Bildirim
##SEAT İBİZA TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ## (22. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Abi mükemmel ötesi birşey bu ya nereden aldın cihazı ne marka fiyatı ne mutlaka alıcam -
-
Aracım cok yeni daha yola çıkmadan once toplam 500 km deydi...ondan olabilir mi Sn Cihangir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: falcon84
Abi mükemmel ötesi birşey bu ya nereden aldın cihazı ne marka fiyatı ne mutlaka alıcam
Bu da ayni isi gorur mu ???
http://m.gittigidiyor.com/urun/158081085?gclid=Cj0KEQjw6tepBRDLqLnxouaY_pkBEiQAPIOiBuUfu6tN586Syn9wGVNMZcG8C7-kqhh99wFB5wk7X9AaAuZs8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben yurt disindan aldim bluetooth receiver olarak bulabilirsiniz urune gore 10-20 usd bandinda fiyatlari
urunun ayrintilarini goremedim ancak bu tip cihazlarda pil kapasitesi onemli oluyor benim kullandigim urunun 120mah pili var 6 saat sarj olmadan kullanilabilecegi yaziyor.
Ayrica eger handsfree ozelligi kullanmak istiyorsaniz mutlaka mikrofonlu bir model tercij etmelisiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dronebey -- 21 Nisan 2015; 12:43:16 >
quote:
Orijinalden alıntı: diegoforlan
urunun ayrintilarini goremedim ancak bu tip cihazlarda pil kapasitesi onemli oluyor benim kullandigim urunun 120mah pili var 6 saat sarj olmadan kullanilabilecegi yaziyor.
Ayrica eger handsfree ozelligi kullanmak istiyorsaniz mutlaka mikrofonlu bir model tercij etmelisiniz
http://m.ebay.com/itm/291231582038
Sanirsam cihaz bu :)
quote:
http://www.ebay.com/itm/A2DP-3-5mm-Car-Handsfree-Bluetooth-AUX-Stereo-Audio-Receiver-Adapter-USB-Charger-/161480287365
hatta bu cihaz daha da güzele benziyor ... sizce tercih edilebilir mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: sontur
quote:
http://www.ebay.com/itm/A2DP-3-5mm-Car-Handsfree-Bluetooth-AUX-Stereo-Audio-Receiver-Adapter-USB-Charger-/161480287365
hatta bu cihaz daha da güzele benziyor ... sizce tercih edilebilir mi?
Gerçi ebay da amazon da Turkiyeye gondermıyor :(
-
Merhaba,
Bakım işlemlerinizi yaptırdınız mı? Eğer yaptırdıysanız yapılan işlemleri ve maliyetini paylaşabilir misiniz rica etsem. Teşekkürler -
Arkadaşlar euro 2.93 tl oldu...yakında arabalara zam gelir mi ? Bir arkadasım bir ay sonra seat ibiza 1.2 tsi dsg alacak....cok uzun süredir 45.900 lira....ne dersiniz ?
-
Ilk yıl bakımı da mı aynı Sn Cihangir
Bu arada Antalya'da yaşıyorum ve trafikte oldukça ibiza görüyorum...yeni yeni mi fark ediliyor ? Ve bayiye gittiğimizde kalmadı lafları ile Karşı karşıya kalıyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: twilight1517
Ilk yıl bakımı da mı aynı Sn Cihangir
İlk bakimi cok daha ucuz
Buji ve yakit filtresi degismiyor ilk bakim
Sn cihangir ortalama ne kadar ilk bakım masrafı
quote:
Orijinalden alıntı: twilight1517
Sn cihangir ortalama ne kadar ilk bakım masrafı
Cihanair olacak birde etiketlerseniz daha hizli cevap veririm size simdi bakiyorum
Arkadaşlar yakında zam gelebilirmiş ne kadar doğru bilemiyorum
Resim yükleyemedim şehir içi yakıt 100 km / 6.8 lt yakıt ortalamasını yakaladım...daha düşer mi yoksa bu veri iyi mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X