Şimdi Ara

##SEAT İBİZA TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ## (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (6 Mobil) - 1 Masaüstü6 Mobil
5 sn
757
Cevap
18
Favori
45.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: twilight1517

Arkadaşlar yakında zam gelebilirmiş ne kadar doğru bilemiyorum

1 Mayısta belli olur ama kur çok yüksek
  • Ana haberlere cıktı 1 haftaya kadar zamların geleceği...ve çevremde ibizaların çoğaldığını görmek mutlu ediyor beni...galiba yeni yeni keşfediliyor...parasına göre mükemmel bir araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ana haberlere cıktı 1 haftaya kadar zamların geleceği...ve çevremde ibizaların çoğaldığını görmek mutlu ediyor beni...galiba yeni yeni keşfediliyor...parasına göre mükemmel bir araç

Simdi bu durumda benim 24 subatta siparisini verdigim 2-3 haftaya gelecek olan aracimi pahali fiyattan mi alacagim :(

• Benim bildiğim Kapora verdiyseniz sorun olmaz gibi...diğer arkadaşlar daha net cevap verebilirler

• quote:

Benim bildiğim Kapora verdiyseniz sorun olmaz gibi...diğer arkadaşlar daha net cevap verebilirler

Vag grubu fiyat sabitlemiyor araba geldigi zaman neyse o oluyor

• quote:

Benim bildiğim Kapora verdiyseniz sorun olmaz gibi...diğer arkadaşlar daha net cevap verebilirler

Kapora verdim de satis sozlesmesi yapmadik. Sitesinde de satis tarihindeki fiyat gecerlidir diyor. Musteri hizmetleri de fiyatlara zam gelecegine dair duyum almadik ama satis tarihindeki fiyat gecerli olacaktir diyor :( insallah bu aralar zam gelmez ...

• quote:

Orijinalden alıntı: sontur

quote:

Kapora verdim de satis sozlesmesi yapmadik. Sitesinde de satis tarihindeki fiyat gecerlidir diyor. Musteri hizmetleri de fiyatlara zam gelecegine dair duyum almadik ama satis tarihindeki fiyat gecerli olacaktir diyor :( insallah bu aralar zam gelmez ...

Şöyle bi durum var...siz siparışi verdiğinizde euro 2.75 civarındaydı..şimdi 3 lira..%10 artış oldu hala da devam edecek gibi...zam gelmez ordaki yetkili zaten bilemez bunu Doğuş grubunun üst yönetimi belirler...umarım gelmez ama daha fazla dayanacaklarını ihtimal vermiyorum

• Şöyle bi durum tespiti yaparsak Türkiye zaten krize girdi..seçimden sonra iyice derinleşecek bu kriz Doların nerede duracağını kimse bilmiyor mb kendi haline bıraktı çünkü elindeki silahlar Doların inmesini sağlamıyor artık..hükümet bile Doların çıkışı iyidir demeye başladı...faizlerin secimden sonra HIZLA artacagını ve Arabaların ve evlerin HIZLA deger kaybedeceğini düşünüyorum....bakalım neler olacak

• Seat 2000 lira zam yapmış

biza 1.2 lt TSI 105 hp DSG > Style 47.900 ₺
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Seat 2000 lira zam yapmış

benim arabanın da fiyatı artmış :(

29 Nisan 2015'ten itibaren geçerli olan 2015 model araçlara ait tavsiye edilen anahtar teslim fiyat listesidir.

Ibiza ST 1.2 lt TSI 105 hp DSG > Style
    48.900 ₺ > Detaylar

e bu durumda benim yola çıkmış 4 mayısta Turkiyeye gelecek olan arac için de zamlı fıyat mı odemem gerekecek 2.000 TL.

ilk sipariş verildiğinde 16. hafta nisan yazıyordu 18.hafta mayısa kaydırdılar. Ben bu zamma katlanmak istemesem nasıl bir yol izlemem gerekir ?
  • Zam gelmesi benim için çok kötü oldu.Kapora verip 1.2 dsg sipariş vermiştim mayıs ayında gelecekti. Ama bayide zam 1000 liradan fazla gelirse kaporanızı geri veririz ve sipariş iptal ederiz demişlerdi ve anlaştık. Bugün aradılar 2000 lira zam geldiğini kaporamı isteyip istemediğimi sordular ben de siparişimi iptal ettiğimi ve kaporamı alacağımı söyledim. İbiza motoruyla donanımıyla ve tasarımıyla çok beğendiğim bir modeldi ama yakın zamanda kasa değiştirecek denilen bir arabaya bu kadar para veremem. Bu yüzden polo veya skoda fabia ya yöneldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robertofiole

