Şimdi Ara

*****---SEAT İBİZA/CORDOBA KULÜBÜ---*****(108 ÜYEYİZ!!!) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.324
Cevap
55
Favori
486.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben doğuda görev yapmakta olan bir öğretmenin buralarda biraz birikim yaptım ve döndüğümde ki seneye olacak bir araba almak istiyorum istediğim özellikte ki arabalar hep 2000_2004 arası ama dünya para istiyorlar.bende araştırıyorken seat cordoba yı duydum şimdi benim sizlere bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim
    1) seat ların bakımları paraçaları özellik le cordobaların nasıldır .piyasadaki diğer markalara göre pahalımıdır ve parça sıkıntısı varmıdır
    2) cordoba nın üretimden kalkacağını söylemişsiniz.ben şimdi bu arabayı alsam.üç dört yıl kullansam sonuçta hayat satmak istediğimde yeni modelleri olmadığı için daha ucuza vermek zorunda mı kalırım. malum memurum biriktirdiğim para erirse tekrar biriktirmem zor olur
    3) dod.com da bir tane cordoba buldum 2006 tdı stylance modeli 60000 km de ve 18350 istiyorlar sizce çokmu ucuz bu.bunda bi işmi var

Beni aydınlatırsanız sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: entropy

merhaba arkadaşlar ben doğuda görev yapmakta olan bir öğretmenin buralarda biraz birikim yaptım ve döndüğümde ki seneye olacak bir araba almak istiyorum istediğim özellikte ki arabalar hep 2000_2004 arası ama dünya para istiyorlar.bende araştırıyorken seat cordoba yı duydum şimdi benim sizlere bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim
    1) seat ların bakımları paraçaları özellik le cordobaların nasıldır .piyasadaki diğer markalara göre pahalımıdır ve parça sıkıntısı varmıdır
    2) cordoba nın üretimden kalkacağını söylemişsiniz.ben şimdi bu arabayı alsam.üç dört yıl kullansam sonuçta hayat satmak istediğimde yeni modelleri olmadığı için daha ucuza vermek zorunda mı kalırım. malum memurum biriktirdiğim para erirse tekrar biriktirmem zor olur
    3) dod.com da bir tane cordoba buldum 2006 tdı stylance modeli 60000 km de ve 18350 istiyorlar sizce çokmu ucuz bu.bunda bi işmi var

Beni aydınlatırsanız sevinirim

1.Evet Seat VW parçaları kullandığı için parçası biraz pahalıdır ve heryerde servisi yoktur,ancak sanayide uğraşırsanız fiyatlar uygundur.
    2.Aracın 2.eli kısmen zayıftır,fakat Seat'ı da Alfa'lar gibi seven kişiler seçebilir.Sıkıştığımda hemen satmam lazım ya da çok değer kaybetmemeli diyosanız Polo bakın.
    3.O araç komple boyalı,değişmeyen yeri yok,inanmayın,uzak durun.

Selamlar...

• hımm haklısınız belkide ama 2006 cordoba nın piyasasıyla ile 2005 polonun fiyatı birbirine yakın gidyor bilmiyorm acaba cordoba bidaha üretilmeyecek olmasıyla bu riski alamya değer mi sonuçta ben bu parayı zor birktirdim kafam iyice karştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: entropy

hımm haklısınız belkide ama 2006 cordoba nın piyasasıyla ile 2005 polonun fiyatı birbirine yakın gidyor bilmiyorm acaba cordoba bidaha üretilmeyecek olmasıyla bu riski alamya değer mi sonuçta ben bu parayı zor birktirdim kafam iyice karştı

Hocam o zaman ABS'li Polo bakın derim ben.Selamlar...
  • Arkadaşlar merhaba, Cordoba mın direksiyonunda bulunan kumandası(ses açma/kapama, radyo değiştirme tuşları) çalışmamaya başladı. Ama nadiren de olsa çalıştığı oluyor. Acaba bu özelliğin açılıp kapanması gibi bir durum var mı? Yoksa bozuldumu? Araç 2008 model, bu tuşları çok kullandığım da söylenemez ama böyle bir problem çıktı?

