falan da koyma sakın,direk yakalanırsın.
  • öncelikle hayırlı olsun arkadaş kaça aldı almadı bilemem ama linea classic leri tamamen şirketlere odaklı pazarlama sistemi kurmuşlar ilk başlarda 2. el i30 bakarken şubat ayında babamın bir galerici dostunun 5-6 arkadaşı biraraya getirerek filo satışıyla 2013 1.3 m jet active plus modelini (aracı istanbuldan erzuruma teslim dahil+ 650tl trafik sigortası dahil) 33850 tl ye aldık birmottan. tabi araç şirket üzerine kayıtlı olmak zorunda. sahibindene girin bakın galeriler 34000tl ye linea classic avtive plus satıyorlar bayii fiyatı 37000-38000 arası. nasıl oluyor derseniz şirketler filodan aldıkları araçların fazlalarını galerilere satıyorlar.

Arkadaş biraz pat diye şu fiyata aldım gerisi bende saklı diyince biraz şaibeli ve abest kaçmış biraz daha açarsa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Fiyatı çok iyi, hayırlı olsun.

Cok tesekkurler arkadaslar iyi dilekleriniz için. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah...
  • Faturada aldıgım bayinin simgesi arka planda kullanılmış bunu kapatamadım bu nedenle faturayı paylaşmayacagım aldıgım bayinin reklamını yapmamak ve onları da zor duruma sokmamaık adına. Cunku satış temsilcisi bu fiyatları lutfen baskasıyla paylaşmayın demişti bende soz verdim kendisine.

Ama ispat isterseniz aynı fiyatı alanlar diger konuya mesaj yazdılar ona da bir göz atın:
    http://forum.donanimhaber.com/m_74795944/tm.htm

Bu konuyu görup mesajımı görupte benımle aynı fiyat alan baskalarıda buraya mesaj yazarlarsa sevinirim. En azından birilerinin aklındaki soru işaretlerini gidermiş oluruz şimdiden teşekkurler..

Bir de bazı coluk cocukta girmiş foruma bişeyler yazmıs. Onlara da tavsiyem age of empires, counter strike vb. oyunlara katılsınlar clan kursunlar aralarında sosyalleşsinler derim :) Burda da sosyalleşiyorsunuz anlıyorum ama boş yerede mesgul etmeyelim gençler konuyu Hepinize sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isiciter150 -- 5 Mayıs 2013; 21:50:48 >

• quote:

Faturada aldıgım bayinin simgesi arka planda kullanılmış bunu kapatamadım bu nedenle faturayı paylaşmayacagım aldıgım bayinin reklamını yapmamak ve onları da zor duruma sokmamaık adına. Cunku satış temsilcisi bu fiyatları lutfen baskasıyla paylaşmayın demişti bende soz verdim kendisine.

Ama ispat isterseniz aynı fiyatı alanlar diger konuya mesaj yazdılar ona da bir göz atın:
    http://forum.donanimhaber.com/m_74795944/tm.htm

Bu konuyu görup mesajımı görupte benımle aynı fiyat alan baskalarıda buraya mesaj yazarlarsa sevinirim. En azından birilerinin aklındaki soru işaretlerini gidermiş oluruz şimdiden teşekkurler..

Bir de bazı coluk cocukta girmiş foruma bişeyler yazmıs. Onlara da tavsiyem age of empires, counter strike vb. oyunlara katılsınlar clan kursunlar aralarında sosyalleşsinler derim :) Burda da sosyalleşiyorsunuz anlıyorum ama boş yerede mesgul etmeyelim gençler konuyu Hepinize sevgiler

Tamam en azından aracın fotoğraflarını gönderin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesetff

hangi bayiden aldınız acaba? bu yapılan indirim yeni kasada da yapılıyormu?

yukarıda mesaj atmıstım bayi ile ilgili ona bakabilirsiniz. Ben yeni kasayı dusunmedim fiyat farkı fazla geldi degecegini dusunmuyorum açıkcası makyaj için. Bana 5 yıl garantisi olsun, klima olsun, abs olsun, sorun cıkartmasın yeterli
  • Birkaç ay önce bununla ilgili bir başlık açmıştım ama forumda pek bir ilgi toplayamadı. 1.3 Multijet Active Plus Linea, galerilerde 32.000 TL'ye satılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesetff

hangi bayiden aldınız acaba? bu yapılan indirim yeni kasada da yapılıyormu?

hayır yapmazlar arkadaşta zaten tam anlatmıyor ama şirket üzerine alıp filo indiriminden yararlanmıştır diye düşünüyorum zaten bayiler bile linea classic düşünüyoruz dediğinde niye yeni kasa dşünmüyon diyolar tekrar classic almak istiyorum dediğinde resmen küfreder gibi bakıyorlar pek bir kazançları yok herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Birkaç ay önce bununla ilgili bir başlık açmıştım ama forumda pek bir ilgi toplayamadı. 1.3 Multijet Active Plus Linea, galerilerde 32.000 TL'ye satılıyordu.

2012 leri 32-33 ten 2013 leride 34-35 arası araç resmen spot aracı oldu
    piyasadan spot yağ bulmak daha zor
  • Daha önce mesaj atmıştım yine aynı konuyu aynı kişi tekrar niye açıyor anlamadım. Bu mesajda anlaşılmayan bişey var mı:

Konu uzerinden 1 gun dahi geçmeden 100 kişi tarafından okunmuş. Ben şimdi size tutupta bayi adı ve satış temsilcisi adı verirsem uygun olmaz takdir edersinizki. Bu arada sizin aldıgınız fiyat zaten standart bir fiyat olmuş. Zaten her gelene 1500-2000 tl indirim yapıyorlar. Size faydam dokunamadıysa kusura bakmayın. Eger baska konuda faydam olursa baska konuda da sorularınızı yanıtlayabilirim
  • hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Birileri niye bu kadar hakaret etme geregi duyuyorsunuz. Herşey açık ve net 2 kere 2 = 4 ediyor. Neden kendinizi kucuk dusuruyorsunuz burda anlamıyorum. Aldıgım arac belli fiyatı belli, aynı fiyattan alanlarda mesaj attılar hala birileri gelip hakaret ediyor. Ayıptır ya biraz kendimize ceki duzen verelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

hayırlı olsun güle güle kullanın

çok tesekkurler
  • Hep böyle iyi yönleri yazılıyor bu arabaların eksilerinden hiç bahsedilmiyor.. Hocam acaba bize şimdiye kadar tespit ettiğiniz Linea'nın eksi yönlerini söylebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

Hayırlı olsun.
    30 bin lira,sıfır,dizel,c sınıfı araç için çok çok iyi bir fiyat.

Oncelikle araciniz hayirli olsun.

Alinti yaptigim arkadas tekrar bakarsa iyi olur, linea hangi sinif
    Benim bildigim b sinifi ama büyüklüğü vs yuzunden c sinifi saniliyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

Hayırlı olsun.
    30 bin lira,sıfır,dizel,c sınıfı araç için çok çok iyi bir fiyat.

Oncelikle araciniz hayirli olsun.

Alinti yaptigim arkadas tekrar bakarsa iyi olur, linea hangi sinif
    Benim bildigim b sinifi ama büyüklüğü vs yuzunden c sinifi saniliyor diye biliyorum.

Herkes linea için kendi sınıfını uydurmuş durumda kimisi b,kimisi c sınıfı olarak bakıyor.
    Ben c sınıfı olarak görüyorum linea'yı,b sınıfına yakıştıramıyorum bu boyuttaki bir aracı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.