Şimdi Ara

Seat ibiza direksiyon kilitlenmesi ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
5.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok geçmiş olsun hocam. Bende aynı araca sahibim. Direkisyon kilitlenmesi forumda birisinin başına da gelmişti bayağı uğramıştı hatta i10 olması lazım Doğuşun iyi niyet garantisi meşhurdur zaten. Yaptırtmayın, para kaptırmayın onlara. Gerekirse dava açın, İspanya'ya Almanya'ya mail atın açıklayıcı bir dille. Direksiyon pompası kronik değilse (ki değil) veyahut üretim hatası olmadığı sürece 100.000 km ve üstüne kadar dayanabilir.
  • Evet en azından 17 bn km de bitmemmesi gerekirdi. Düzgünde kullanırız aracı işe git gel o kadar başka birşey yok. Seviyorum aracı sağlamdır aslında ama başımıza bu geldi. Gerekli yerlerle iletişime geçicem inşallah bir sonuç alabilirim.bu arada orjinal olmayan jant garanti kapsamından da çıkartıyormuş haberiniz olsun. Öyle söylediler ama benim zaten garantisi bitmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu video ile kayıt altına alırsan bide iyi bir avukatla 5seat parasi alırsınız

• bedaesoldier kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuda nasıl bir sonuca ulaştınız acaba? 2 gün önce benim de başıma geldi bu direksiyon ağırlaşma olayı ve servisten "direksiyon kolonu" değişecek cevabını aldım. Aracım daha 3 yıllık, 40.000 km olmadı bile. Böyle bir arıza yaşadığıma gerçekten çok şaşırdım. Sizde durum nasıl çözüldü acaba?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.