Fikri olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: novvo

Arkadaşlar merhaba, Cordoba mın direksiyonunda bulunan kumandası(ses açma/kapama, radyo değiştirme tuşları) çalışmamaya başladı. Ama nadiren de olsa çalıştığı oluyor. Acaba bu özelliğin açılıp kapanması gibi bir durum var mı? Yoksa bozuldumu? Araç 2008 model, bu tuşları çok kullandığım da söylenemez ama böyle bir problem çıktı?

Fikri olan varmı?

Aracın garantisi devam ediyordur;o yüzden hiç uğraşmayın,direkt servise gidin bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vakis

Ben de yeni aldım Seat Cordoba 1.4 TDI stylance 2007 beni de eklermisiniz.

Hocam kaça aldınız, km ne? bir de hatası var mı?
    Selam
  • Evet Bugün ilk defa arkadaşımın 2007 veya 2008 model seat ibiza'sını kullanmak zorunda kaldım. Araç sıfır gibi km si zaten düşük. 1.4 motor. manuel.

1)Araç geri vitese geç-e-miyor: Ben böyle uyduruk geri vitese geçen araba görmedim aşağı bastırıp 1. vitese takıyorsunuz ve geçip geçmediğinden emin olamıyorsunuz ben artık arkadaki arabanın tamponunda beyaz ışık aramaya başladım ve bir keresinde geçti zannedip öndeki peugeot 206 ya gömüyordum az kalsın zaten ondan sonra geri vites kalkışlarında el freni çekik yani emniyette olarak kalkmaya başladım. Bu arabayla her an park düzeltmelerinde öndeki araca geçirme ihtimaliniz var. bir seat ibizanın önüne park ederken 50 kere düşünün.

2) araç 1.4 motorluydu ve yokuş yukarı kavrama yaparken yığılıyordu araba. ve kalkıştan sonra da gazı dibe kadar köklemek gerekiyor devrini alsın diye. zaten ilkinde stop ettirdim, ettirdikten sonra 5000 devire dayayıp el freniyle ancak kalkabildim. Bu aracı yazın klima açıkken rampada kaldıranı sabaha kadar tebrik ederim.

3) Gaz tepkime süresi çok düşük: gaza basılıyor bir boşluk oluyor sonra gaz devreye giriyor basar basmaz bir tepkime beklemeyin. Araç öyle kendini ileri falan atamıyor.

4) merkezi kilitte bütün kapıları açmak için anahtardaki düğmeye iki kere basmanız gerekiyor. Tek basışta sadece şoför kapısı açılıyor. Garip ve gereksiz geldi.

iç mekanı beğendim içeri ses alıyor biraz 1.4 olmasına rağmen.

Bu aracı alacaklar için bir bilgi notu olsun.

• sioux ;

Yüzbaşım,sanırım sizin kullandığınız araç benzinli..çünkü TDI'te bu sorunların hiçbiri yok..Sabah kalkar kalkmaz tek marşta alıyor 5 kişi klima açık 5.viteste dağı tırmanıyorum..ayrıca performansıda es geçilmez..piyasadaki çoğu dizelden iyi performansı var..son olarak otobanda 190-195 km hız gördüm..saygılar..
  • MERHABA ARKADAŞLAR, ARNIZA YENİ KATILDIM VE DAİMİ KALMAK İSTİYOTUM. 2005 MODEL CORDOBA Stylance 1.4 16V DİZEL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. BİR TANE BAKTIM, 126500 KM. KÜÇÜK Bİ PARÇA BOYASI VAR ÇAMURLUKTA. FİYATI 20000 YTL. BANA BİRAZ FAZLA GİBİ GELDİ FİYATI .
    sİZİN DE YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR.
    2005 MODEL CORDOBA Stylance 1.4 16V DİZEL
    BU ARACIN ARTILARI EKSİLERİ NELERDİR. ARAÇLAS İLGİLİ AYRINTILI BİLGİ VEREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM.

