Şimdi Ara

*****---SEAT İBİZA/CORDOBA KULÜBÜ---*****(108 ÜYEYİZ!!!) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.324
Cevap
55
Favori
485.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizlere abs sistemiyle ilgili birşey sormak istiyorum benim corbadaki abs sistemi sert bir şekilde devreye giriyor bu rahatsız edici bir durum sizlerdeki abs sistemi nasıl?
  • arkadaşlar merhaba bende cordoba stella var, bileniniz var mı; arka kapı iç kısımlarda hoparlör var gibi ama ses yok. Bunların standardı bu mudur? Bağlantı mı yapılmamış yoksa arıza mı var acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertkaya

sizlere abs sistemiyle ilgili birşey sormak istiyorum benim corbadaki abs sistemi sert bir şekilde devreye giriyor bu rahatsız edici bir durum sizlerdeki abs sistemi nasıl?

Ani frenlerde ayağı gazdan çekince araç hemen yavaşlamıyor. Sanırım turbonun basıncı ile alakalı. Araç hızı yüksekse fren biraz sert geliyor hakikaten.
  • Merhaba, Cordoba mın 10.000 km bakım zamanı geldi. Istanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz bir servis varsa çok sevinirim. 10.000 bakımda ne kadar masraf çıkartır araç acaba?
  • @sertkaya Aynı durum bende de var,alışınca rahatsız etmiyor.
    @bonasera Arka kapıda kolon yok,taktırmanız lazım.
    @novvo Anadolu Yakası'ndaki yetkili servis önerisi içinwww.seatclubturkey.com adresine üye olup,kendini tanıttıktan sonra fikir alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 6 Ekim 2008; 1:54:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: novvo

Merhaba, Cordoba mın 10.000 km bakım zamanı geldi. Istanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz bir servis varsa çok sevinirim. 10.000 bakımda ne kadar masraf çıkartır araç acaba?

anadolu yakasında erya ya da kayadibine gidebilirsin. Ben sorduğumda bayramdan önce 230-270 arası demişlerdi
  • Cordoba Tdi'nin performansını beğenmeyen mi var ? Kimse çıksın ortaya..

Bu da benim araç ;

*****---SEAT İBİZA/CORDOBA KULÜBÜ---*****(108 ÜYEYİZ!!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pritt31 -- 9 Ekim 2008; 19:00:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Madheus

Cordoba Tdi'nin performansını beğenmeyen mi var ? Kimse çıksın ortaya..

Araç düşük devirlerde biraz cansız bence. Yüklü olduğu durumlarda kalkışlarda biraz ağır oluyor. Sanırım bu durum motorun max performansa diğer dizel motorlara göre yüksek sayılabilcek bir devirde yani 2200 de ulaşmasından kaynaklanıyor. Birçok dizelde bu değer 1750 veya 1900 yani gaza biraz dokunuca güç geliyor. 1.4 tdi de ise gaza biraz daha fazla yüklenip motorun daha fazla devirlenmesini sağlıyoruz. Ancak motor ideal devri ve onun üzerinde gayet iyi performans gösteriyor.

Benim araçtan beklentim performans değil ekonomi, onuda fazlasıyla sağlıyor ve bu açıdan çok memnunum. Zaten 1.4 dizel bir aracın uçmasını beklemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novvo -- 9 Ekim 2008; 23:53:10 >

• Zaten hangi araç 2,000d/d'nin aşağısında canlı olur ki..ancak 2,000d/d'den sonra gaaza dokununca koltuğa yapışıyorsunuz..Dün akşam otobanda 192 km/h gördüm ayağımı gazdan çektim..

Kapışmak isteyen 1,5 DCİ Megane , TDCİ Focus , TDCİ Fiesta , Multijet Albea , CRDİ Getz , vs.. beklerim..
  • quote:

Zaten hangi araç 2,000d/d'nin aşağısında canlı olur ki..ancak 2,000d/d'den sonra gaaza dokununca koltuğa yapışıyorsunuz..Dün akşam otobanda 192 km/h gördüm ayağımı gazdan çektim..

Kapışmak isteyen 1,5 DCİ Megane , TDCİ Focus , TDCİ Fiesta , Multijet Albea , CRDİ Getz , vs.. beklerim..

Yok hocam 1.4TDİ alt devirlerde gerçekten cansız araç 2000 deviri geçmeden tepki vermiyor ama 2200 devirden sonra gerçek gücünü ortaya koyuyor,keşke aracın devirlenme bandı 1500-1750'den başlasaydı,şehiriçinde daha esnek olurdu ama buna da şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 11 Ekim 2008; 0:20:58 >

• quote:

Zaten hangi araç 2,000d/d'nin aşağısında canlı olur ki..ancak 2,000d/d'den sonra gaaza dokununca koltuğa yapışıyorsunuz..Dün akşam otobanda 192 km/h gördüm ayağımı gazdan çektim..

