Şimdi Ara

Seat Ibiza 1.5GLX 1993 model 4.750YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
22.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araç arıyorum 4000 alt 7000 üst limit olmak üzere.

Başlıktaki aracın bazı özellikleri aşaada belirttim.

Seat Ibiza 1.5GLX
    1993 Model
    1500cc Motor
    100 beygire kadar
    130.000 Km
    Kum Rengi
    Manuel Vites
    Hatchback 5 kapı
    Benzinli

Bu veya buna benzer bir araba hakkında deneyimi olanlar benimle paylaşırsa sevinirim??

Her tür tavsiyeye açığım

• Yapay Zekanın Yanıtı

1993 Model Seat Ibiza 1.5 GLX: Kapsamlı Bir İnceleme

1993 model Seat Ibiza 1.5 GLX, uygun fiyatlı ve güvenilir bir şehir otomobili arayanlar için dikkate değer bir seçenektir. Bu araç, kompakt boyutu, etkileyici yakıt verimliliği ve şık tasarımıyla öne çıkmaktadır.

Özellikler ve Performans

93 model Seat Ibiza 1.5 GLX, 5 ileri manuel şanzımanla eşleştirilmiş 1,5 litrelik bir benzinli motora sahiptir. Bu motor, 75 beygir gücü ve 116 Nm tork üreterek yeterli performans sunar. Şehir içi kullanıma uygun olan Ibiza, 0'dan 100 km/s hıza yaklaşık 13 saniyede ulaşabilmektedir.

Tasarım ve İç Mekan

Ibiza 1.5 GLX, zarif ve modern bir tasarıma sahiptir. Yuvarlak farları, sportif hatları ve geniş cam alanları ile dikkat çeker. İç mekanı, basit ve işlevseldir, ancak yine de bazı temel özelliklerle donatılmıştır. Klima, elektrikli camlar ve radyo gibi özellikler, sürüş deneyimini daha konforlu hale getirmektedir.

Yakıt Verimliliği

93 model Seat Ibiza 1.5 GLX, olağanüstü yakıt verimliliği ile bilinir. Şehir içi kullanımlarda yaklaşık 7,5 litre/100 km, şehir dışı kullanımlarda ise yaklaşık 5,5 litre/100 km yakıt tüketir. Bu özelliği, düşük işletme maliyetleri arayanlar için onu çekici bir seçenek haline getirmektedir.

Yorumlar

Seat Ibiza 1.5 GLX, kullanıcıları tarafından güvenilirliği, kullanışlılığı ve uygun maliyeti nedeniyle genellikle olumlu yorumlar almaktadır. İşte kullanıcı yorumlarından bazıları:

• "1993 model Seat Ibiza 1.5 GLX'imi 5 yıldır kullanıyorum ve hiçbir büyük problem yaşamadım."
    • "Yakıt verimliliği harika, şehir içinde kolayca dolaşabiliyorum."
    • "Küçük bir araba olmasına rağmen, içerisi beklenenden daha geniş."

Sonuç

1993 model Seat Ibiza 1.5 GLX, şehir içi sürüş için pratik ve ekonomik bir seçenek arayanlar için ideal bir seçimdir. Uygun fiyatı, güvenilirliği ve etkileyici yakıt verimliliği, onu bütçeye uygun bir araç haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • slm bende bir tane 93 model metalik koyu yeşil porshe motor seat ibiza 1.5 var 6.250 ye satıyorum istersen resimlerini veaya gerekli bilgilerini verebilirim ön camlar elektrikli merkezi kilit alarm 185/45 ebatında lastik ve çelik jant
  • Fiyat modeline ve markasına göre pahalı.Tutulmayan bir araçtır.Parça olarak heryerde bulamazsın.Fiyatı düz 4 yaptırırsan uygun olur.Ancak hemen elden çıkmayacağını da unutma.
  • Mazda bak 323.
  • Senin dediğin arabayı bilmem ama bu benim araba ve gerçekten çok temiz bi araç debriyaj baskı-balata setini daha yeni değiştirdim. Yürüyen motor sorunsuz.http://www.sahibinden.com/citroen_zx_refleks_1_4_orjinal-03WQQaXQQ11946099WQQpXQQdisplayitem
  • bende 1 tane var ilgilenirsen 6500 metalik yeşik. on camlar elektrikli 15 çelik jant 185/45 llastik cd ve mp3 calar camlar filmli orta koyulukta yeni motor 5000 de, şanzıman yeni, masrafsız 0536 777 80 28 , 0506 857 15 42
  • parana yazık olur 2500 satarsın sonra belki illa o paraya alıcam dersen broadway doğan lada gibi araç bakıcan başka çaren yok ki satasın sonra.Bana kalırsa biriktirebildiğin kadar biriktir sonra araba bak şöyle 8 bin liran olunca
  • slm bendekı 93 seat ıbıza 1.5 porseh sıstem fıyatı 8000 bınlıra
  • konu 2008de açılmıştı... :) onun üzerine 2 araba değişti

o zamanlarda sonunda 2000 model suzuki maruti aldım... 1,5 sene kahrımı çekti bana mısın demedi... sonra satmak istediğimde 1 ay içinde sattım...
  • S.a konuyu hortlatacam ama araç hakkında aktif konu yok , yeni acmaktansa buraya yazayım dedim.

Bende şu sıra ucuz (5-7 )bi araba almak istiyorum ilk arabam (kendime ait)olacak ama uzun süredir araç kullanıyorum acemi değilim .

Bu aracı begendim cunku uygun fiyata bulabilirim , Kulaktan dolma bilgime göre performans fena değil , tipi de en azından sempatik yakıt konusu uygun sa ve saglam araç ise yani kolay promlem çıkaran kronik rahatsız bi araç değilse bence mantıklı.kullanan arkadaşlar :

Araç nasıl ?

Yakıt tüketimi nasıl ? Litre olarak . Benzin / Tüp ?

Arabanın kronik sorunu var mi?

Sizce kötü yanları , iyi yanları neler ?

Bunu alma şunu al dediğiniz bi araç var mi ? (Üstte bunu begenmemdeki kiriterlere uyan )

Uzun oldu ama yardıma ihtiyacım var kullanan pek yok ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismaill07 İ kullanıcısına yanıt

A.s reyiz.

Ibiza ilk nesliyle Seat'a ait, 1990'lara doğru firma tamamen VAG kontrolüne geçti.

Ben motoru çözemedim, 1.5 motor VAG mı Seat mı melez mi anlayamadım.

• Son soruyu bende merak ettim. Ayrıca ilk mesaj 14 yıl önce atılmış. 30 yıllık arabanın o zaman parçasını bulmak zorsa şimdi durum nasıl acaba? Varmı elinde 93 model Ibiza olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.