tuzla daki aracı tramer den sorguladım 5 adet kaza görünüyor 2006 da 800 tl 2007 te 22bin diğer 3 tanesine de rakam yazılmamış.Uzak durmak lazım bu araban
22 bin tllik hasar pert olmuş demektir..
aynen ondan vazgeçtim zaten bedava da verse almam çıtayı biraz daha yükseltmek lazım sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: BunyaminC
aynen ondan vazgeçtim zaten bedava da verse almam çıtayı biraz daha yükseltmek lazım sanırım
Yani vazgeçtiğiniz iyi olmuş.Piyasaya göre ucuz araçaları ancak çok araştırma yapan ve hızlı davrananlar alıyor.Bunlarda genelde Galericiler oluyor.Gerçi onlar temizliğinden ziyade fiyatına dikkat ederler.Velhasıl ucuz araçlar size bana kalmıyor.Bence markadan ziyade temiz araba bakmaya çalışın.Piyasasının 3-4bin altına araçalarda genelde bir bit yeniği oluyor.Araba almak zor iş,kolay gelsin.
Ben de çok uzun süre ibiza 1.4 tdi stylance aradım.. Alalı 8 ay oldu, 10 bin km kullanmışım. Tavsiye ederim.. Fiyat/performans ve donanım olarak muazzam bence. Arabada bir de 6. vites olsaydı uzun yolda da tadından yenmezdi :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme