Arkadaşlar Merhaba Bende araba almaya karar verdim ve ilk aracım olucak bundan dolayı kime seat ibiza alıcam desem yok turbosunda problem var içeri ses veriyor yedek parçası çok pahalı gibi şehir efsaneleri ile karşılaşıyorum.2006 Model 1.4 tdi s rider diye bir model var bütçeme uygun bu araç veya genel olarak yorumlarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim..
2008 TDI Stylance var bende.
İyi sallamışlar 180 bin'de aynı motorda orjinal turboyla devam eden tanıdığım var onun araç cordoba ama motor aynı..
Bu motorlara kolay kolay birşey olmaz çok sağlam motorlar kırsal motorini bile rahatlıkla yakan sıkıntı çıkarmayan bir motor.
Elinizdeki fiyatlara göre alacağınız en kaliteli en donanımlı araçlardan biridir belkide ta kendisidir
İçeri ses veriyor diyeni boğmanız lazım.. Dışardaki motor sesi içeri yalıtım sayesinde oldukça az geliyor yalıtımı çok başarılı biraz araştırırsanız bundan bir çok kişinin bahsettiğini görürsünüz..
Yedek parçasını bilmiyorum hiç ihtiyacım olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~
İyi sallamışlar 180 bin'de aynı motorda orjinal turboyla devam eden tanıdığım var onun araç cordoba ama motor aynı..
Bu motorlara kolay kolay birşey olmaz çok sağlam motorlar kırsal motorini bile rahatlıkla yakan sıkıntı çıkarmayan bir motor.
Elinizdeki fiyatlara göre alacağınız en kaliteli en donanımlı araçlardan biridir belkide ta kendisidir
İçeri ses veriyor diyeni boğmanız lazım.. Dışardaki motor sesi içeri yalıtım sayesinde oldukça az geliyor yalıtımı çok başarılı biraz araştırırsanız bundan bir çok kişinin bahsettiğini görürsünüz..
bildiğim kadarıyla 3 silindirli polo motoru bu. Hiç düşünmeden alınır.
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
bildiğim kadarıyla 3 silindirli polo motoru bu. Hiç düşünmeden alınır.
Bakımlıysa dediği gibi uzun yolda yapılmışsa km hiç bir sıkıntı olmaz bir çok 90 bin km'deki araçtanda daha iyi kondisyondadır..
Eğer adanaya giderim derseniz aynı model km'si 130 bine yakın jantlı bir ibiza var isterseniz onada bir bakın daha iyi olur fiyatta aynı gibi pazarlık mevcut diyor ve en azından komple boyası yok
Bakımlıysa dediği gibi uzun yolda yapılmışsa km hiç bir sıkıntı olmaz bir çok 90 bin km'deki araçtanda daha iyi kondisyondadır..
Eğer adanaya giderim derseniz aynı model km'si 130 bine yakın jantlı bir ibiza var isterseniz onada bir bakın daha iyi olur fiyatta aynı gibi pazarlık mevcut diyor ve en azından komple boyası yok
evet onu da gördüm de arada mesafe var.Diğer araç bana çok yakın tuzla da bir de trabzonda buldum gidersem ona da bakacağım ama fiyat konusunda kafam çok karışık 22 bin yazanda var 17 bin yazanda aradaki fark çok geldi bana acaba bir sorun var mıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: BunyaminC
evet onu da gördüm de arada mesafe var.Diğer araç bana çok yakın tuzla da bir de trabzonda buldum gidersem ona da bakacağım ama fiyat konusunda kafam çok karışık 22 bin yazanda var 17 bin yazanda aradaki fark çok geldi bana acaba bir sorun var mıdır?
Alıntıları Göster
Trabzondaki sunrooflu olan siyah aracı diyorsan ona hiç bulaşma.. O araçta var var birşey ama çözemedim hala düzgün bir araç değil o :) Bende almaya niyetlendim o aracı hatta gittim epey inceledim.. Ama alınası bir araç değil.
98 bin km'deki alınası bir araç. Sana yakın olan araç 2006 o yönden iyi ama artık satarken modelden çok km önemli olduğu için bence daha düşük km'li birşeyler bak.. Trabzondaki mavi signo güzel mesela.
22 bin TL'ye 2007 yeni tiplisini alabilirsin. Direksiyonu göstergeleri falan farklı. Tamponlar fr tampon.
Fiyatları abartıyorlar çok takılma.. Verdiğimiz ilanlardaki fiyatlar gayet normal ama
Arkadaslaf Merhaba,
Bende uzun arastirmalar sonucu Seat'a karar kildim ve aldim. 2011 model İbiza Sport Tourer 20.000 km'de. Benzinli oldugu icin bugun BRC marka lpg taktiriyorum.
Arabanin kullanimi ve ozellkleri bakiminda oldukca rahat. Mesala arabayla 100-120'de giderken klimayi actiginizda hicbir sekilde cekiste problem olmuyor. İceris ses alma olayi 140-150 k hizlarda oluyor dediler ama nen denedim cok birsey hissetmedim. Motor W oldugu icin ve ozellikle kaza darberleree dayaniklilik konusunda 5 yildiz odul almis bir marka. Guvenlik konusunda iciniz rahat olsun. Aklina takilan sorusu olan varsa yazabilir.
quote:
Trabzondaki sunrooflu olan siyah aracı diyorsan ona hiç bulaşma.. O araçta var var birşey ama çözemedim hala düzgün bir araç değil o :) Bende almaya niyetlendim o aracı hatta gittim epey inceledim.. Ama alınası bir araç değil.
