Şimdi Ara

2002 Jazz mı - 2003 1,8 tdci Focus mu - 2004 Polo TDI mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar jazz in 3000 tl hasar kaydi var, bagaj kapagi degismis, Focusun bir kapisinda lokal boya var gerisi orjinal boyasında, Polo bel altı boyalı ve 6 tane ufak hasar kaydı var.

Fiyatları Jazz 17,500, Focus ve Polo 18,500 pazarlıksız son fiyatlar yazılanlar.

Tek çocuklu genelde şehir içi kullanan birisiyim, Yılda 8000 civarı km yaparım diye düşünüyorum. Hangisi mantıklı bir seçim olur. Hanhisi daha az zarar ettirir? Hepside 140 bin km de diyebiliriz.
    Bakım olarak (söylenenlere göre) en bakımlı focus.

• Yazmayı unuttum, Jazz 1,4ES, Focus 1,8 TDCI Comfort, Polo 1,4 TDI Basicline (ABS siz modeli)
  • Focus. Karsilastirmak bile mantıksız hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus hem dizel hem 2003 model hem 140 bin km de. Cok dikkatli olun. Km oynanmis olabilir.

• km orjinalse focus
  • Focusun km niye öyle azmış fiyatıda düşük geldi. 2001 model 1.6 ghia ya 22 istiyorlar.
    O motor wğer connectteki motorsa baya sağlam iş gören bir motor ama gürültülü biraz

• Arac baska sehirde oldugu icin daha gormedim fakat resimlerde 85kw 115ps yaziyor, saticinin soyledigi connectlerdeki motordan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada neden Focus?
  • jazz + lpg şehiriçi kullanım için en ideal olan. tercih sizin. dizel gerektirecek km yapmadığınıza dayanarak, başka şehirdeki şüpheli dizel focusa yaklaşmazdım.
  • Jazz lpgli değil malesef.

• jazzın bagaj hacmi focustan büyüktür ve yakıtta daha tasaruflu diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.