Şimdi Ara

Fiat Linea 1.3 Multijet 95 Hp ACTUAL PLUS aldım. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
24.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hymerpuk

teşekkür ederim.Gönlümde linea var ama bayileri gezmem lazım bütçeme uygun bulabilirsem alacağiım

hangi ilden alıcaksın ?
    istanbulda erkay oto'da güzel pazarlık yaparak aldık
    bi 100tl ben düşürdüm bi 100tl babam düşürdü derken 1500TL pazarlıkla aldık
    adam son fiyatı yazıcıdan çıkartırken inşallah patron görmez dedi
    2012 Ekim'de Emotion Plus 43,500 dü liste fiyatı 42bin'e aldık
    sigorta+bandrol+trafik işlemler vs. herşey dahil.
    şu an Fiorino'da çok güzel indirim var içine sinerse onu alderim.

• ankaradan almayı düşünüyorum.Ben binek tip bakıyorum.Peşin alacam inşallah.Düşüncem 2012(kimi bayilerde var halen) ya da 2013 sıfır classic 1.3 active plus.Kaça satarlar bir bilgin var mı?2012 yada 2013 farketmez.Kayseri de birtane görmüştüm 2012 active plus bej renkli 34.500 dedi ama daha da inecekti.
  • quote:

ankaradan almayı düşünüyorum.Ben binek tip bakıyorum.Peşin alacam inşallah.Düşüncem 2012(kimi bayilerde var halen) ya da 2013 sıfır classic 1.3 active plus.Kaça satarlar bir bilgin var mı?2012 yada 2013 farketmez.Kayseri de birtane görmüştüm 2012 active plus bej renkli 34.500 dedi ama daha da inecekti.

kaça satıcakları hakkında maalesef hiçbi fikrim yok :/
    actual'i 32,850'ye satan var
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2013-model-0-km-linea-1.3-m.jet-actual-126129053/detay
    active 33,000
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2013-model-0-km-linea-1,3-activeplus-euro-5-motor-95-bg-126250149/detay/

filo olarak aldıkları için 30'a geliyo galeri'lere,
    babam aracı teslim almaya gittiğinde
    yeni kasa POP donanımı 30'a satmışlar
    tabi alıcı 30 adet sipariş vermiş

• quote:

merhaba öncelikle yorumlarınızı çok beğenerek okuduğumu belirtmek isterim.Bende 2012 yada 2013 model linea 1,3 dizel active plus modelini almayı düşünüyorum.Sıfır olarak.İlk defa sıfır araba alacak birisi olarak bu parayı hak eden bir araba mı? bunu merak ediyorum.Kimi yorumlarda 1,3 motorun çok yaktığı söyleniyor.Çekişi nasıl?Sizce yakıt olarak nasıl?Yol tutuşu nasıl?Virajlarda önden kayma yapıyor mu?Bayağı bir süre kullanırım eğer sıfır alırsam .Yani hemen satma derdim yok.Parasını hak eden bir araba mı?Kısacası aklım karışık.Diğer seçeneğim ise renault symbol 2013 model.Bütçem ancak ikisinden birisine yetiyor.Sıfır düşündüğümden dolayı. . Şu an kullandığım aracım 2001 megane 1.6 16v.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Tesekkurler. Oncelikle yakıt konusunda bahsettiğim gibi biraz fazla yakıyor onu belirtmiştim. Motor torku alt devirlerde çok guzel 4. vitesten asagı dusmuyor uzun yolda. Ancak arac sollamalarda uzun yolda biraz sıkıntılı geldi hızlanması yavas bir motor.

Yol tutusu da çok hosuma gitti önden ya da arkadan kaymadı çok zorlamama ragmen. Bence 1.6 motor lpg seceneği koysalar cok daha iyi olurdu bu lineaya. Sorunsuz guzel bir araba ama tuketim ve motorun hızlanmasından memnun değilim diyebilirim şimdilik.

Symbol'u bende arastırmıstım yenı symbol dacia loganla aynı araba ancak fiyatı cok yuksek. Sedan bir symbol almak yerine aynı araba olan dacia sandero alın derim çok daha ucuza gelir. Bir de sanderonun dizelleri çok az yakıyor diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

teşekkür ederim.Gönlümde linea var ama bayileri gezmem lazım bütçeme uygun bulabilirsem alacağiım

hangi ilden alıcaksın ?
    istanbulda erkay oto'da güzel pazarlık yaparak aldık
    bi 100tl ben düşürdüm bi 100tl babam düşürdü derken 1500TL pazarlıkla aldık
    adam son fiyatı yazıcıdan çıkartırken inşallah patron görmez dedi
    2012 Ekim'de Emotion Plus 43,500 dü liste fiyatı 42bin'e aldık
    sigorta+bandrol+trafik işlemler vs. herşey dahil.
    şu an Fiorino'da çok güzel indirim var içine sinerse onu alderim.

