Şimdi Ara

Seat İbiza 2017 Yeni Kasa Hk (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.099
Cevap
25
Favori
111.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba dostum,

Yaklaşık iki ay önce ben de ayni araçlar arasında kararsız durumdaydım, Polo Highline + led paket ile İbiza Fr Plus arasında gittim geldim ancak, tercihimi İbiza Fr Plus’tan yana kullandım.

2 ay geçti ve zerre pişman değilim. donanım + yüksek beygir ile iç kalite arasında tercih yapacaktım, tabiki tercihimi donanım + yüksek beygirden yana kullandım. 94.500’e almıştım Mayıs ayında. (Poloya 98.000 fiyat vermişlerdi ki ayni fiyat da olsa yine ibiza fr plus alırdım)

Benim tercihimde de otomobil inceleme sitelerinin videolarının çok etkisi oldu. Zaten artıları eksileri yan yana koyunca ibre bariz İbiza’yi gösterdi.

Tavsiyem de malum İbiza’dir ki bir de cam tavan oldu mu tadından yenmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OXMOXTOX O kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorunu 2015 yılında golf model aracımda yaşamıştım. Söylediğim yöntemle çözmüştüm. Bir daha da olmamıştı. Ama yakıtı 2000-3000 km de bir kendiliğinden sıfırlama huyu tüm vag araçlarında var bence hocam. Ondan kurtulmanın yolunu henüz bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -globetrotter-

Hocam aynı sorunu 2015 yılında golf model aracımda yaşamıştım. Söylediğim yöntemle çözmüştüm. Bir daha da olmamıştı. Ama yakıtı 2000-3000 km de bir kendiliğinden sıfırlama huyu tüm vag araçlarında var bence hocam. Ondan kurtulmanın yolunu henüz bulamadım.
    2000 kmde bir sifirlandigini biliyorum.bu kafasina gore sifirliyor ben ona cozum bulamadim

• -globetrotter- - kullanıcısına yanıt
    Hocam kontrol ettim de bende yaz saati tiki zaten kapalı olduğu halde sorun oluyor. Tiki aktifleştirdim ben de bi de böyle deneyelim :)

Hocam eğer sistemimiz aynı ise siz sıfırlamadan uzun süreli yakıt ortalaması sıfırlanmaması gerekiyor..

• Az önce yazılım güncellemesi yapılacak diye servisten çağırdılar. Ben arka emniyet kemerindeki sorun nedeniyle cagrılmayı bekliyodum. Bu konuyu sorduğumda zaten emniyet kemeri güncellemesi yapılacak diye lafı çevirdi.

Doğuş bayilere bu sorunu çaktırmadan halledin diye talimat vermiş galiba

• quote:

Hocam eğer sistemimiz aynı ise siz sıfırlamadan uzun süreli yakıt ortalaması sıfırlanmaması gerekiyor..
    Evet kendi kendine sifirliyor.2000 kmde bir yaptigi sifirlama degil.kafasina gore.yavas yavas sikayetler duyar gorur oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

Az önce yazılım güncellemesi yapılacak diye servisten çağırdılar. Ben arka emniyet kemerindeki sorun nedeniyle cagrılmayı bekliyodum. Bu konuyu sorduğumda zaten emniyet kemeri güncellemesi yapılacak diye lafı çevirdi.

Doğuş bayilere bu sorunu çaktırmadan halledin diye talimat vermiş galiba
    Evet hocam airbag guncellemesi dediler.ben de 2 temmuzda gittim.

Hocam uzun süreli yakıt tüketimi benim bildiğime göre 99saat 59 dakikadan(100 saat yani) sonra sıfırlanıyor. 2.000km konusunda emin misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -globetrotter- -- 18 Temmuz 2018; 19:18:48 >
  • Cuma günü listelere zam geliyor bilginiz olsun.

• quote:

Hocam uzun süreli yakıt tüketimi benim bildiğime göre 99saat 59 dakikadan(100 saat yani) sonra sıfırlanıyor. 2.000km konusunda emin misiniz?
    Eminim 2000 kmde bir sifirliyor.

• arkadaşlar bızım bu araclarda gızlı ozellık var mı?

eski kasalarda vardı dıye hatırlıyorum.
  • 2017 Ekimde 65 Bine satilan style 89 olmus. Mehterin sesi geliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daci -- 23 Temmuz 2018; 8:56:38 >
  • Leon 94 bin lirayken kim İbiza'ya 89 bin verir ki

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    Kimse vermez, akli olan da bu fiyata bu arabalari almasin zaten. Ibizanin bu fiyattan satilmasi beni korkutuyor acikcasi, piyasasi olmayacak tutulmayan seri olacak bu gidisle.

• Merhaba arkadaslar bende bugun 2018 mayis sonu aldigim 1.0 tsi style manual ibizami 70 bine 2. El olarak satmis bulunmaktayim. Satma nedenim aracib biraz bos donanim olmasindan kaynakli idi.

En azindan led far buyuk ekran 16 jant gibi ozwllier olasun istiyorum. Fakat suanda gelen zam ile beraber hafta sonuna kadar 1 tane led ve buyuk ekranli ibiza manual buldum. 78.500 istiyorlar. Polo comfort icin 85 opsyonsuz.

Leon da da led olmasini istiyirum oda butceyi fena asiyor.

Onerebileceginiz arac kombinasyonu varmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanjojo

Merhaba arkadaslar bende bugun 2018 mayis sonu aldigim 1.0 tsi style manual ibizami 70 bine 2. El olarak satmis bulunmaktayim. Satma nedenim aracib biraz bos donanim olmasindan kaynakli idi.

En azindan led far buyuk ekran 16 jant gibi ozwllier olasun istiyorum. Fakat suanda gelen zam ile beraber hafta sonuna kadar 1 tane led ve buyuk ekranli ibiza manual buldum. 78.500 istiyorlar. Polo comfort icin 85 opsyonsuz.

Leon da da led olmasini istiyirum oda butceyi fena asiyor.

Onerebileceginiz arac kombinasyonu varmi.
    hocam sız kaca almıstınız?

bir de sattıgınz araç kaç km? kazasız vs var mıydı?
  • Merhaba arkadaşlar , 3000 tl hurda indirimi dahil 86800 ' e bir tane 1.0 tsi dsg beyaz fr buldum bayide.Almayı düşünüyorum yorumlarınız nedir?
    Opsiyon olarak led far ve alcantara koltuk döşemesi var.
  • 86.800 e cok iyi fiyat ben xc sordum duz 89.000 dedilerhangi bayi bu

• antrepocu A kullanıcısına yanıt
    2018 mayis sonu cikisli 2300 km de 68.700 +650 kolcak

69.000 civari maloldu.70. E sattim

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.