Şimdi Ara

Fiat Linea 1.3 Multijet 95 Hp ACTUAL PLUS aldım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
24.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana kalsa d sinifi, ve bunda ciddiyim. Aracin kaportasi masallah eski araclarinki gibi. Baya heybetli duruyor. Motoru güzel, donanımda, fiyatta yerinde ama gel gor ki arac fazlasıyla büyük geliyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet o konularda bana ait ve bu konuyla hiçbir alakası yok Neden konuyu değiştirmeye çalıştınız. Zaten mesajlarımı gizleme geregi duymadımki açık ve net butun mesajlar :D

@diewilden @plcmn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isiciter150 -- 6 Mayıs 2013; 1:02:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

Hayırlı olsun.
    30 bin lira,sıfır,dizel,c sınıfı araç için çok çok iyi bir fiyat.

Oncelikle araciniz hayirli olsun.

Alinti yaptigim arkadas tekrar bakarsa iyi olur, linea hangi sinif
    Benim bildigim b sinifi ama büyüklüğü vs yuzunden c sinifi saniliyor diye biliyorum.

Tesekkur ederim

Alıntı yaptıgınız arkadasa soylemişsiniz ama ben onu da arastırmıstım. Araçların dingil mesafesine vb. gore b sınıfı c sınıfı ayrımı yapılıyor diye biliyorum. Cok az bir farkla linea c sınıfına dahil oluyormus. Ama b sınıfı bile olsa arka diz mesafesi guzel. Arkada da 3 kişi rahatca oturabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isiciter150 -- 6 Mayıs 2013; 1:05:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

Hep böyle iyi yönleri yazılıyor bu arabaların eksilerinden hiç bahsedilmiyor.. Hocam acaba bize şimdiye kadar tespit ettiğiniz Linea'nın eksi yönlerini söylebilir misiniz?

Ben henuz yeni aldıgım için eksilerini su an goremedim sanırım ama zamanla onlarıda yazarım. Şimdilik motor pek canlı değil diyebilirim. Sanırım olumsuz olarak bunu soyleyebilirim ama zaten 1.3 motora göre bu normal sanırım. 1.6 hdi motorlu aracları da surdum onlardan hissedilir derecede zayıf kalıyor. Ama yokuslarda bayılma var mı derseniz yok derim. Vites dusurmeden sabit hızla dik bir yokus cıktım rahatlıkla. Ama gaza yuklenince de pek gitme istegi yoktu. İvmelenme yoktu yani 5. viteste yokusta 90la giderken. Biraz km dolsunda deviri biraz daha yuksek kullanmaya baslayacagım. Servistekiler verirken ilk kmlerde 3000 deviri gecmemeyi calışın ve 5000 km'ye geldiginde bi ugrayın yagına bakalım dediler

• İşte bu yüzden vw alırım hiç değilse yaptıkları indirim belli neyse hayırlı olsun aracınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfır araç almış olmanız çok güzel.ne olduğu belli olmayan 2. elle uğraşmaktansa c sınıf sıfır aracı 30 bine almışsınız.güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado5445

İşte bu yüzden vw alırım hiç değilse yaptıkları indirim belli neyse hayırlı olsun aracınız

Tesekkurler

vw 'de baktım ancak biraz tuzluydu fiyatlar
  • Ben konu sahibini taciz eden mesajlara bu sefer katılamayacağım. Tek hatası fiyat bilgisini paylaşmak olmuş. Madem özel bir indirim almışsınız onu yazmayabilirdiniz. Sadece değerlendirmelerinizi yapardınız.

Verdiği cevaplar bence makul, kimseye hakaret etmemiş, sabırla cevaplamış. @plcmn siz de neden bu kadar taktınız onu anlamadım. Öğrenmek istediğiniz bir şey varsa sorun.

Ve 100 cc skuter almanın neresini eleştirmeye çalıştınız anlayamadım, kaçak dövüşmek istemişsiniz ama olmamış, skuter başka bir dünyadır. Kendi halinde özgürce gezme ve son derece düşük yakıt tüketimi demektir. Kendim sürmeyip yolculuk yaptığım halde bunları söylüyorum.

Konu sahibine de diyeceğim keşke fiyat bilgisini paylaşmasaydınız. Fotoğrafları paylaşabilirsiniz ama isterseniz buna da zorunlu değilsiniz.

