Şimdi Ara

Seat İbiza 2017 Yeni Kasa Hk (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
25
Favori
111.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bende beyaz fr la katildim araniza.

Birkac degisiklik bende dusunuyorum.

Aliexpress ten bir tane shark anten alacagim ibiza icin.

Onun haricinde on park sesoru yok bunun icin ne yapabiliriz.Servis halleder mi?Arka kamera ne kadardir bilgi var mi orjianal olarak?

Gorsel park destegi yok bendeki 8 inc te , ayrica kadran selamlama bunlari vagcomdan halledecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sktem kullanıcısına yanıt
    Merhaba, anladığım kadarıyla rengine kadar ayni araca sahibiz.

Shark anten n11’de de var fiyatları da makul ancak cekim gücünü düşürmeyen kaliteli bir ürün aradım ancak bulamadım. O yüzden vazgeçtim diyebilirim.

Ön park sensörü icin tek adres Ender Elektronik. Orijinal parçalar ithal edip orjinalini (gömülü olarak birebir aynısı) yapıyor ama maliyeti yüksek, görüşmenizde fayda var.

Arka sensörler icin görsel park desteğini, kadran selamlamayı yine Ender Elektronik’te açtırdım gizli özellik olarak, çok başarılı oldu. Nakitte 60 TL alıyor diğer gizli özellikler dahil olarak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VI.Yesil

Merhaba, anladığım kadarıyla rengine kadar ayni araca sahibiz.

Shark anten n11’de de var fiyatları da makul ancak cekim gücünü düşürmeyen kaliteli bir ürün aradım ancak bulamadım. O yüzden vazgeçtim diyebilirim.

Ön park sensörü icin tek adres Ender Elektronik. Orijinal parçalar ithal edip orjinalini (gömülü olarak birebir aynısı) yapıyor ama maliyeti yüksek, görüşmenizde fayda var.

Arka sensörler icin görsel park desteğini, kadran selamlamayı yine Ender Elektronik’te açtırdım gizli özellik olarak, çok başarılı oldu. Nakitte 60 TL alıyor diğer gizli özellikler dahil olarak.
    hayırlı olsun.

bende bu aracı aldım. gızlı ozellık mevzusu aklımı cok karıstırıyor. neler acıldı sızde ozellıklık olarak, detay verebilir misiniz?

• antrepocu A kullanıcısına yanıt
    Size de hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin.

Ben çok ekstrem seyler açtırmadım. Kadran selamlama, görsel park desteği ve ek depo göstergesi. Bu üçünü açtırdım, geri kalanına çok gerek duymadım açıkcası.

Bu aralar başka bir şey araştırmayı planlıyorum aslında, kapı kollarının üstündeki kırmızı FR aydınlatmasını (ayarlardan beyaz da yapılabilen) sadece spor moddayken kırmızı olmasını, normal moda geçtiğimde beyaz yanmasını istiyorum ama bunu yapabilecek vag ustası var mi merak ediyorum :)

Yine Ender Elektronik ile bi görüşücem bakalım. Belki onlar yapabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: VI.Yesil

Size de hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin.

Ben çok ekstrem seyler açtırmadım. Kadran selamlama, görsel park desteği ve ek depo göstergesi. Bu üçünü açtırdım, geri kalanına çok gerek duymadım açıkcası.

Bu aralar başka bir şey araştırmayı planlıyorum aslında, kapı kollarının üstündeki kırmızı FR aydınlatmasını (ayarlardan beyaz da yapılabilen) sadece spor moddayken kırmızı olmasını, normal moda geçtiğimde beyaz yanmasını istiyorum ama bunu yapabilecek vag ustası var mi merak ediyorum :)

Yine Ender Elektronik ile bi görüşücem bakalım. Belki onlar yapabilir.
    Dedigini ben arastirayim hoxam.Vagcom kablo satisi ve ozellikaktivasyonu bende yapiyorum o yuzden baya hasir nesirim olayla;)

Cinden bir tane shark anten aldim hocam bir bakacagim.

Bunun haricinde sensor internette cikma vs dolu orjinal parca.Polonunda birebir ayni sensoru kullandiini dusunuyorum sensor beyni dahil.Hatta on destegide olup sadece baglantisinin yapilmadiginada eminim.

N11 de bagaj havazunuda bir arkadas onermis.Gercekten cok ince yapilmis bagaj dosemesi uzerine birsey ortmek sart.

Simdi leonu olan bir arkadaşla konuştum, aydınlatmanın moda göre kodlanabildigini 1 dakikalık is olduğunu söyledi herhangi bir vagci yapabilir dedi. Bi göz at istersen hocam kod paylaşım yapan vardır illaki.