merhasba gecen gun benı aradılar fıat turkıyeden 1.000 tl extra ındırım yapacaklarını soyledıler...artı bırde kendı bayıı ındırımlerını yapacaklarmıs tahmını 2.000 2.500 tl ındırım yapmları gerekıyor lıste fıyatından....
    fıorınoda nasıl bır ındırım var...ya tıcARI olması kotu kamyonet gecıyor ruhsatta

• Sandero arkadaşım aldı 2012 model ondada bagaj yok.Yakıtı normal diyor ama pek içime sinmedi.Artık hayırlısı bakalım uygun bulursam linea yı alacam.Ayrıntılı bayi araştırması yapacam.2012 model sıfır hyundai blue bulabilirsem onu da düşünebilirim.O da araştırdığım arabalar arasında.Benim düşüncem de symbol o parayı haketmiyor diye düşünüyorum.Arabayı inceledim test sürüşü yapmadım ama pek hoşuma gitmedi özellik açısından bayağı çıtayı yükseltmişler ama dacia şeklinde satsalarda fiyat konusunda daha uygun olurdu.Düsünülebilirdi.Yani aklımda öncelik 1.3 linea ya da bulabilirsem 2012 hyundai blue.Blue da 1.6 ve seri sıkıntı yaşamam diye.
  • 25 mayıs tarihli yazımda da yazdığım üzere aracı 30/05/2013 de teslim aldım,ben mareadan bu araca geçiş yaptım,eski arabam lpg idi,şimdi ilk kez dizel kullanıyorum araba genel olarak güzel gelmesine rağmen 2013 yılında bile artık bazı özelliklerin araca konulmamış olması can sıkıcı,örneğin fiatın sitesinde yol bilgisayarı yazmasına rağmen yol bilgi ekranı olarak düzeltmek lazım ( bayi deyişiyle ) ,dış hava sıcaklığı -tarih göstergesi yok:( şu ana kadar arabaya 255 TL yakıt koyarak yaklaşık 925 km gittim,şehir içi dışı klima yer yer açık olarak.Bagajda bir lpg tankı olmaması güzel:) yol tutuşu konusunda beni tatmin etti,virajlara 100 km üzeri de girmiyorum,2000 devirden sonra atak olabiliyor,bir ve ikinci vites çok atıl ,belkide öyle olması gerekiyor bilmiyorum,şimdilik aklıma gelenler bunlar.bu arada arabanın paspaslarını hiç beğenmedim ön paspas kayıyor arkadakiler çok küçük,cimri fiat:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsrky45 -- 4 Haziran 2013; 22:58:58 >
  • güle güle kullanın
  • Hayırlı ugurlu olsun Rabbım kaza bela vermesın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estonya Feribotu -- 5 Haziran 2013; 11:50:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isiciter150

Arkadaşlar forumdan herkesinde bildigi gibi genellikle iş amaçlı kullanılacak bir araç bakıyordum. Fiat'ın indirim fırsatından da yaralanarak güzel bir fiyatla Fiat Linea Classic 1.3 Multijet 95 Hp Actual Plus aldım. Araç bana sitede yazan peşin indirimli fiyatı olan 34.900 tl yerine indirimle 30.400 tl'ye geldi.

Ayrıca 3 yıl garanti 5 yıla çıkartılabiliyormuş. Şu an isterseniz çıkartmayın 3 yıl içerisinde istediğiniz zaman garantiyi 5 yıla çıkartabiliyorsunuz dediler. 5 yıl garanti olayı da harika 3 yıl dolmaya yakın 5 yıla çıkartmayı dusunuyorum. Zaten 5 yıl tepe tepe kullanmayı dusunuyorum bu garanti olayı da ilaç gibi geldi tabiri caizse :D Fiyatıda 250 tl bedava nerdeyse

Öncelikle aracın iç mekanı gerçek anlamda c sınıfı bir aracı aratmıyor çok geniş. Boyum 1.77 civarı ve oturus pozisyonu bana cok uygun. Elim vitesin ustundeyken bile çok rahatlıkla radyo tuslarını ayarlayabiliyorum oda hosuma gitti gayet kullanıslı. Klimasını ilk kez çalıştırdım biraz acemiliğime geldi arıza var sandım megerse kademe ayar dugmesine bastırılması gerekiyormus onuda ogrendikten sonra klimayı biraz ugraslar sonucu çalıştırabildim. Kliması da gayet guzel çalışıyor, biraz aracı yavaslatıyor ama yokusta bayılma pek olmuyor torku 200 NM motorun.

