Bildirim
SEAT ibiza 1,4lt 100 hp yorum lütfen!! lütfen!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
walla benim arkadaşta fabia var aynı motorlu baya iyi gidiyo tüketimide iyi duyduguma göre ibiza ondanda hızlıymış şekil olarakda güzel bi araç
iç mekan falan olarak yardım edemicem hiç binmedim çünkü -
içeriye sesi çok aldığını duymuştum ama tasarımı oldukça hoş. içine gelince malzemesi çok iyi olmasada idare eder.quote:
Orijinalden alıntı: Fani Madida
walla benim arkadaşta fabia var aynı motorlu baya iyi gidiyo tüketimide iyi duyduguma göre ibiza ondanda hızlıymış şekil olarakda güzel bi araç
iç mekan falan olarak yardım edemicem hiç binmedim çünkü -
GORKEMKAZAN arkadaşımızın leon u warquote:
Orijinalden alıntı: Fani Madida
iç mekan falan olarak yardım edemicem hiç binmedim çünkü
o sana gerekli bilgileri verir foruma girdiğinde -
Bende 1.4 Tdi ibiza var.Yeni aldık.quote:
Orijinalden alıntı: Rechtsanwalt
GORKEMKAZAN arkadaşımızın leon u war
o sana gerekli bilgileri verir foruma girdiğinde
Alıntıları Göster
Motorla ilgili yaptığım yorumlar gereksiz olur çünkü siz benzinli alacaksınız.
Genel olarak ,iç malzemesi idare eder, yol tutuşu ve konforu fena deildir.Tasarımı herkes tarafından beğenilen bi araçtır.
Motor sesini içeri alır duyarsın hissedersin...
Sportif sert süspansionları vardır bu yol tutuşu arttırır ama konfordan feragat edersin.Gerçi ben konfordan ve yol tutuştan oldukça memnunum.
Bizim kullandığımız s-rider modeli ve ses sistemi beklentilerimin üstünde.4 hoparlor 2 tweeter var araba inlior muziği açınca.
yaklaşık 3 haftadır kullanıorz her hangi bir sorunla karşılaşmadık.
TDi motor almak isterseniz ki tavsiye ederim bence bi test edin.O turbonun arabayı şaha kaldırmasını görseniz benzinliye fln bakmassınız bence.
Yokuşlarda bu motorla canavar gibi çıkıorm.Gaza ilk bastığımda pek bi tepki vermior ama 2000 deviri geçtiğinde turbo sesi ile birlikte araba elinizden fırlayacak gibi oluor ve tüm arabaları sollamak istiorsunuz.Kısaca TDi motorlu bi araca bindiğinizde benzinli araca binmek istemessiniz bence.
Ayrıntılı test sonuçları var görmek isteyen
Tıklayın
Bu 2002 modeli sonradan makyajlandımı yenilendimi hiç bilmiorm.
Burdan da bakabilirsin..
