Şimdi Ara

##SEAT İBİZA TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ## (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
18
Favori
45.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: twilight1517

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sontur

Arkadaslar ben siparis verdigim aracimi almaktan vazgectim. Seat ibiza 1.2 dsg style . Xenon far ve perde hava yastiklari ekletmistim. Eger siparis verip beklemeyelim derseniz arac izmir vosmerde bilginiz olsun.
    Ben octavia aldim.

O arabaya o parayı versen ben senin adına üzülürdüm hayırlı olsun

Octavia hangi motor donanım nedir ?

1.2 tsi dsg elegance olması lazım sedan

Elagance paket süper

Gerci biraz daha pahali oldu ama neyse ona da katlancaz artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar ben siparis verdigim aracimi almaktan vazgectim. Seat ibiza 1.2 dsg style . Xenon far ve perde hava yastiklari ekletmistim. Eger siparis verip beklemeyelim derseniz arac izmir vosmerde bilginiz olsun.
    Ben octavia aldim.

Evet. 1.2 elegance paket ;)

Daha iyisi sizlerin olsun insallah ...

Dostum tüketim verilerini de yazarsan sevinirim...şimdi ibiza da 100 km de 6.1 yakıyorum şehir içi....oktava nasıl...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben octavia aldim.

Dostum tüketim verilerini de yazarsan sevinirim...şimdi ibiza da 100 km de 6.1 yakıyorum şehir içi....oktava nasıl...

Yarin istanbuldan izmire geldigimdeki veriyi paylasirim ama daha yeni oldugu icin gercekci olur mu bilmiyorum. Bu green tech motor blue motion gibi mi acaba ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben octavia aldim.

istanbul izmir arasi. hiz 120 km hic gecilmedi. Yenikapi yalova arasi hizli feribota binildi.

##SEAT İBİZA  TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ####SEAT İBİZA  TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ####SEAT İBİZA  TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ##

• Teyzem için tam 1.2 TSI 105bg Style paket almayı düşünüyorduk hatta yarın Fethiye Başaran'a gidip konuşacaktık ama bu makyaj ve motor olayı bir dur dedirtti şimdi. Bu yeni modeller ne zaman gelmeye başlayacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Teyzem için tam 1.2 TSI 105bg Style paket almayı düşünüyorduk hatta yarın Fethiye Başaran'a gidip konuşacaktık ama bu makyaj ve motor olayı bir dur dedirtti şimdi. Bu yeni modeller ne zaman gelmeye başlayacak?

Eylul gibi gelir

• O kadar beklemenin bir anlamıda yok sanki. Neyse biz gidip konuşalım bakalım yarın...

• quote:

O kadar beklemenin bir anlamıda yok sanki. Neyse biz gidip konuşalım bakalım yarın...

Ne yaptiniz

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Cihan, Fethiye Başaran sadece VW satıyormuş. Sanırım ya başka markaya kayacağız ya da Ankara'dan alıp servisi için Denizli Batı Oto'yu tercih edeceğiz. Gerçi İbiza'nın son makyajıda geldi. Bakacağız duruma. Kesinleşince haber ederim.

• quote:

Cihan, Fethiye Başaran sadece VW satıyormuş. Sanırım ya başka markaya kayacağız ya da Ankara'dan alıp servisi için Denizli Batı Oto'yu tercih edeceğiz. Gerçi İbiza'nın son makyajıda geldi. Bakacağız duruma. Kesinleşince haber ederim.

Bulundugun yerde seat servisi yoksa alma ne varsa onu al

• Yav iyi diosun da cihan, şimdi teyzem muğla köyceğiz'de aslında uzak sayılmaz 80 - 90km falan buradan. Ama kendisi 69 yaşında artık uğraşmak istemiyor..

Dengi VW Polo 1.2 TSI'da 90 bg ve donanım olarak bu kdr dolu mu bakmadım açıkçası... Değerlendireceğiz..