Hem daha guzel olur bence, ayak aydınlatması ile beyaza beyaz uyumlu olur, spor modda da kırmızı.

Bu arada ön sensör eklenmesini Audi A3 Sedan üzerinde yaptılar Ender Elektronikte, beynini fln da değiştirdiler yanlış hatırlamıyorsam, hatta donanımsız A3 Sedanı en full versiyona çevirdiler (stoplarda kayan ledlere kadar). Beyin konusunda emin olmakta fayda var.

Bagaj havuzunda ben halı havuzu öneririm, nano sıvı da geçirmiyor ben çok memnunum. Tam uyumlu gerçekten.

Bir de shark anten performansını beğenirsen sana zahmet haber ver hocam ben de alayım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: atknysl

Simdi leonu olan bir arkadaşla konuştum, aydınlatmanın moda göre kodlanabildigini 1 dakikalık is olduğunu söyledi herhangi bir vagci yapabilir dedi. Bi göz at istersen hocam kod paylaşım yapan vardır illaki.

Hem daha guzel olur bence, ayak aydınlatması ile beyaza beyaz uyumlu olur, spor modda da kırmızı.

Bu arada ön sensör eklenmesini Audi A3 Sedan üzerinde yaptılar Ender Elektronikte, beynini fln da değiştirdiler yanlış hatırlamıyorsam, hatta donanımsız A3 Sedanı en full versiyona çevirdiler (stoplarda kayan ledlere kadar). Beyin konusunda emin olmakta fayda var.

Bagaj havuzunda ben halı havuzu öneririm, nano sıvı da geçirmiyor ben çok memnunum. Tam uyumlu gerçekten.

Bir de shark anten performansını beğenirsen sana zahmet haber ver hocam ben de alayım :)

Tamamdır bir bakayım su mod olayına.Eger bulan olursa haber versin.Kodlamak benden ücretsiz:)

Link atarmısın hocam senin bagaj havuzunu?

On park sensoru isine bakıcam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Tamamdır hocam eyvallah :)

Bagaj havuzu da budur

https://urun.n11.com/bagaj-havuzu/seat-ibiza-hali-bagaj-havuzu-2017-sonrasi-P214612726

• Vay babaan gemüğüne!
     Seat İbiza 2017 Yeni Kasa Hk

• Sanirim fiyatlar artmis. Seneye ibiza dusunuyordum bu fiyatlarla ve faizlerle yalan oldu sanirim.

• 85 FR'ı iyi aldık valla biz su kurlardan önce.

Arkadaşlar start-stop ta bazen araba kendisini komple stop ediyor.Böyle bir bug başınıza geldi mi.Sanırım yazılıma güncelleme gerekecek.
    94.500e almıştım ben de Plus paketli FR DSG, yeni alacaklar icin üzülsem de samimi olmak gerekirse fiyatlara bakıp bakıp keyifleniyorum :)

Start-Stop’ta öyle birşey basıma gelmese de, mesela ışıklarda kalkarken tepkisi biraz geç oluyor çalısması ayağımı frenden çekince, ondan çok hoşlanmıyorum açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: sktem

Merhaba arkadaslar bende beyaz fr la katildim araniza.

Birkac degisiklik bende dusunuyorum.

Aliexpress ten bir tane shark anten alacagim ibiza icin.

Onun haricinde on park sesoru yok bunun icin ne yapabiliriz.Servis halleder mi?Arka kamera ne kadardir bilgi var mi orjianal olarak?

Gorsel park destegi yok bendeki 8 inc te , ayrica kadran selamlama bunlari vagcomdan halledecegim.
    Bende de kırmızı IBIZA FR var ön park sensörü ve geri görüş kamera fiyatlarını öğrenebildiniz mi? Tşkr.
  • Buyrun tamamen oem ürün ancak bu kurlarla epey tutar. Özellikle ilk linkte bakarsanız on çamurlukta aşağıda yer iki sensör için iki plastik parça ve park asist tuşu da mevcut. Kamera da iki sitede var.

https://www.carsystems.eu/new-seat-ibiza-kj-my-2017-park-pilot-front-upgrade-w-ops-5q0919294,id2821.html

Yada

https://www.kufatec.de/shop/en/seat/ibiza/kj

Bu arada benim araçta fr ancak birkaç sorunum var:

ilk olarak dönüşe duyarlı sis farları çalışmıyor.

İkincisi park ettikten sonra aynaları katla diye bir seçenek var ama çalışmıyor. Yada bilmediğim birşey var ben yapamadım.

