Şimdi Ara

Seat Ibiza CUPRA 1.4 TSI 180 HP alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
12.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akradaşlar araba 2014 te üretimi durmuş. Nedeni nedir? Kronik sorunu falan var mı bu aracın. Çok hoşuma gitti görüntüsü falan. 2-3 eklemeden sonra harika bir araç olur gibi duruyor. Yorumlarınızı bekliyorum.

• araç güzeldir,çok performanslıdır lakin motor ömrü pek fazla değil,çünkü performans için geliştirilmiş bir motor.ayrıca bastın mı epeyde yakar ama epeyde gider,öyle bir motor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

araç güzeldir,çok performanslıdır lakin motor ömrü pek fazla değil,çünkü performans için geliştirilmiş bir motor.ayrıca bastın mı epeyde yakar ama epeyde gider,öyle bir motor.

sakin sürüşte 5-6 ltyi aşar mı tüketimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Stalker Batman

quote:

araç güzeldir,çok performanslıdır lakin motor ömrü pek fazla değil,çünkü performans için geliştirilmiş bir motor.ayrıca bastın mı epeyde yakar ama epeyde gider,öyle bir motor.

75 bg dizeller anca o kadar yakıyor.
  • Sakin kullanacaksan neden cupra ?
  • 1.4 TSI 180Hp kullananlar bagajında 5lt'lik yağ bulunduruyor
  • 1.8 TSİ çıktı oda Türkiye'ye geç geldi sebebi bu Polo GTİ'da artık gelmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

quote:

Orijinalden alıntı: Night Stalker Batman

quote:

75 bg dizeller anca o kadar yakıyor.

wv jetta 150 hp var babamin dsg sanziman sabit 100 kmde 6.4 yakiyor ? yanlisiniz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xnoname

Sakin kullanacaksan neden cupra ?

sakin surmek suc mu arkadas. sehir icide tapa gaz mi gezicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBurn340

1.8 TSİ çıktı oda Türkiye'ye geç geldi sebebi bu Polo GTİ'da artık gelmiyor

Sizce deger mi bu arabaya 55 60 bin arasi para vermek.
  • Night Stalker Batman kullanıcısına yanıt
    Temiz bir Cupra bulursanız niye olmasın. Dikkat edeceğiniz husus 2013'de daha az yağ yakan motor güncellemesi yapıldı. Aracı 2013 alın hor kullanılmış bir araç olmasın birde yazılım işine pek girmeyin zaten limitlerde bir motor 1000 km'de maks. 500 ml yağ eksiltebilir araç üstünde eksiltiyorsa sıkıntı var. Bunlara dikkat ederseniz bu araç üzmez sizi çok'da keyiflidir.
  • yeni motor +2014 alın
  • 90 100 sabit 6 litrenin altında yakabilir.

Fakat benim tavsiyem Peugeot 208 GTi 1.6 THP 200 bg.

90 sabit giderseniz 4.5 litre yakıyor. Cupradan 20 bg fazla performans daha iyi, multimedya sistemi daha iyi, arka diz mesafesi daha geniş, üstelik manuel şanzıman, sürüş keyfi otomatik araçtan daha yüksek.

Ayrıca 1.4 TSI 180lik motordaki dsg şanzıman oldukça sabıkalı, olası bir arızada cebinizden 5-6 bin tl çıkma ihtimali var.
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    +1 aynısını yazmaya girmiştim. 208 GTi her türlü daha üstün bir araç Ibıza Cupra'ya göre.
  • 208 Gti bakın onun yerine. Temiz cupra bulmak çok zor, insanlar canını çıkardıktan sonra satıyor, yoksa satmaz.
  • 208 allure 156 hp veya gti 200 hp bakin.
  • sahibine soralım bakalım alınırmıymış
  • 2013'te 0 km aldım, 26.000km'dir beraberiz. Merak ettikleriniz olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. Genel olarak söylemek gerekirse, kronik arıza olarak bir tek DSG'nin nazlı olmasını söyleyebilirim. Benim gözlemlediğim başka kronik bir arızası yok aracın. Öyle aman aman bir yağ tüketimi yok aracın, 2 defa 1 lt ekledim araca bugüne kadar. Genelde sakin kullanırım bu haliyle 7-8 lt/100 km yakıtı var aracın. Otoyolda biraz keyif alayım, milletle eğleneyim derseniz 13-14 lt görmek hiç zor değil. Benim maksimum gördüğüm yakıt tüketimi 17.8 lt/100 km. Araba çok eğlenceli kesinlikle tavsiye ederim. Hayatın sillesini yememiş bakımlı bir Cupra bulursanız kaçırmayın derim. Donanımda eksi olarak söyleyebileceğim husus sadece teybinde usb giriş yok benim için büyük eksiklik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

sahibine soralım bakalım alınırmıymış

ceza yemiş.burada yazamıyo.
  • ibiza cupra yerine polo gti alın. daha kaliteli hem de 5 kapı avantajı var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.