Hayırlı olsun, güzel günler kullanın. Eğer bu kadar insanı da kandırıyorsanız o da vicdanınıza kalmıştır.

İyi geceler..

• quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

Ben konu sahibini taciz eden mesajlara bu sefer katılamayacağım. Tek hatası fiyat bilgisini paylaşmak olmuş. Madem özel bir indirim almışsınız onu yazmayabilirdiniz. Sadece değerlendirmelerinizi yapardınız.

Verdiği cevaplar bence makul, kimseye hakaret etmemiş, sabırla cevaplamış. @plcmn siz de neden bu kadar taktınız onu anlamadım. Öğrenmek istediğiniz bir şey varsa sorun.

Ve 100 cc skuter almanın neresini eleştirmeye çalıştınız anlayamadım, kaçak dövüşmek istemişsiniz ama olmamış, skuter başka bir dünyadır. Kendi halinde özgürce gezme ve son derece düşük yakıt tüketimi demektir. Kendim sürmeyip yolculuk yaptığım halde bunları söylüyorum.

Konu sahibine de diyeceğim keşke fiyat bilgisini paylaşmasaydınız. Fotoğrafları paylaşabilirsiniz ama isterseniz buna da zorunlu değilsiniz.

Hayırlı olsun, güzel günler kullanın. Eğer bu kadar insanı da kandırıyorsanız o da vicdanınıza kalmıştır.

İyi geceler..

çok tesekkurler

• fiyati iyi, sevilen bir model

hayirli olsun, güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

fiyati iyi, sevilen bir model

hayirli olsun, güle güle kullan

cok tesekkurler
  • 1.3 mü bisiklet alsaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: malum kişi

sıfır araç almış olmanız çok güzel.ne olduğu belli olmayan 2. elle uğraşmaktansa c sınıf sıfır aracı 30 bine almışsınız.güle güle kullanın

evet fiat'ın garantisinin 5 yıla çıkıyor olması çok iyi geldi. Dediğiniz gibi forumda da çok sahit oldum 2. elde birçok dolandırıcılık oluyor. Kafamız rahat bineceğiz inşallah. Çok tesekkurler
  • Depoyu fulledim km sayacını kontrol ettim tekrar depoyu fulledim aradaki km farkına böldum 100 km'de 8 litre yakmısım. Depoyu fullerken opetin aynı benzinlik ve pompasından almaya dikkat ettim.

Yaptıgım yolun 1/4'u sabah yogun trafik kalanı durmadan ilerleyen trafikte. Yarısı sabah erken, hava biraz serinken yapıldı. Klima yaptıgım yolun yarısında kullanıldı 1 ve 2. kademede. Tüketim bana biraz fazla geldi ancak arac henuz 1000 km civarı sanırım tuketim zamanla azalır.
  • yol bilgisayarında 6.9 litre yazıyor pompada hesaplıyorum 8 litre tuketim cıkıyor. Yol bilgisayarım bozuk olabilir mi, 1 litreye yakın sapma normal midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isiciter150

yol bilgisayarında 6.9 litre yazıyor pompada hesaplıyorum 8 litre tuketim cıkıyor. Yol bilgisayarım bozuk olabilir mi, 1 litreye yakın sapma normal midir?

1 litrelik sapma olabilir,yol bilgisayar dedigin sonucta hesap makinesi degildir.

tüketimi hakkinda % 98 emin olmak istiyorsan akaryakiti ayni istasyon ve pompa yerinden alman lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

quote:

Orijinalden alıntı: isiciter150

yol bilgisayarında 6.9 litre yazıyor pompada hesaplıyorum 8 litre tuketim cıkıyor. Yol bilgisayarım bozuk olabilir mi, 1 litreye yakın sapma normal midir?

1 litrelik sapma olabilir,yol bilgisayar dedigin sonucta hesap makinesi degildir.

tüketimi hakkinda % 98 emin olmak istiyorsan akaryakiti ayni istasyon ve pompa yerinden alman lazim

evt haklısınınız, aynı istasyonda aynı pompadan alıyorum tık edince daha fazla doldurma diyorum pompacıya
  • @ tık edince daha fazla doldurma diyorum pompacıya

+1
  • Hayırlı olsun güle güle binin Aracınız 2012 model mi yoksa 2013 model mi?
  • 2012
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.