http://forum.donanimhaber.com/m_5272229/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loop -- 24 Ocak 2006 23:17:29 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rechtsanwalt
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: crepassio
kardeşim bilgiyi vercem ama motorlar farklı
-
2 gün önce bindim seat ibizaya dış görünüşü çok hoş motor performansı iyi .İç donanımı güzel . Aracın sahibi 17milyara almış. 2004 model.yakıt ekonomisi 240 km 40 milyon yaktıquote:
Orijinalden alıntı: GRKMKZNquote:
Orjinalden alıntı: crepassio
kardeşim bilgiyi vercem ama motorlar farklı
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyitahmet32 -- 25 Ocak 2006 1:33:24 >
-
arabayı uzun bir süre kullanma fırsatım olmuştu.öncelikle seri bir araba diyebilirim,gaz pedalına olumlu tepkiler veriyor. iç malzemesi sınıfının ortalamalarında ve yakıt tüketimide gayet makul,zorlayacağını sanmıyorum.bence araç oldukça güzelquote:
Orijinalden alıntı: seyitahmet32
2 gün önce bindim seat ibizaya dış görünüşü çok hoş motor performansı iyi .İç donanımı güzel . Aracın sahibi 17milyara almış. 2004 model.yakıt ekonomisi 240 km 40 milyon yaktı
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: emrem80
arabayı uzun bir süre kullanma fırsatım olmuştu.öncelikle seri bir araba diyebilirim,gaz pedalına olumlu tepkiler veriyor. iç malzemesi sınıfının ortalamalarında ve yakıt tüketimide gayet makul,zorlayacağını sanmıyorum.bence araç oldukça güzel
Alıntıları Göster
-
Şubatın 2. HAftası Punto çıkıyo ondan alırsın 95 HP liğinin şehir dışı 5.1 Taktığını biliyomuydun 9.9sn de 100KM ye çıktığını ?quote:
Orijinalden alıntı: wenon
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar çok teşekkür ederim bilgiler verdiniz Araç ile çok km yapmayacağım için dizel versiyonunu düşünmüyorum yorumlarınızın devamını bekliyorumquote:
Orijinalden alıntı: Reanimate
Şubatın 2. HAftası Punto çıkıyo ondan alırsın 95 HP liğinin şehir dışı 5.1 Taktığını biliyomuydun 9.9sn de 100KM ye çıktığını ?
Alıntıları Göster
-
bence seat ın içi çok dar olduğu için hiç kullanışlı bir araba değil.ha tek başıma kullanıcam başkası binmeyecek diyorsan ayrı.quote:
Orijinalden alıntı: photomania
Arkadaşlar çok teşekkür ederim bilgiler verdiniz Araç ile çok km yapmayacağım için dizel versiyonunu düşünmüyorum yorumlarınızın devamını bekliyorum
Alıntıları Göster
ama abaşkasıda binecekse arka koltukta oturanlara bi burun sigortası yaptırsan iyi olacak
-
çok iyi bir fikir ama çekirdek aile olduğumuzdan fazla rahatsız olacağımızı zannetmiyorum... yorumlarının devamını bekliyorum...quote:
Orijinalden alıntı: JackDaniels
bence seat ın içi çok dar olduğu için hiç kullanışlı bir araba değil.ha tek başıma kullanıcam başkası binmeyecek diyorsan ayrı.
ama abaşkasıda binecekse arka koltukta oturanlara bi burun sigortası yaptırsan iyi olacak
Alıntıları Göster
-
quote:
bence seat ın içi çok dar olduğu için hiç kullanışlı bir araba değil.ha tek başıma kullanıcam başkası binmeyecek diyorsan ayrı.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
O kadar da deil abartmayın 2 gün önce düğüne gitmiştik 4 kişi bindik babam kullandı ben babamın arkasındaydım.Babam 1.80 ben 1.82 yim.Çok da rahattım.Ha tabiki tempra sw gibi deil.İçi küçük zaten amaç da bu olmalı.İdeal 2 kişidir...
-
yaw bişey demedik işin gırgırı am dediğime yakın yani.quote:
Orijinalden alıntı: Loopquote:
O kadar da deil abartmayın 2 gün önce düğüne gitmiştik 4 kişi bindik babam kullandı ben babamın arkasındaydım.Babam 1.80 ben 1.82 yim.Çok da rahattım.Ha tabiki tempra sw gibi deil.İçi küçük zaten amaç da bu olmalı.İdeal 2 kişidir...
Alıntıları Göster
bizim bi arkadaşa alacaktık az daha sırf donanım cezbediyor zaten ama arka koltuğa oturdum arkadaşta ön koltuğu geriye çekince koltuk burnumun dibinde bitince öyle dedim.
benim arkadaşta var şirket verdi cordoba(zaten bagaja kadar ikiside aynı araç).
arkada eşi çocukla oturamıyor bile bi bez değişmi felan ölüm resmenmiş.kendisi diyor valla benim bi suçum yok.
