Şimdi Ara

##SEAT İBİZA TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ## (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
18
Favori
45.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ibıza da yaşadığım en büyük eksikliklerin başında usb girişi ve bluetooth suz teybi geliyordu. Araştırmalarım sonucu özellikle esp ve 4 lü tuşlarının teybin altına alındığı benimde sahibi olduğum makyajlı kasada bunun çok maliyetli olduğu yönünde oldu. Basit ve ihtiyaçları karşılayacak bir çözüm ararken daha önce başka bir iş için kullandığım bluetooth adaptörü geldi aklıma deneyip verimli sonuç alınca paylaşmak istedim. Cihaz teybin aux girişine takılıyor ve bluetooth özellikli her hangi bir cihaz ile eşleştirip kablosuz mp3 dinlemenize ve telefonda handsfree konuşmanıza olanak veriyor. Bir video çektim aşağıda paylaşıyorum.

##SEAT İBİZA  TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ##

• Abi mükemmel ötesi birşey bu ya nereden aldın cihazı ne marka fiyatı ne mutlaka alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

Merhabalar,
    Ibıza da yaşadığım en büyük eksikliklerin başında usb girişi ve bluetooth suz teybi geliyordu. Araştırmalarım sonucu özellikle esp ve 4 lü tuşlarının teybin altına alındığı benimde sahibi olduğum makyajlı kasada bunun çok maliyetli olduğu yönünde oldu. Basit ve ihtiyaçları karşılayacak bir çözüm ararken daha önce başka bir iş için kullandığım bluetooth adaptörü geldi aklıma deneyip verimli sonuç alınca paylaşmak istedim. Cihaz teybin aux girişine takılıyor ve bluetooth özellikli her hangi bir cihaz ile eşleştirip kablosuz mp3 dinlemenize ve telefonda handsfree konuşmanıza olanak veriyor. Bir video çektim aşağıda paylaşıyorum.

##SEAT İBİZA  TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ##

Biz de alalim bundan ne oluyor bu cihazin adi nerde satilir ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracım cok yeni daha yola çıkmadan once toplam 500 km deydi...ondan olabilir mi Sn Cihangir

• quote:

Orijinalden alıntı: falcon84

Abi mükemmel ötesi birşey bu ya nereden aldın cihazı ne marka fiyatı ne mutlaka alıcam

Bu da ayni isi gorur mu ???

http://m.gittigidiyor.com/urun/158081085?gclid=Cj0KEQjw6tepBRDLqLnxouaY_pkBEiQAPIOiBuUfu6tN586Syn9wGVNMZcG8C7-kqhh99wFB5wk7X9AaAuZs8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

• sontur S kullanıcısına yanıt
    ben yurt disindan aldim bluetooth receiver olarak bulabilirsiniz urune gore 10-20 usd bandinda fiyatlari

• sontur S kullanıcısına yanıt
    urunun ayrintilarini goremedim ancak bu tip cihazlarda pil kapasitesi onemli oluyor benim kullandigim urunun 120mah pili var 6 saat sarj olmadan kullanilabilecegi yaziyor.
    Ayrica eger handsfree ozelligi kullanmak istiyorsaniz mutlaka mikrofonlu bir model tercij etmelisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dronebey -- 21 Nisan 2015; 12:43:16 >
  • quote:

urunun ayrintilarini goremedim ancak bu tip cihazlarda pil kapasitesi onemli oluyor benim kullandigim urunun 120mah pili var 6 saat sarj olmadan kullanilabilecegi yaziyor.
    Ayrica eger handsfree ozelligi kullanmak istiyorsaniz mutlaka mikrofonlu bir model tercij etmelisiniz

http://m.ebay.com/itm/291231582038

Sanirsam cihaz bu :)

• quote:

http://www.ebay.com/itm/A2DP-3-5mm-Car-Handsfree-Bluetooth-AUX-Stereo-Audio-Receiver-Adapter-USB-Charger-/161480287365

hatta bu cihaz daha da güzele benziyor ... sizce tercih edilebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sontur

quote:

http://www.ebay.com/itm/A2DP-3-5mm-Car-Handsfree-Bluetooth-AUX-Stereo-Audio-Receiver-Adapter-USB-Charger-/161480287365

hatta bu cihaz daha da güzele benziyor ... sizce tercih edilebilir mi?

Gerçi ebay da amazon da Turkiyeye gondermıyor :(

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Bakım işlemlerinizi yaptırdınız mı? Eğer yaptırdıysanız yapılan işlemleri ve maliyetini paylaşabilir misiniz rica etsem. Teşekkürler
  • Arkadaşlar euro 2.93 tl oldu...yakında arabalara zam gelir mi ? Bir arkadasım bir ay sonra seat ibiza 1.2 tsi dsg alacak....cok uzun süredir 45.900 lira....ne dersiniz ?

• 1,2 tsi dsg ibiza
    2. Yil bakimi
    475.00 lira verdim
    80.00 tl'ye mobil 1 esp 5-30 yag almistim
    Toplam 550.00 lira verdim
    Buji feci kazık bence Tdi arabanin bakimi daha ucuz
    ##SEAT İBİZA  TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ####SEAT İBİZA  TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ##

• Ilk yıl bakımı da mı aynı Sn Cihangir

• Bu arada Antalya'da yaşıyorum ve trafikte oldukça ibiza görüyorum...yeni yeni mi fark ediliyor ? Ve bayiye gittiğimizde kalmadı lafları ile Karşı karşıya kalıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: twilight1517

Ilk yıl bakımı da mı aynı Sn Cihangir

İlk bakimi cok daha ucuz

Buji ve yakit filtresi degismiyor ilk bakim

• Sn cihangir ortalama ne kadar ilk bakım masrafı

• quote:

Orijinalden alıntı: twilight1517

Sn cihangir ortalama ne kadar ilk bakım masrafı

Cihanair olacak birde etiketlerseniz daha hizli cevap veririm size simdi bakiyorum

• Arkadaşlar yakında zam gelebilirmiş ne kadar doğru bilemiyorum

• Resim yükleyemedim şehir içi yakıt 100 km / 6.8 lt yakıt ortalamasını yakaladım...daha düşer mi yoksa bu veri iyi mi

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.