• quote:

Yav iyi diosun da cihan, şimdi teyzem muğla köyceğiz'de aslında uzak sayılmaz 80 - 90km falan buradan. Ama kendisi 69 yaşında artık uğraşmak istemiyor..

Dengi VW Polo 1.2 TSI'da 90 bg ve donanım olarak bu kdr dolu mu bakmadım açıkçası... Değerlendireceğiz..

Polo yerine siddete fabia tavsiye ederim skoda bayisi varsa eğer
    Artik ibizanin hic bir avantaji kalmadi son zamdan sonra

• Fabia bende tavsiye ediyorum yakıtta inanılmaz iyi...umarım bende alırım bir kac yıl sonra...ibizamdan memnunum Tabiki de

• 30 bin bakımı için 600 den aşağı fiyat duyan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hg34

30 bin bakımı için 600 den aşağı fiyat duyan var mı?

Neredeyse tum basyileri aradim esenyurt dogus 620 tl dedi oradan randevu aldim 1.2 tsi dsg icin

• quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

quote:

Neredeyse tum basyileri aradim esenyurt dogus 620 tl dedi oradan randevu aldim 1.2 tsi dsg icin

Peki 30 bin bakım dizel arabalar için ne kadar fiyat çekerler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

quote:

Yagi kendim aldim fatura yukarda var

• 1 aylik bir bekleyisten sonra ibiza 1.2 tsi ima kavusacaktim.bayiye gittik babamla aracin her tarafini inceledik.aracin yikanmasi ve bantlarinin sokulmesi icin yikamaya gitti.aracin parasini yatirdik,kasko ve trafik islemlerini hallettik bir tek plaka kalmisti.plaka islemlerinin 4te bitecegi soylendi.yaklasik 3 saat bir sure vardi.eve donerken 10 dakika sonra arandim ve plakayi sectim.10 dakika sonra tekrar aradi satis muduru ve bayiye gelmem gerektigini bir sorun oldugunu soyledi.bayiye gittik banti acinca tavanda ezik oldugunu soylediler.ilk defa boyle birsey oldugunu ilettiler.bizde sasirdik kaldik.tavandaki ezik arabanin sol onunde ve onden kafanizi egip bakarsaniz gozukuyor.bize soylemeseler,arabaya kavusmanin heyecaniyla farketmeden alip giderdik.bize iki secenek sundular.1) ekspertiz yapilacak (2 gun suruyormus cevap almalari) yuzde 2 ile 3 arasinda indirim olurmus.tavanda oldugu icin kabul etmedim.2) ayni fiyattan pazartesi noterde bayiye tekrar geri saticam.benim bir kaybimin olmayacagini soylediler.kasko ve trafik sigortasida iade edilecekmis.bende 3 haziran icin tekrardan opsiyon aldim ins o zaman sorunsuz sekilde aracima kavusucam.tavani ezik ibizayida o sekilde satacaklarini ilettiler.ertesi gun gittigimde model farketmezsizin bayideki butun araclarin bantlari sokulmustu.satis muduru ilk defa boyle bir seyle karsilastiklarini iletmisti.bizdeki de tecrubesizlik bant sokulmeden sifir arac alinmazmis :)

• Merhaba,

Beyler 2013 model 1.2TSI DSG beyaz renk, style paket, kol dayama, park sensörü var. 13.000 km'de kazasız, boyasız sorunsuz araç. 39.000 TL fiyat nasıldır? Yaklaşık 6 aydır araç araştırıyorum. Kafam çok karıştı iyice ama ibiza'ya karar verdim. Skoda Fabia almayı düşünüyordum sıfır, fakat düz paketi kötü geldi bana. Style paketli de fazlaya kaçıyor fiyat olarak. Ayrıca plastik kalitesini de çok beğenmedim. Sonuç olarak bu araca baya kilitlendim fiyat konusunda yorumlarınızı bekliyorum.
  • MoRaCe kullanıcısına yanıt
    Fiyat normal. Hayırlısı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.