Şimdi Ara

Seat Ibiza CUPRA 1.4 TSI 180 HP alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
12.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Abstraction

90 100 sabit 6 litrenin altında yakabilir.

Fakat benim tavsiyem Peugeot 208 GTi 1.6 THP 200 bg.

90 sabit giderseniz 4.5 litre yakıyor. Cupradan 20 bg fazla performans daha iyi, multimedya sistemi daha iyi, arka diz mesafesi daha geniş, üstelik manuel şanzıman, sürüş keyfi otomatik araçtan daha yüksek.

Ayrıca 1.4 TSI 180lik motordaki dsg şanzıman oldukça sabıkalı, olası bir arızada cebinizden 5-6 bin tl çıkma ihtimali var.

guzel arabaymis hocam sagol tavsiyen icin

aracin ic tasarimi falan baya hosuma gitti.
    ama disi siradan peguot iste. biraz daha agresif yapamiyolar mi su muhendis kankalarimiz yahu!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Stalker Batman -- 20 Şubat 2017; 12:24:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco917

2013'te 0 km aldım, 26.000km'dir beraberiz. Merak ettikleriniz olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. Genel olarak söylemek gerekirse, kronik arıza olarak bir tek DSG'nin nazlı olmasını söyleyebilirim. Benim gözlemlediğim başka kronik bir arızası yok aracın. Öyle aman aman bir yağ tüketimi yok aracın, 2 defa 1 lt ekledim araca bugüne kadar. Genelde sakin kullanırım bu haliyle 7-8 lt/100 km yakıtı var aracın. Otoyolda biraz keyif alayım, milletle eğleneyim derseniz 13-14 lt görmek hiç zor değil. Benim maksimum gördüğüm yakıt tüketimi 17.8 lt/100 km. Araba çok eğlenceli kesinlikle tavsiye ederim. Hayatın sillesini yememiş bakımlı bir Cupra bulursanız kaçırmayın derim. Donanımda eksi olarak söyleyebileceğim husus sadece teybinde usb giriş yok benim için büyük eksiklik.

o kadar kucuk arabaya 7-8 lt 90 kmh de fazla gibi duruyor hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.