Zam gelmesi benim için çok kötü oldu.Kapora verip 1.2 dsg sipariş vermiştim mayıs ayında gelecekti. Ama bayide zam 1000 liradan fazla gelirse kaporanızı geri veririz ve sipariş iptal ederiz demişlerdi ve anlaştık. Bugün aradılar 2000 lira zam geldiğini kaporamı isteyip istemediğimi sordular ben de siparişimi iptal ettiğimi ve kaporamı alacağımı söyledim. İbiza motoruyla donanımıyla ve tasarımıyla çok beğendiğim bir modeldi ama yakın zamanda kasa değiştirecek denilen bir arabaya bu kadar para veremem. Bu yüzden polo veya skoda fabia ya yöneldim.

Şaunda zaten ibiza almak için geçerli tek bir sebep bile yok hele bu zamdan sonra yanına bile yanaşmam kesinlikle FABİA bakın

• quote:

quote:

29 Nisan 2015'ten itibaren geçerli olan 2015 model araçlara ait tavsiye edilen anahtar teslim fiyat listesidir.

48.900 ₺ > Detaylar

e bu durumda benim yola çıkmış 4 mayısta Turkiyeye gelecek olan arac için de zamlı fıyat mı odemem gerekecek 2.000 TL.

ilk sipariş verildiğinde 16. hafta nisan yazıyordu 18.hafta mayısa kaydırdılar. Ben bu zamma katlanmak istemesem nasıl bir yol izlemem gerekir ?

Araba bayiye geldiği zaman fiyat listesi ne ise aynen onu ödersiniz yada almazsınız size kalmış bir durum bu paraya asla ibiza alınmaz altını çizmek istiyorum

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Evet geçen günlerde sizin bu konu hakkında ki görüşünüzü okumuştum (son derece objektif bir görüştü) ama o zaman ki fiyatı yüzünden ibiza da karar kılmıştım. Şimdi gelen 2 bin lira zamdan sonra yeni fabia ve polo bence de daha cazip seçenekler.
  • robertofiole kullanıcısına yanıt
    Eğer polo'ya da zam gelmezse bence polo almak daha mantıklı ama yeni fabia incelemesi izledim ingiliz kanalında da pek memnun kalmadılar açıkçası arabadan o nedenle Polo diyorum ben.

Araba durduk yerde 2000 TL değerlendi o bakımdan memnunum ama diğer arabalara da zam gelirse bir anlamı yok tabi
  • quote:

quote:

quote:

48.900 ₺ > Detaylar

Araba bayiye geldiği zaman fiyat listesi ne ise aynen onu ödersiniz yada almazsınız size kalmış bir durum bu paraya asla ibiza alınmaz altını çizmek istiyorum

Peki son olarak şunu sorayım. Fabia benim için biraz küçük kalıyor bagaj hacmi olarak da. şimdi skoda bayisi ile konustum. rapid 1.6 tdi 90 hp dsg beyaz renk elegance donanım 63.000 TL ne diyorsunuz. alınır mı?

• Elinizi cabuk tutun dedim zam kapıda demiştim....peki poloya fabia ya zam gelmedi mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

48.900 ₺ > Detaylar

Peki son olarak şunu sorayım. Fabia benim için biraz küçük kalıyor bagaj hacmi olarak da. şimdi skoda bayisi ile konustum. rapid 1.6 tdi 90 hp dsg beyaz renk elegance donanım 63.000 TL ne diyorsunuz. alınır mı?

Hocam napıyorsun sen..Rapid'e o kadar para verilir mi ? 63 ü gözden çıkarmışsın belli 1.2 tsi oktava elegance Almanı tavsiye ederim....ben olsam boyle yapardım...

• Euro değerlenmeye devam edecek....değerlendikçe arabalar da değerlenecek...

• quote:

Orijinalden alıntı: robertofiole

Evet geçen günlerde sizin bu konu hakkında ki görüşünüzü okumuştum (son derece objektif bir görüştü) ama o zaman ki fiyatı yüzünden ibiza da karar kılmıştım. Şimdi gelen 2 bin lira zamdan sonra yeni fabia ve polo bence de daha cazip seçenekler.

Herseyi ile yeni bir araba fabia
    Motoru cok iyi 1.2 tsi 110 ps euro 6 motor
    Donanim olarak style paket oldukca iyi

Polo alacaksaniz comfortline almayin sakin
    Ara bir donanim cikti onu alin baya sik ve dolu olmus araba

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.