Üçüncü olarak aracın durmasına yanık frenlerden ses geliyor. Ama bu ıslık sesi değil gacirdama sesi geliyor.

Dördüncüsü klima açıkken aracın devrinin artması ile birlikte klimadan hiriltili bir ses geliyor

Ayrica aracın arkasında trim sesleri var.

Servisten randevu aldım bakalım cagiracaklar inş. 1 ay oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: andorax

Buyrun tamamen oem ürün ancak bu kurlarla epey tutar. Özellikle ilk linkte bakarsanız on çamurlukta aşağıda yer iki sensör için iki plastik parça ve park asist tuşu da mevcut. Kamera da iki sitede var.

https://www.carsystems.eu/new-seat-ibiza-kj-my-2017-park-pilot-front-upgrade-w-ops-5q0919294,id2821.html

Yada

İkincisi park ettikten sonra aynaları katla diye bir seçenek var ama çalışmıyor. Yada bilmediğim birşey var ben yapamadım.

Üçüncü olarak aracın durmasına yanık frenlerden ses geliyor. Ama bu ıslık sesi değil gacirdama sesi geliyor.

Dördüncüsü klima açıkken aracın devrinin artması ile birlikte klimadan hiriltili bir ses geliyor

Arka bagaj tarafindan benim aractan da ses geliyor.bir de on gogus ekran ustundeki sert gri plastikten geliyor servise gitmek lazim

• Benim akü olduğu yerde iki kere bitti. Servise ulaşamayacak kadar uzak bir bölgedeyim. Takviye ile kendine getirdim. Oto farı kullanmıyorum şimdilik. İdare ediyorum şimdilik ama ilk çalıştırırken akü boşmuş gibi zorlanarak devreye giriyor. Çalışırken ve yol alıp yeterli şarj ettiğini düşündüğümüz zamanlar Start&Stop devreye bile girmiyor. Sanırım akü şarj olmuyor.

El freni yarım çekince arabayı tutmuyor, at fikkosu gibi dikmek gerekiyor.

Sağ sürücü koltuğunun emniyet kilit yeri gacur gucur ses yapıyor.

Benimle aynı problemleri yaşayan oldu mu?

Istanbul'a döner dönmez servise iyi bir fırça kaymayı düşünüyorum.

---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zdezen -- 20 Ağustos 2018; 23:55:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zdezen

Benim akü olduğu yerde iki kere bitti. Servise ulaşamayacak kadar uzak bir bölgedeyim. Takviye ile kendine getirdim. Oto farı kullanmıyorum şimdilik. İdare ediyorum şimdilik ama ilk çalıştırırken akü boşmuş gibi zorlanarak devreye giriyor. Çalışırken ve yol alıp yeterli şarj ettiğini düşündüğümüz zamanlar Start&Stop devreye bile girmiyor. Sanırım akü şarj olmuyor.

El freni yarım çekince arabayı tutmuyor, at fikkosu gibi dikmek gerekiyor.

Sağ sürücü koltuğunun emniyet kilit yeri gacur gucur ses yapıyor.

Benimle aynı problemleri yaşayan oldu mu?

Istanbul'a döner dönmez servise iyi bir fırça kaymayı düşünüyorum.

---
    Hocam gecmis olsun.bende sizin soylediginiz sikintilar yok.bu aku olayi buyuk bir olay en kisa zamanda servise gidin.iyi bayramlar

• quote:

Orijinalden alıntı: andorax

Buyrun tamamen oem ürün ancak bu kurlarla epey tutar. Özellikle ilk linkte bakarsanız on çamurlukta aşağıda yer iki sensör için iki plastik parça ve park asist tuşu da mevcut. Kamera da iki sitede var.

Yada

Durmasına yakın frenlerden gelen gıcırdama gibi ses bende de oluyor hocam. Yumuşak durursam ancak olmuyor. Sizde bir gelişme oldu mu servisten?

• selam

Arkadaşlar bende İbiza 1.0 Dsg 115 FR ile aranızdayım 1 haziranda kurlar baya duşükkken almıstım . gayet memnunu acıkcası
    Vag actırdım sadece Kadran selamlama birde park pilot.

Full link actıran varmı içinizde ucuz olursa acılır ama 1050 TL verilmez :( cok gereksiz pahallı --
    Birde . Leonlarda kı gibi Farklı Ambiance Aydınlatması Vag kodlaması ile yapılırmı acaba ? :)
  • Bende ankara Doğuş oto çankaya bayiye sordum full linki 1160 TL dediler acaba park sensörünü nerde taktırdınız birde park pilotu açtırınca garantiden çıkıyor mu

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.