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustilli

MERHABA ARKADAŞLAR, ARNIZA YENİ KATILDIM VE DAİMİ KALMAK İSTİYOTUM. 2005 MODEL CORDOBA Stylance 1.4 16V DİZEL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. BİR TANE BAKTIM, 126500 KM. KÜÇÜK Bİ PARÇA BOYASI VAR ÇAMURLUKTA. FİYATI 20000 YTL. BANA BİRAZ FAZLA GİBİ GELDİ FİYATI .
    sİZİN DE YORUMLARINIZA İHTİYACIM VAR.
    2005 MODEL CORDOBA Stylance 1.4 16V DİZEL
    BU ARACIN ARTILARI EKSİLERİ NELERDİR. ARAÇLAS İLGİLİ AYRINTILI BİLGİ VEREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM.

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Hocam o araç en fazla 17 bin eder.Km'si de çok yüksek.20bin'e 2006 çok düşük km'de bulursun araştırırsan.

• TEŞEKKÜR EDERİM. BU ARAÇ NASILDIR SİZCE ALMAYA DEĞER Mİ? ARAÇLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLECEK OLAN YOK MU? ŞU ANDA FABİA KULLANIYORUM. HER İKİ ARACI DA BİLEN VARSA FİKİRLERİNE İHTİYACI8M VAR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustilli

TEŞEKKÜR EDERİM. BU ARAÇ NASILDIR SİZCE ALMAYA DEĞER Mİ? ARAÇLA İLGİLİ BİLGİ VEREBİLECEK OLAN YOK MU? ŞU ANDA FABİA KULLANIYORUM. HER İKİ ARACI DA BİLEN VARSA FİKİRLERİNE İHTİYACI8M VAR.

İç hacim biraz dardır,arka koltuklarda diz mesafesi çok azdır,yalıtımı ve işçiliği pek iyi değildir,süspansiyonları serttir,donanımı zengindir,güvenliği sınıfına göre iyidir,yol tutuşu yeterlidir,bagajı çok geniştir ancak 2.eli zayıftır.20000'e çıkabiliyosanız 3-5 daha koyun 2009 ABS'li Polo bakın derim.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Volkswagen bayileri Seat ile takas yapıyorlarmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: novvo

Merhaba arkadaşlar,
    Volkswagen bayileri Seat ile takas yapıyorlarmı?

Yaparlar ama ölü fiyata alırlar,2004 Cordoba Tdi aracıma 14000ytl. verdiler,takasta 17000'e verdim.
  • 2006 TDI S-Rider aldım, 52 bin km, sıfır hata, ERYA bakımlı, Şeker Beyazı, 18500 TL.

Beni de ekler misiniz?

Merak edenler için, bir gün öncesinde de aynı model, gri, 41 bin km, sol arka çamurluk boyalı 18750'ye gitti. Kaçırdım diye üzülürken 21000 fiyatlı bu aracı iyi bi pazarlık sonucu 18500'e bitirdim.

*****---SEAT İBİZA/CORDOBA KULÜBÜ---*****(108 ÜYEYİZ!!!)

*****---SEAT İBİZA/CORDOBA KULÜBÜ---*****(108 ÜYEYİZ!!!)

+ Arka park sensörü ve camlarda film var, ERYA'da takılmış...

• turkeril
    Onbaşı
    ;

Onbaşım hayırlı olsun , kazasız belasız kullanırsın inşallah . Aldığın araçtan kesinlikle memnun olacağını umuyorum , bu arada çok ucuza almışsınız .
  • @turkeril
    Hayırlı olsun kardeş.Kazasız belasız inşallah.Bu arada ekledim sizi.
  • @turkeril

Hayırlı olsun kazasız belasız kullan. Bu arada herkese iyi bayramlar
  • beni de yazabilirsiniz bizde de 2006 seat ibiza otomatik 75 hp var memnunuz
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.