Bildirim
2003 skoda octavia 1.9 TDI mı?2004 ford focus 1.8 tcdı mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1.9TDi VW motorlar yüksek kilometrelerde sıkınıtılıdır.. Çoğu üfleme yapar, bir süre sonrada sıkıntı çıkarmaya başlar..
1.8TDCi focus hakkında hiçbir bilgim yok..
Nekadar bütçeyle araba bakıyorsunuz, baktığınız araçların linkleri vs. biraz daha açıklarsanız yardımcı olacaklardır..
Bütçenizi dediğim gibi bilmiyorum fakat, 1.6TDCi focuslara veya 1.4TDCi fiestalara falan bakabilirsiniz güzel motorlardır.. Aynı şekilde CRDi Getz, 1.5Dci Megane gibi araçlarada bakmanızı tavsiye ederim.. Tabiki amacınız yakıt performansı ise.. -
cevabınız için teşekkür ederim bütçem 19-20 bin tl civarı -
temiz 1.8 bulabiliyorsanız alın.
yalnız aracı iyi kontrol ettirin zira güçlü motor focusun bütün aksamını zorluyordu üretildiği dönemde.
Temizini bulmaya çalışın. -
quote:
Orijinalden alıntı: tyfnbdy
Arkadaşlar skoda octavia 1.9 tdi ile ford focus 1.8 tcdı arasında kaldım 3-4 sene bineceğim.senede
iki defa ailece uzun yol yapıyorum.Bir cocuğum var. 8-10 bin km falan oluyor.tavsiyelerinize ihtiyacım var.Mitsubishi colt dizelde aklıma yatmıyor değil.
Selamlar,
1.8 TDCI focus cok guzel bir arac, kalkista pek cok aracin tozunu atabilecek kadar da guclu ( biraz arap ati gibi olsa da). Tek sorunu turbo da olabiliyor. -
O dönem motorin kalitesi düşüktü,kükürt oranı yüksek olduğu için.artı o model araçlar büyük ihtimalle dünya turu atmış ve kilometreleri düşürülmüştür.8-10 bin km için bu riski almaya gerek yok benzinle bile kullanılabilir,olmadı lpg düşünülmeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X