ASZ PD 130.VW'NİN ÜRETTİĞİ EN VERİMLİ VE SAĞLAM TDI MOTORDUR,ADINA KURULMUŞ BİRÇOK FORUM VE FAN SİTESİ OLAN BU MAKİNE KÜÇÜK MODİFİYELERLE RAHATLIKLA 240-260HP 550-620NM TORKLARA ÇIKABİLMEKTE VE STOK MOTORU 270HP GÜCÜ HİÇBİR DEĞİŞİKLİK YAPMADAN DESTEKLEMEKTEDİR.DİLERSENİZ İNTERNETTE ARAŞTIRABİLİRSİNİZ.
HER 7000KM DE BİR BÜTÜN BAKIMLARINI HİÇBİR MASRAFTAN KAÇMADAN YAPTIRDIM.ZAMANINDAN ÖNCE TRİGER KAYIŞINI DEĞİŞTİRDİM.KEYFE KEDER ÖN AMORTİSÖRLERİNİ DEĞİŞTİRDİM.
DAHA YENİ ÖN VE ARKA DİSK VE BALATALARININ DEĞİŞİMİNİ YAPTIRDIM
KM Sİ DÜŞÜRÜLMÜŞ, YÜKSEK KM Lİ BİR ARAÇ KESİNLİKLE DEĞİLDİR.
GELİP GÖRÜRSENİZ DAHA FAZLASI OLDUĞUNU ANLARSINIZ.
İSTEDİĞİNİZ USTA YADA SERVİSE GÖSTEREBİLİRSİNİZ
GERÇEKTEN MASRAFSIZ,HIZLI VE EKONOMİK BİR ARABA
4 KAPILI BİR ARACA GEÇMEK İSTEDİĞİM İÇİN SATIYORUM.
YENİ C 200 YADA E90 320D İLK TERCİH OLUP DİĞER TAKAS TEKLİFLERİNİZ DEĞERLENDİRİLİR.
NOT:GEÇEN HAFTA PARK HALİNDE ARABAMA ÇARPTIKLARI İÇİN SAĞ ÇAMURLUK VE KAPUT DEĞİŞTİ
ARACIN KASKO ve TAKAS BEDELİ 23.500 YTL'DİR.
PAZARLIK YOKTUR.
linkten bana ulaşabilirsiniz...
Takas fiyatını yükseltince daha kârlı mı oluyorsunuz ? Takasladığınız aracın da takas fiyatı yüksek oluyor ? Millet birbirine uyanıklık mı yapıyor :)
99 model Astra gsi var bende, takas fiyatım 20 milyar. Takas düşünür müsün ?
quote:
Orijinalden alıntı: kyorhan
Takas fiyatını yükseltince daha kârlı mı oluyorsunuz ? Takasladığınız aracın da takas fiyatı yüksek oluyor ? Millet birbirine uyanıklık mı yapıyor :)
99 model Astra gsi var bende, takas fiyatım 20 milyar. Takas düşünür müsün ?
forum kurallarini okurmusun.. kendi ilaninda laf atanlara hatta yapici yorumlara yapanlara tahammulun yok ama sen baska ilanlara benzeri yorum yapmissin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme