Şimdi Ara

Fiat Linea 1.3 Multijet 95 Hp ACTUAL PLUS aldım. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
24.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cruise06

Hayırlı olsun.
    30 bin lira,sıfır,dizel,c sınıfı araç için çok çok iyi bir fiyat.

Yeter artık imzama yazacağım linda b sınıfı sedandır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar arabayı aldığım mayıs sonundan bu yana 11000 km yi geçtim,yakıt tüketimi konusunda artık daha net bilgiler verebilirim,bi kere yol bilgi ekranında ortalama yakıt tüketimi kaç litre hesaplarsanız aynı oranda yakıt alırsınız ,yani kendi aracımda 1 litrelik bir sapma falan olmadı,istasyondan tam doldurdum aynı istasyondan doldurmadan önce ortalama yakıt tüketimine baktım hesaplamama göre alması gerektiği kadar litre mazot aldı,bir diğer husus 90-95-100 ile gittiğiniz müddetce 100 km de 4 yada 4,5 litre tüketimini rahatlıkla yakalarsınız,ama 105 değil kesinlikle:) son olarak aktarabileceğim arac 1,3 silindir hacmindne olmasına rağmen rampa performansı kesinlikle tatminkar.130 üzeri hızda yolda güvenliğin zayıfladığını hissetsenizde bu durum benim için çok sorun teşkil etmiyor..herkese kazasız sürüşler..
  • merhaba arkadaşlar. LİNEA 1.3 Multijet Active Plus almayı düşünüyorum. ama genellikle şehir içinde kullanacağım.Sizce şehir içine uygun bi araç mıdır?Yorumlarda, şehir içinde 6.9lt/100 civarı yaktığı belirtiliyor. Şehir içinde yakıt ölçümü yapan var mı?Cevap verirseniz sevinirim:):) Teşekkürler...
  • 8 litreden asagı yakmaz. Zaten konuyu açan arkadas belirtmiş
  • ulan adam ne yemiş sizi he
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.