Şimdi Ara

Seat İbiza 2017 Yeni Kasa Hk (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
25
Favori
111.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jovenleon

İyi forumlar arkadaşlar bu 2018 style paketlerin multimedya ekran için bi çözüm bulabilen var mı servisi aradım 8 bin tlye takıyoruz diyor
    Size takılabilir demişler bana yetkili servis takılmıyor orjinal fabrika çıkışlı demişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Size takılabilir demişler bana yetkili servis takılmıyor orjinal fabrika çıkışlı demişlerdi.

Alıntıları Göster
    demeseler daha iyiydi hocam 8 bin tl demektense

siz ne yaptınız orjinal haliyle duruyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovenleon

demeseler daha iyiydi hocam 8 bin tl demektense

siz ne yaptınız orjinal haliyle duruyor mu ?

Alıntıları Göster
    Ben içime sinmediği için almadım. Yalnız bayideki adam bana o ekranı takmak için komple ön gövdenin çıkması gerekiyor tarzında birşey demişti. Eğer gerçekten böyleyse hiç girmeyin derim böylesi bir işe.
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Şuan piyasada bulamadım ben araca uygun güzel bi multimedya ekran birkaç yere sordum yakın zamanda gelir dediler bulabilirsem düşünüyorum yaptırmayı. Leon da gördüm ben ön gövdenin sökülmüş halini bana bir daha geri toplanamaz gibi gelmişti ama bu işi sürekli yapanlar için çok da zor değildir herhalde.
  • Arkadaşlar merhaba.

1.0 tsi 95 hp için 15 bin bakımına giren oldu mu? Olduysa fiyatı hakkında bilginiz var mıdır?

Hepimize kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xradiancex kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

Bayramdan önce yaptırdım. 843 TL tuttu

Seat İbiza 2017 Yeni Kasa Hk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    Hocam burda en yüksek tutan kalem yağ gördüğüm kadarıyla. Onu dışardan alıp daha uyguna getirebilir miyiz

• Arkadasim 1 hafta once yaptirdi 936 tl.olamaz boyle bir sey.

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    OXMOXTOX O kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

OXMOXTOX hocam Adana Kavi’de yaptırdı değil mi arkadaşınız?
    Yağın edge profosyonel serisi olması tek tesellim. Yoksa amazondan kendim getirtecektim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakım için 850-900 civarı fiyatlar görüyorum, şaka gibi fiyatlar.

bakım zamanı geldiğinde her türlü garantiyi bozar dışarda yaptırırım bakımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xradiancex

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

OXMOXTOX hocam Adana Kavi’de yaptırdı değil mi arkadaşınız?
    Yağın edge profosyonel serisi olması tek tesellim. Yoksa amazondan kendim getirtecektim.
    Evet hasan kavi hocam.

• Bugün (06.10.2018) 15.000 bakımından geldim. Ankara Etimesgut Doğuş Oto'da 916 TL tuttu. Güncel fiyatı öğrenmek isteyenler için yazıyorum.

Edit: İnternet üzerinden randevu alırsanız %5 indiriml, + cam suyu istemezseniz ekstra 16 TL indirimli :D
    Yukarıdaki fiyat bu indirimlerin yapılmış hâlidir. Bu detayları yazmayı unutmuşum o yüzden ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MudeKu -- 8 Ekim 2018; 14:30:4 >
  • MudeKu kullanıcısına yanıt
    Haftaya ben de yaptiracagim. Gecen ay 870 tl idi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, bu aralar Ibiza almayı düşünüyorum çok ön bölge asistanı biraz kafamı karıştırıyor.

Kullanan arkadaşlar hiç yolda giderken ön bölge asistanının saçma tepkiler verdiğini gördü mü?

• abo3621 kullanıcısına yanıt
    Bir kez kontrollü gittiğim halde önümdeki yayayı algılayıp sert fren yaptı, yani çok da saçma tepki sayılmaz aslında. Bunun dışında 2 kez ani yavaşlayan trafikte kurtarıcı müdahalesi oldu diyebilirim.

Satış temsilcim anlatmıştı, kendisi de İbiza kullanıyormuş, bir gün rüzgarlı havada uçan poşeti algılamış front assist (Yapıştı herhalde radara) ve ani frenle durdurmuş aracı.

İyi yanı ise şu, ayarlardan istediğiniz zaman kapatabiliyorsunuz.

Bende de destekleyici hamleleri oldu bi kaç defa. Yakın sürüş yapanlar icin bas ağrıtıcı olabilir ama.

Bi defasında da önümdeki araçla benim arama bi araç girmek istediğinde ve yol vermek istemediğim halde fren yaptı, resmen soldan önüme yanaşan aracı algıladı, anlayacağınız makasçıları destekleyen bi yapısı var :)

Onde yuruyen yayalari gereksiz yere algilayip sert fren yapip insani germesi disinda bir sorun yok. Avrupali kafasinda calistigi icin yaya gorunce zink diye duruyor. Bence bu sensor tepkisi normal. Yol ortasinda yuruyen basibos liselileri benim arac sevmiyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daci -- 18 Ekim 2018; 11:51:6 >
  • Dokunmatik ekranda ayarlardan tepki zamanını ayarlayabiliyorsunuz.
    1 senede 3 defa devreye girdi, üçü de mantıklı sebeplerdendi.
    Kısacası sıkıntı yaşamadım.
  • Arkadaslar bugun 1 yillik bakima girdim toplam 985 tl tuttu.

• OXMOXTOX O kullanıcısına yanıt
    Bakimdan sonra performans ve yakitta bir degisiklik hissedebildin mi? Ben de gecen hafta yaptirdim her sey ayni gibi ya da ben fark edemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.