Şimdi Ara

Seat İbiza 2017 Yeni Kasa Hk (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
25
Favori
111.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Moon Star Turkey

1.0 tsi style manuel 95 hp için 68.700 tl fiyat aldım. Sizce nasıl. Kafamda hep polo comfortline var.
    Geçen ayki 71000 fiyatını kaçırmasaymışsınız keşke, Polo 2017 model için. Çok tereddüt ettim de vazgeçtim, otomatik tercihim nedeniyle; sonra DSG ibiza aldım geçen hafta...

Hala da vardır belki, manuel vitesli araçlar pek rağbet görmüyor son zamanlarda...
  • don_civan D kullanıcısına yanıt
    Geçen ay comfortline manuel polo 78500 den aşağı yoktu hocam. Trendline halen bulunabiliyor.
    Bende otomatik vites istiyorum ama DSG konularını gördükçe ürperiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Geçen ay comfortline manuel polo 78500 den aşağı yoktu hocam. Trendline halen bulunabiliyor.
    Hmm. Şubat ayında bakmışım demek ki Polo' ya; zaman bizim kafamızdakinden hızlı akıyor hep. Şimdi Doğuş sitesine baktım da 2017 TSİ kalmamış görünüyor...
  • quote:

Aynı kaygıyla diğer hiçbir özelliğini beğenmediğim Peugeot 208 e bile yönelmiş biri olarak sonunda DSG ibiza aldım geçen hafta; yol ve rüzgar sesini fazla alması dışında bir defosunu görmedim şimdilik...

Avrupa' nın en çok satanı, koskoca VW grubu ısrar ediyorsa bir bildiği vardır elbet. Yoksa Peouget-Suzuki gibi Aisin' den, BMW-Honda gibi ZF den şanzıman tedarik edebilirdi pekala. Umarım pişman olmam bu çıkarsamamdan...
  • Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim siyah ibiza kaybolmuş sitede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarila T kullanıcısına yanıt
    Sormayın. Fena kıllandım. Gidip görmek lazımdı aracı.

Bence fazla talepten ötürü bir üç kağıtcılık yaptılar .

•  Seat İbiza 2017 Yeni Kasa Hk

• Dsg 75 e düşerse düşünmem alırım.

Geçen hafta 78200 e aldım, 78000 e alanlar da var ki yine verebilirler. 3000 TL inmesini beklerken % 3-5 bir kur artışı bile vergi dilimi nedeniyle 7-8 bin yükseltir fiyatı...

İçinize sinecek bir araç olduğunu düşünüyorsanız almanın tam zamanı bence. Geçen yıl 87 ye alabileceğim A3 tekrar 84 e düşer umuduyla bekleyince fırsat kaçtı; şimdi ona yakın fiyata İbiza aldım. Motor-şanzıman aynı, tamamen yenilenmiş güzel bir tasarıma sahip olsa da sonuçta Seat İbiza bu; A3 le kıyaslamak bile abes olur...
  • don_civan D kullanıcısına yanıt
    Manuel vites 67 bin Dsg 78 bin.
    Kafam oldukça karışık.
    67 ye bütçem var ama 78 beni zorlar.
    Zaten maksimum 60 bine 2. El bakıyordum ama illallah ettim. 2. El araç fiyatları sıfıra çok yakın. Sadece şunda kararlıyım kesinlikle sıfır km alacağım.
    Manuel alsam aklım dsg de kalacak. Dsg alsam dediğim gibi içimde korku olacak. Zor işmiş gerçekten.

• quote:

Manuel vites 67 bin Dsg 78 bin.
    Kafam oldukça karışık.
    67 ye bütçem var ama 78 beni zorlar.
    Zaten maksimum 60 bine 2. El bakıyordum ama illallah ettim. 2. El araç fiyatları sıfıra çok yakın. Sadece şunda kararlıyım kesinlikle sıfır km alacağım.
    Manuel alsam aklım dsg de kalacak. Dsg alsam dediğim gibi içimde korku olacak. Zor işmiş gerçekten.
    Bence dsg alın satarkende otomatik araç daha iyi satılıyor

67 bine hangi bayi kaç model veriyor nasıl bir araç hocam ?

• fasson kullanıcısına yanıt
    Manuel araçlara talep giderek azalıyor, sıfır ve 2. elde durum aynı. Distrübütörlerin artık daha az manuel araç getireceğini zannediyorum; o zaman Manuel-AT fiyat makası da azalacaktır. Şubat sonunda 71000 e 2017 manuel Polo için çok düşündüm, DSG için 86 dediler; bu kadar fark olmamalı...
    Doğuş oto esenyurt hocam.
    1.0 ecotsi 95 hp manuel ss paket.

• fasson kullanıcısına yanıt
    Aklım manuel diyor, kalbim otomatik.
    Dsg garantisini 5 sene uzatıp almak lazım.
    Dsg ile olumsuz çok yorum var. Aynı zamanda sürüş keyfi için çok olumlu yorum var.

Birde DSG nin dizellerde daha fazla sorun çıkardığı söyleniyor. TSİ-DSG tercihimde bunun da etkisi oldu ama yine de emin değilim doğrusu...
    2018 mi ? İstanbul bayilerini aramadım ama çoğu anadolu bayisi 69 dedi bana son fiyat .
    Hocam yine yanlışlık yoksa burda fiyatlar 65300 TL'ye çekilmiş görünüyor. Bi rezerve edip şansınızı deneyin isterseniz:

https://www.dogusoto.com.tr/ibiza-kj1#!#order=price&page=2

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlışlık ihtimali çok düşük çünkü 8-10 tane araç var aynı fiyatta , bu fiyat düşmesinin sebebi nedir anlayamadım son günlerdeki doğuş borçlarıyla bir ilgisi olabilir mi acaba diyeceğim ama satacakları 100-200 ibizayla bu borç kapanır mı acaba ? St bize pazar payını arttırmak istediğini söyledi . Bu fiyat doğruysa eğer çok fazla satış yapacaklar .
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.