2000 devirden sonra araç kimlik değiştiriyor hakikaten koltuğa yapışma hissi yaratıyor. Son sürati gerçekten beklediğimin üstünde. Otobanda uzun bir düzlükte gaza biraz yüklenince 180 km/h hıza fazla zorlanmadan çıkıyor. Ben daha üstüne çıkmadım Tek problem 2000 devirin altında biraz cansız. Hem ekonomi hemde düşük devirlere çok iyi hızlanmalar yapmak için en az 2.0 TDI düzeyinde motorlar lazım ancak o araçlar da aşağı yukarı Cordoba nın iki katı fiyatına satılıyor. Fiyat ile alınan faydayı oranlarsak bence Cordoba çok iyi bir seçim. Tabii bunun içinde kişisel zevkler de dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novvo -- 12 Ekim 2008; 0:12:52 >

• Artık o yeni lastiklere sahip ; Michelin ..

Üzerindeki orjinal lastikler Firestone .. 39.000 küsür km dayandılar..

Aracımdan çok memnunum ve çok seviyorum..

• arkadaşlar merhaba bende 2004 TDI cordoba stella var, bileniniz var mı; arka kapı iç kısımlarda hoparlör var ama ses yok. Bunların standardı bu mudur? Bağlantı mı yapılmamış yoksa arıza mı var acaba?
  • quote:

Artık o yeni lastiklere sahip ; Michelin ..

Üzerindeki orjinal lastikler Firestone .. 39.000 küsür km dayandılar..

Aracımdan çok memnunum ve çok seviyorum..

Selam Madheus, yeni takılan lastiklerin süspansiyonların yumuşamasına bir etksi oldumu? Yoksa araç hala aynımı?
    Olumlu sonuç aldıysan bende düşüneblilirim.
  • tüm arkadaşlara selam bende 2004 model seat cordaba signo modelini 5 yıldır kullanıyorum.iki yıl önce sıralı lpg takdırdım yakıtından memnunum.şehir içi 175 kuruş şehirler arasi en fazla 150 kuruş yakıyor.benim sorum aracım 50000 km de triger kayışını hiç değiştirmedim.acaba 90000 km yi beklemem gerekirmi yoksa 5 yıl olduğu için değiştirmem gerekirmi.birde benim gibi hiç tüp taktıran arkadaş varmı varsa benim araç 3500 km de 1 lt yağ eksiltiyor tüplü araçlarda bu normalmidir olan arkadaş varsa cevaplarsa sevinirim.aracın lastiklerini yeni değiştirdim goodyear dördü 620 ytl 6 taksit lastik alacak arkadaşlara bir fikir olsun. benide eklerseniz sevinirim .bilgileri paylaşmak dileğiyle.
  • novvo ;

Dostum valla yeni lastikler en az %20-30 süspansiyonları yumuşattı..çok memnun kaldım..

Fiyatta vereyim Michelin 195/55/R15 85 H Enerji lastiği 4 adet 665 YTL..
  • hocam bende de ibiza var bende 6 ay once LPG taktirdim ve benimkide tam senin degerlerde yakiyor ve tam senin degerlerde grami gramina ayni yag eksiltiyor.
    benimde icim rahatladi seni gorunce , takma kafana bas gaza :)

ben 90.000 de degistirdim trigeri ama inan pisman oldum.
    90.000 km yapmis kayis ve bilyalar devir daim pompasi filan yepyeni idi ve cikan parca uzerinde made in germany yaziyorken yetkili servisin taktiginda made in italy yaziyordu.
    yani takilan cikan kadar iyi degil.
    karar senin hocam.
    bi daha vw grubu arac alirsam 150.000 de degistirecegim trigerini

quote:

Orjinalden alıntı: aliezgi

tüm arkadaşlara selam bende 2004 model seat cordaba signo modelini 5 yıldır kullanıyorum.iki yıl önce sıralı lpg takdırdım yakıtından memnunum.şehir içi 175 kuruş şehirler arasi en fazla 150 kuruş yakıyor.benim sorum aracım 50000 km de triger kayışını hiç değiştirmedim.acaba 90000 km yi beklemem gerekirmi yoksa 5 yıl olduğu için değiştirmem gerekirmi.birde benim gibi hiç tüp taktıran arkadaş varmı varsa benim araç 3500 km de 1 lt yağ eksiltiyor tüplü araçlarda bu normalmidir olan arkadaş varsa cevaplarsa sevinirim.aracın lastiklerini yeni değiştirdim goodyear dördü 620 ytl 6 taksit lastik alacak arkadaşlara bir fikir olsun. benide eklerseniz sevinirim .bilgileri paylaşmak dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 15 Ekim 2008; 1:57:00 >

• quote:

novvo ;

Dostum valla yeni lastikler en az %20-30 süspansiyonları yumuşattı..çok memnun kaldım..

Fiyatta vereyim Michelin 195/55/R15 85 H Enerji lastiği 4 adet 665 YTL..

%20-30 çok iyi bence, çok teşekkürler verdiğin bilgi için. Lastiklerin fiyatı da normal. Değiştiricem en yakın zamanda.

Geçen gün bi forumda okudum, sanırım seatclubturkey forumu olabilir, Cordoba ya egzoz takıyolarmış sanırım daha sessiz çalışması için. Seat yetkili servisine sordum, yok olmaz öyle şey dedi, öyle bi egzoz yok dedi. Egzoz sesi etkilemez falan dedi.

Bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar...
  • Benide Yazar mısın listeye 2001 Seat IBIZA 1.6 16V 100 HP diye renk sorucak olursan şeker beyazı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Torrado

Benide Yazar mısın listeye 2001 Seat IBIZA 1.6 16V 100 HP diye renk sorucak olursan şeker beyazı

Ekledim sizi.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.