Bildirim
Seat İbiza 2017 Yeni Kasa Hk (39. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ibiza FR dusunuyorum 1.0 tsi dsg
tavsiye edermisiniz?
2011 model manuel benzinli cruze dan gececeyim , artik hanim ile otomatik kullanalim diyoruz, 10 sene den asagida satmaya niyetimiz yok Allah kaza bela vermedigi surece. -
-
-
Büyük ihtimal fiyatta hata var hocam yine de isterseniz online rezervasyon yaptırıp Doğuş Oto'dan bilgi alabilirsiniz:
https://www.dogusoto.com.tr/seat-ibiza-10-tsi-ss-95-hp-style-98e04
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bi kaç sorun var, yardımcı olursanız sevinirim. 2016 model juke aldım, tipini vs bi anda sevdim hosuma gitti. lakin araç 1,2 turbo oldugu ıcın yakıt 7,2 civarlarında. yuksek degıl ama yıne de ınsan neden daha dusuk degıl dıye sorguluyor.
sizce bu aracımı verıp 1,0 style paket 75 beygırlık atmosferık motorlu ıbıza alınır mı? en kotu lpg taktırırım dıyorum ama cok sacma bı ıs mı olur sızce? ya da 95 beygır tsı ların ıstanbul ıcı yakıt ortalaması nedır? deneyımleyen oldu mu? -
Bu belirtilen siyah araç ile ilgili sabahtan beri uğraşıyorum ama bayiler ya çirkeflik yaptılar fiyat ile ilgili yada bir yanlışlık var , araç maslaktaymış 67.300 dedi son fiyat arkadaş o fiyatın yanlış olduğunu söyledi arkadaşlar , belirtilen fiyat olsa idi alacaktım randevu falanda yaptım ama aranmadım bayiden kendi uğraşımla aracı buldum kaç tane bayi arayarak .
Benzinde 7.2lt çok fazla değil, çok km yapmıyorsanız lpg işine hiç bulaşmayın.quote:
Orijinalden alıntı: antrepocu
arkadaşlar bi kaç sorun var, yardımcı olursanız sevinirim. 2016 model juke aldım, tipini vs bi anda sevdim hosuma gitti. lakin araç 1,2 turbo oldugu ıcın yakıt 7,2 civarlarında. yuksek degıl ama yıne de ınsan neden daha dusuk degıl dıye sorguluyor.
sizce bu aracımı verıp 1,0 style paket 75 beygırlık atmosferık motorlu ıbıza alınır mı? en kotu lpg taktırırım dıyorum ama cok sacma bı ıs mı olur sızce? ya da 95 beygır tsı ların ıstanbul ıcı yakıt ortalaması nedır? deneyımleyen oldu mu?
Ben de oyle dusunuyorum. Peki juke daha mi iyi bi arac ibizaya gore sizce?quote:
Orijinalden alıntı: fasson
Benzinde 7.2lt çok fazla değil, çok km yapmıyorsanız lpg işine hiç bulaşmayın.
Alıntıları Göster
Bir de ibizayi direkt benzinli kullansak 75 lik versiyonunu daha az yakar mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Tarila
Bu belirtilen siyah araç ile ilgili sabahtan beri uğraşıyorum ama bayiler ya çirkeflik yaptılar fiyat ile ilgili yada bir yanlışlık var , araç maslaktaymış 67.300 dedi son fiyat arkadaş o fiyatın yanlış olduğunu söyledi arkadaşlar , belirtilen fiyat olsa idi alacaktım randevu falanda yaptım ama aranmadım bayiden kendi uğraşımla aracı buldum kaç tane bayi arayarak .
Merhaba hocam,
Bugün bende aynı sıkıntıyı yaşadım. Aracı rezerve etmemiz gerekiyormuş. Neyse şansa bir baktım rezerve butonu aktif oldu. Hemen forumu doldurdum ve rezerve kodunu aldım. Heyecandan elim ayağım titredi 😂 Daha sonra doğuş gurubunu aradım. Aracı alacağımı ve şu an ne yapmam gerektiğini sordum.
Sağolsun arkadaş kısa bir bilgi geçti. Bu model plx mi ne öyle bir şey dedi. İspanya üretimi ve arka camlar manuel stepnesi yok ve 1-2 şey daha dedi. Bunu bilerek aracı alın dedi. Tabi bende vazgeçtim. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum. Sonuçta 61 bine sıfır araç alacaktık.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Aynı araçtan bahsediyoruz hocam da bana 61 bin gibi bir fiyatın söz konusu olmadığını söylediler , sitenin bir hatası olduğu söylendi . -
Bana öyle demediler işte. O araçta fiyat hatası yok. İstesem bugün alabilirdim. Ya da müşteri temsilcisi bizi kekledi 😂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam bu işte bi iş var anlayamadım Sordunuz mu bu araç gerçekten 61 bin mi diye ? 61 bine aldığınızı karşı taraf biliyormuydu
Çünkü bende fiyatı söyleyene kadar her şey güzeldi ama fiyatı söyleyince yok yav öyle değildir moduna girdiler
Aracın mevcut olduğu bayiye kadar aradım onlar bile o fiyat değil dedi
Ikisi farklı sınıf olsada ibiza iç hacim ve bagaj olarak juke yi aratmaz, yakıt konusunda kiyas yapamicam.
Evet hocam söyledim fiyatı. Bu araç bana 61 bin tl diye geliyor değil mi diye baya sordum. Yoksa boşuna konuşmayalım dedim 😀
1.0 tsi style manuel 95 hp için 68.700 tl fiyat aldım. Sizce nasıl. Kafamda hep polo comfortline var.
Hocam aynı durumdayız.Polo Comfortline 1.0 kırmızı manuel 82500,Dsg 88500 fiyat aldım.İbiza style Dsg için 79500 dediler.quote:
Orijinalden alıntı: Moon Star Turkey
1.0 tsi style manuel 95 hp için 68.700 tl fiyat aldım. Sizce nasıl. Kafamda hep polo comfortline var.
Dsg ibiza hafta içi 78.500 den gelecek.
İbiza hakketten dolu bir araç. Polo içi daha kaliteliymiş. Polo nun 2. El piyasadıda iyi.
Param ibiza ya yetiyor. Ayrıca park sensörü vs hediye edilebilir. Ya da çok uygun bir fiyata taktırabilirim.
Ayrıca büyük ekranlı ibiza için ise 71 bin fiyat aldım.
Hocam sen hangi şehirde yaşıyorsun
İstanbul’da hocam. Hayırdır 😀
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X