-
Kısa mesafeler de bişiy olmazda uzun yol da hiç arkada oturmadım.Bi binip denemek lazım .Zannediorm rahatsız olurdum arkada oturmaktan.quote:
yaw bişey demedik işin gırgırı am dediğime yakın yani.
bizim bi arkadaşa alacaktık az daha sırf donanım cezbediyor zaten ama arka koltuğa oturdum arkadaşta ön koltuğu geriye çekince koltuk burnumun dibinde bitince öyle dedim.
arkada eşi çocukla oturamıyor bile bi bez değişmi felan ölüm resmenmiş.kendisi diyor valla benim bi suçum yok.
Alıntıları Göster
Doğrudur valla ben de bişiy demedim.Ama ideal 2 kişi dediğim gibi.
-
anladığım kadarıyla aile arabası için önerilmiyor zaten ben de aile arabası almayı düşünmüyorum max 3 kişi binecek zaten olumsuz yönleri neler aracın onları söyleyebilir misiniz? rüzgar ve motor sesini içeriye rahatsız edici şekilde alıyormuş ben test sürüşünde pek hissetmedim ibiza ile ilgili görüşleriniz neler?quote:
Alıntıları Göster
quote:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomania -- 25 Ocak 2006 11:47:19 >
-
onlarda zaten 3 kişi hatta 2.15quote:
Orijinalden alıntı: photomania
anladığım kadarıyla aile arabası için önerilmiyor zaten ben de aile arabası almayı düşünmüyorum max 3 kişi binecek zaten olumsuz yönleri neler aracın onları söyleyebilir misiniz? rüzgar ve motor sesini içeriye rahatsız edici şekilde alıyormuş ben test sürüşünde pek hissetmedim ibiza ile ilgili görüşleriniz neler?
quote:
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 25 Ocak 2006 11:42:26 >
-
Walter de Silva Alfa Romeo'dan Seat'a transfer oldu ve olan oldu. Gerek İbiza gerekse Cordoba eskisinden daha şık ve kaliteliler. Altea ve Leon içinde geçerli ancak Toledo'yu mahvetmiş. Yeni Cordobayı kullanmadım ama yolculuk ettim dizeldi seri ve konforlu araçtı. Tasarım olarak yorum yapmam daha dooru olur arkası özellikle şeffaf ve yuvarlak stop gurubu çok şık. Azda olsa 156 havası veriyor, o sınıfta alınacak en güzel arabalardan biri bence...quote:
Orijinalden alıntı: Loop
Kısa mesafeler de bişiy olmazda uzun yol da hiç arkada oturmadım.Bi binip denemek lazım .Zannediorm rahatsız olurdum arkada oturmaktan.
Doğrudur valla ben de bişiy demedim.Ama ideal 2 kişi dediğim gibi.
Alıntıları Göster
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
araba zaten küçük sınıf arabası. Yani bunu clio/fabia/corsa/polo/palio gibi arabalarla karşılaştırın.
Bence bu sınıfta HB'ler arasında Polo ile beraber başa güreşir. Ben bindim, ofisteki oda arkadaşımda vardı. sınıfına göre oldukça kaliteli. 100hp'lik o modelde, cruise control bile vardı.
tek sorun, ikinci elde insanlar çekiniyor, Seat'ı kime satarım, alıcı bulamam diye. Ama yıllar kullanacaksan, bu da sorun değil.
Benzer içerikler
- far parlatma zımpara numaraları
- motorda hava kaçağı varsa ne olur
- araç hareket halinde hararet düşüyor
- 77 kw kaç beygir
- mobese kırmızı ışık cezası
- hyundai santa fe, 7 kişilik 2024
- citroen c4x shine bold fiyat
- amarok 4x4 sıfır fiyatları
- togg ortakları ayrıldı
- suzuki swift 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X