98 bin km'deki alınası bir araç. Sana yakın olan araç 2006 o yönden iyi ama artık satarken modelden çok km önemli olduğu için bence daha düşük km'li birşeyler bak.. Trabzondaki mavi signo güzel mesela.
22 bin TL'ye 2007 yeni tiplisini alabilirsin. Direksiyonu göstergeleri falan farklı. Tamponlar fr tampon.
Fiyatları abartıyorlar çok takılma.. Verdiğimiz ilanlardaki fiyatlar gayet normal ama
Alıntıları Göster
Bu İbizaların esp donanımlısı hangisi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: CHARGEN83
2002 2009 arası üretilen kasada bildiğim kadarıyla esp yok
quote:
Orijinalden alıntı: mgencoglu
Arkadaslaf Merhaba,
Bende uzun arastirmalar sonucu Seat'a karar kildim ve aldim. 2011 model İbiza Sport Tourer 20.000 km'de. Benzinli oldugu icin bugun BRC marka lpg taktiriyorum.
Arabanin kullanimi ve ozellkleri bakiminda oldukca rahat. Mesala arabayla 100-120'de giderken klimayi actiginizda hicbir sekilde cekiste problem olmuyor. İceris ses alma olayi 140-150 k hizlarda oluyor dediler ama nen denedim cok birsey hissetmedim. Motor W oldugu icin ve ozellikle kaza darberleree dayaniklilik konusunda 5 yildiz odul almis bir marka. Guvenlik konusunda iciniz rahat olsun. Aklina takilan sorusu olan varsa yazabilir.
2 yıl garantisi yokmuydu yani LPG taktırınca garanti bozulmuyormu?
lpg takınca garanti devre dışı kalıyor.
quote:
quote:
Alıntıları Göster
17bin Tl ye iyi bir araç alabileceğinizi sanmıyorum.Çok masraf açabilir.Ben yernizde olsam daha yüksek fiyat ve az km'li araçlara bakardım.
quote:
Orijinalden alıntı: erdor
17bin Tl ye iyi bir araç alabileceğinizi sanmıyorum.Çok masraf açabilir.Ben yernizde olsam daha yüksek fiyat ve az km'li araçlara bakardım.
Neden alinmasinki? 17 liraya gayet güzel temiz araçlar bulunabilir.
quote:
quote:
Maksat para değil 180bin km li araç çok sağlıklı,temizini bulmak zor.Her yeri boyalı bir araca ben kuşkuyla yaklaşırım.Herkesin tercihi farklı tabi.Problem çıkarma ihtimali yüksek.
quote:
quote:
quote:
Maksat para değil 180bin km li araç çok sağlıklı,temizini bulmak zor.Her yeri boyalı bir araca ben kuşkuyla yaklaşırım.Herkesin tercihi farklı tabi.Problem çıkarma ihtimali yüksek.
İyi araştırılıp sorgulanmazsa sonu kötü olur tabi.. Araca expertiz yapılacak, işin ehli bir ustaya gösterilecek gene ne olur ne olmaz diye. Sigortacıdan araç geçmişi sorgulanacak kaç kez el değiktirmiş araca ait herşey bilenecek darbesi vs. var mı diye.. Araç alındıktan sonra gerekiyorsa iyi bir bakım ve temizlik yapılacak.. Yoksa daha yüksek fiyatlı araçtada durum farklı değil.. Eski aracımı 146 bin kmde sattm çiçek gibiydi. Ama aynı aracın 60 70 binde olanları vardı bnm aracımdan daha berbat hor kullanılmış.. Kmye takılmayın fazla.. Tabiki km ne kadar düşük o kadar iyi ona asla lafım yok
quote:
quote:
1.9 tdi 130 hp olan Sport versiyonlarında esp opsiyonel olarak alınabiliyordu.
Tabi Türkiye'de kaç tane sport var ki bir de esp li olsun
quote:
Ses konusu hariç katılıyorum Birkan. Dodonun arabadan inip coşkunun cruze'a bindiğimde, 3 silindirli dizel ünitenin sesli çalıştığını onaylamıştım artık
2004 tdi signo sahibiyim
- leri; İceri ses aliyor; bu sinif ve tdi tum araclarda bu yaygin.. Suspanlari cok sert; bazen cukurlardan kacarken yoruyor ama yol tutusu 10 numara..
+ Cok ekonomik Agzina kadar dolu Gorunusu guzel agresif, yuzu eskimedi Parca kalitesi ve sorunsuzlugu super Surusu keyifli
Genel manada Sinifinda 10 uzerinden 8 alir.. F/p olarak 10/9
Toprağaaam doğrudur benim aklıma onlar gelmedi 1.4 TDI olarak düsünüp yazdım :)
candan ben alıştığım için belkide.. Seviyorum o sesi hatta :D dışarıdan gerçekten çok gürültülü ama içeriden diğerlerinden pek farklı olduğunu düşünmüyorum.. Ah ah 1 silindir daha olaydı..