Araçla ilgili herhangi bir sorunuz olursa onlara da yanıt verebilirim çekinmeden sorabilirsiniz. Opetle anlaşması varmış depoyu fulledim zamanla tüketim değerlerini sizlerle paylaşacağım...

Tüketimi ölçtüm:

Arkadaşlar pompa ölçümlerime göre şehir içi 8 litre civarı tüketim oluyor. Yol şartlarının 1/4'ü yogun trafik. Klima 1/8 açık. Tüketim biraz tuzlu geldi şu an. Yol bilgisayarı 6.7 litre gosteriyor tuketimi. Boyle sapma olması normal diyorlar herkeste varmış.

aracınızda abs varmı 2007 de bende almıştım o zaman donanım paketleri active - dynamic- emotion du ben baz olan active almıştım onda abs vardı geçen bakayım dedım abs baz donanımda opsiyon olarak gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 35kick35

quote:

Orijinalden alıntı: isiciter150

Arkadaşlar forumdan herkesinde bildigi gibi genellikle iş amaçlı kullanılacak bir araç bakıyordum. Fiat'ın indirim fırsatından da yaralanarak güzel bir fiyatla Fiat Linea Classic 1.3 Multijet 95 Hp Actual Plus aldım. Araç bana sitede yazan peşin indirimli fiyatı olan 34.900 tl yerine indirimle 30.400 tl'ye geldi.

Ayrıca 3 yıl garanti 5 yıla çıkartılabiliyormuş. Şu an isterseniz çıkartmayın 3 yıl içerisinde istediğiniz zaman garantiyi 5 yıla çıkartabiliyorsunuz dediler. 5 yıl garanti olayı da harika 3 yıl dolmaya yakın 5 yıla çıkartmayı dusunuyorum. Zaten 5 yıl tepe tepe kullanmayı dusunuyorum bu garanti olayı da ilaç gibi geldi tabiri caizse :D Fiyatıda 250 tl bedava nerdeyse

Öncelikle aracın iç mekanı gerçek anlamda c sınıfı bir aracı aratmıyor çok geniş. Boyum 1.77 civarı ve oturus pozisyonu bana cok uygun. Elim vitesin ustundeyken bile çok rahatlıkla radyo tuslarını ayarlayabiliyorum oda hosuma gitti gayet kullanıslı. Klimasını ilk kez çalıştırdım biraz acemiliğime geldi arıza var sandım megerse kademe ayar dugmesine bastırılması gerekiyormus onuda ogrendikten sonra klimayı biraz ugraslar sonucu çalıştırabildim. Kliması da gayet guzel çalışıyor, biraz aracı yavaslatıyor ama yokusta bayılma pek olmuyor torku 200 NM motorun.

Araçla ilgili herhangi bir sorunuz olursa onlara da yanıt verebilirim çekinmeden sorabilirsiniz. Opetle anlaşması varmış depoyu fulledim zamanla tüketim değerlerini sizlerle paylaşacağım...

Tüketimi ölçtüm:

Arkadaşlar pompa ölçümlerime göre şehir içi 8 litre civarı tüketim oluyor. Yol şartlarının 1/4'ü yogun trafik. Klima 1/8 açık. Tüketim biraz tuzlu geldi şu an. Yol bilgisayarı 6.7 litre gosteriyor tuketimi. Boyle sapma olması normal diyorlar herkeste varmış.

aracınızda abs varmı 2007 de bende almıştım o zaman donanım paketleri active - dynamic- emotion du ben baz olan active almıştım onda abs vardı geçen bakayım dedım abs baz donanımda opsiyon olarak gözüküyor

kesinlikle 5 yıla çıkar benim aracın 5 yaşındayken 2012 de ecu su bozuldu sol arka kapı kolu bozuldu cam tuşları bozuldu hepsini garantiden halletim

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Hayırlı ugurlu olsun Rabbım kaza bela versın

? ! ! ! ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dodgebro

quote:

? ! ! ! ?

Buyur bırader

• quote:

quote:

quote:

? ! ! ! ?

Buyur bırader

ilk alintiladigim mesajini dikkatle okusan. Ozellikle versin kismi :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

? ! ! ! ?

Buyur bırader

ilk alintiladigim mesajini dikkatle okusan. Ozellikle versin kismi :)

Tövbe tövbe estagfırullah yanlıs yazmısım Allah korusun öyle bır sey dıyebılır mıyım uyardıgınız ıcın sagolun

• 1.3 Multijet motor, Linea için çok ekonomik bir motor değil. Başlık sahibi arkadaş da, ilk mesajında şehir içi 8 litre yaktığını yazmış ki, bu da az bir oran değil.
  • Evet Allah kaza bela vermesin sagolun
  • @35kick35

abs var
  • bende urban var dediğiniz rakamları kısın kısa mesafede goruyorum normal şartlarda 5,5 ile 6,5 arasında seyir edıyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.