Şimdi Ara

SEAT ibiza 1,4lt 100 hp yorum lütfen!! lütfen!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

arka bagaja kadar ikiside aynı araç içi ikisininde aynıdır
  • yaw photomania nın ibiza bakıyom cordoba değil yazısı ne oldu şimdi.az önce burdaydı.

bizde ona cevap verdik ortada kaldı yazımız.
  • seat ibiza (stylance-cruise control...)ile ilgileniyorum cordoba ile değil ibiza ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: milchschnitte

Walter de Silva Alfa Romeo'dan Seat'a transfer oldu ve olan oldu. Gerek İbiza gerekse Cordoba eskisinden daha şık ve kaliteliler. Altea ve Leon içinde geçerli ancak Toledo'yu mahvetmiş. Yeni Cordobayı kullanmadım ama yolculuk ettim dizeldi seri ve konforlu araçtı. Tasarım olarak yorum yapmam daha dooru olur arkası özellikle şeffaf ve yuvarlak stop gurubu çok şık. Azda olsa 156 havası veriyor, o sınıfta alınacak en güzel arabalardan biri bence...

• ARKADAŞLAAAAARRR hepinize çok teşekkür ederim ibiza benzinli 100 hp lik modeli almaya karar verdim yardımlarınız için sağolun...
  • Hadi hayırlı olsun şimdiden.
    O arabayı kimse durduramaz yavaş sür
  • saol loop teşekkürler... sana da kazasız belasız sürüşler...yine de Tüm arkadaşların yorumlarını beklerim...
  • 2006 sonu gibi kasa değişeceğini okumuştum gazetede, bunu da düşün alırken
  • quote:

Orjinalden alıntı: iverson03

2006 sonu gibi kasa değişeceğini okumuştum gazetede, bunu da düşün alırken

Lİnk verebilir misin ???
  • kardeş gazete dedim, şöyle bir liste yapmışlardı. 2006 da kasa değişip yenilenecek arabalar diye, vatan gazetesinde. ocak ın ilk haftası veya aralık sonu gibiydi. seat da cordoba ve ibiza vardı.
  • iverson03. o zaman seat cordoba ve ibiza almak isteyenlere duyuru olsun bu peşini bıraklamayalım... "kasa değişimi" önemli bir konu

quote:

Orjinalden alıntı: iverson03

kardeş gazete dedim, şöyle bir liste yapmışlardı. 2006 da kasa değişip yenilenecek arabalar diye, vatan gazetesinde. ocak ın ilk haftası veya aralık sonu gibiydi. seat da cordoba ve ibiza vardı.
  • Bende Vw Poloyu satıp Seat Cordoba düşünüyorum. Fiyat çok iyi ve donanımda +100Hp. Aracı dışarıdan gördüm sadece, iç mekan kalitesi Vw aynımıdır acaba.
  • electra
    bence gidip görmelisin zevkler ve renkler farklı oluyor ibiza alacam içi çok güzel bana göre... mutlaka bir bayide incelemelisin
  • 2 senedir almak istedigin arabayi kullaniyorum. biraz gec kalmisim foruma yazmakta ama baskalarina faydasi olur belki diye yaziyorum.. oncelikle performanstan bahsediyim. araba gercekten cok canli bi motora sahip, dusuk devirlerdeki yuksek tork nedeniyle cok zevkli surmesi. bastikca basasin geliyo yani. bircok (normal) 1.6 motorlu arabadan daha ustun diyebilirim. 0-100 hizlanmasi 11.2 sn. yani bi cok 1.6 arabadan hizli ya da ayni. 1.4 lerle karsilastirmiyorum bile. ben bundan once 99 honda civic kullaniyodum.(120 beygir) ibiza yi ilk surdugumde yuzumdeki mutluluk ifadesini gorseydiniz keske.hondadan sonra (sehir icinde) sanki 2000 motor arabaya binmis gibi oldum. ama 1.4 oldugundan dolayi 140'i falan gecince epey bagiriyo yani ben uzun yol performansindan cok memnun kalmadim honda dan sonra. ama sehir icinde, kalkislardaki performansi muthis. butun seatlar gibi on farlar dan su alip bugu yapiyo. yakit tuketimi normal sehir ici 220-250 bin arasi yakar. tasarimina zaten kimsenin kotu diyecegini dusunmuyorum. ic tasarimi da dis tasarimi kadar basarili. hele o kirmizi isik aydinlatmali on panel yokmu. biraz da kotu yonlerinden bahsediyim. amortisorler epeyce sert yol tutusu muazzam buarada.( arkadan degil onden kayma egiliminde). ancak bu sert suspansiyon konforu azalttigi gibi belli bi km yaptiktan sonra ic mekandan tikirtilarin gelmesine sebep oluyor. yuksek devirde motoru beyninin icinde hissediyosun. 90 km hizi gecince ruzgar kulaklarina islik calmaya basliyo.ama gercekten cok iyi bi ses sistemi var. bagaj aydinlatmasi yok. sonuc olarak fiyat/performans degerlendirmesi yapacak olursak ve kucuk bi araba istiyosak piyasada alincak en iyi araba. (tabi mini cooperlarla falan karsilastirmiyorum tabiki).almak istiyenlere tavsiye ederim. clio ya 206 ya bakmayin bile

• bende 2003 1.4 100hp var. ilk sahibiyim 90.000 km yi tek basima bu araba uzerinde yaptim :))
    bilgi isteyen arkadaslara her konuda yardimci olabilirim :))
  • bende 2000 model 1.6 ıbıza vardı 81.ooo km de performansı çok iyi arızsından bıktım ustalarla arkadş olduk satana kdrda anamdna emdiğim süt burnumdan geldi ayrıca ibızayı 307 yada golf ile mukayese edin clio yada 206 ile değil
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.