Şimdi Ara

##SEAT İBİZA TSI MOTOR ARAÇ SAHİPLERİ BURAYA ## (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
18
Favori
45.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler. Ok yaydan çıktı gibi zaten, kırmızı bir Ibiza'yı opsiyonladım ama hala gidip geliyorum. Tam işi bitirme raddesine gelmişken de şimdi kafayı yeni gelen makyaja ve seneye olabilecek kasa değişimine taktım.. :)

Ama herhalde 0 alıp işi bitireceğim..
  • Merhaba,

Teşekkür ederim .

Son durumu özetlersem;

Araç halen sağa çekiyor. Doğuş istanbul merkez'i arayıp bana verilen saçma cevapların teknik ve resmi bilgilendirmesini istedim. Konuyu araştırıp bana döneceklerini belirttiler.
    Seat ispanya'ya mail attım. Şayet Doğuş'un dediği gibi araç yapısı sebebiyle sağa çekme var ise bu dizayn hatası değil midir diye de kendilerine sordum. Resmi ve teknik cevap bekliyorum.

Arkadaşım ile tekrar teste çıktık. Aracın ilk durumuna göre şuan daha iyi olduğunu ancak meyillenmenin devam ettiğini , bu kadar takmamam gerektiğini söyledi ancak takmamak elde değil. Sonuçta sıfır alınan bir araç. Aracın biryerini vurmuş kırmış olsam belki gözümde olmayacak ne meyillenmesi ne başka birşey ancak rahatsız edici bir durum.

Hafta sonu Çorlu Doğuş'a da göstereceğim. Oradan gelecek bilgiye göre hareket etmeye çalışacağım.

En olmadı sanayiye gidip yaptırmaya çalışacağım.

Aranızda bu araç ile bu tarz bir durum yaşayan var mıdır?

• Leona bir zam daha gelmiş...bir kac güne ibiza ya da gelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: twilight1517

Leona bir zam daha gelmiş...bir kac güne ibiza ya da gelebilir

Makyajlı kasa ile yeni motorlar gelecek o zaman gelirse gelir yakın zamanda bir zam beklemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Makyajlı kasa ile yeni motorlar gelecek o zaman gelirse gelir yakın zamanda bir zam beklemiyorum

Makyajlı kasa ne zaman gelir turkiyeye...49.900 tl olabilir yeni zamla...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Makyajlı kasa ne zaman gelir turkiyeye...49.900 tl olabilir yeni zamla...

Ağusto eylül gibi gelir tahminim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Bende Seat İbiza 1.4 Style Paket alıp almama konusunda gidip geliyorum yaklaşık 1 haftadır :) Bayii de bezdirdim biraz.. :)
    Mevcut bulunan ön konsolu beğenmiyorum açıkçası . Yada makyajlı ön konsolu görünce dokunmatik 5.5 Ekranın cazibesine kapıldım :)

1.0 Motor seçeneği geliyormuş 1.4 yerine Bu performans olarak düşündürücü.
    hali hazırda 1.4 Hitler motoru hem lpg uyumu hemde bilindik motor olduğu için bana daha güven veriyor.
    1.2 Tsi motoru tercih etmek istiyorum fakat otomatik opsiyonu var sadece DSG ön yargılı değilim fakat param çıkışmıyor :)

Eylül ayında 1.2 tsi manuel modeli 43 bin civarında bir fiyat olursa o gelecek makyajla 1.4 Style aldığıma pişman olurum gibime geliyor şuan 1.4 atmosferik style paket 40 bin lira zaten
    3-4 Bin tl gibi bir rakamla hem mevcut makyaj operasyonundan olmak hemde 1.2 Tsi motorun itici gücünden olmak istemiyorum kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum iyi forumlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cleepes

Merhabalar. Bende Seat İbiza 1.4 Style Paket alıp almama konusunda gidip geliyorum yaklaşık 1 haftadır :) Bayii de bezdirdim biraz.. :)
    Mevcut bulunan ön konsolu beğenmiyorum açıkçası . Yada makyajlı ön konsolu görünce dokunmatik 5.5 Ekranın cazibesine kapıldım :)

1.0 Motor seçeneği geliyormuş 1.4 yerine Bu performans olarak düşündürücü.
    hali hazırda 1.4 Hitler motoru hem lpg uyumu hemde bilindik motor olduğu için bana daha güven veriyor.
    1.2 Tsi motoru tercih etmek istiyorum fakat otomatik opsiyonu var sadece DSG ön yargılı değilim fakat param çıkışmıyor :)

Eylül ayında 1.2 tsi manuel modeli 43 bin civarında bir fiyat olursa o gelecek makyajla 1.4 Style aldığıma pişman olurum gibime geliyor şuan 1.4 atmosferik style paket 40 bin lira zaten
    3-4 Bin tl gibi bir rakamla hem mevcut makyaj operasyonundan olmak hemde 1.2 Tsi motorun itici gücünden olmak istemiyorum kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum iyi forumlar :)

Ne kadar bir limitiniz var ona göre belki yardımcı olabiliriz

• saniyorum artik eski kasa icin siparis almiyorlarmis haziran dan sonra yeni kasa uretimleri basliyormus

• Bayiide ay sonu gelecek 1 araç var Style paket 1.4 onu alsammı almasammı hayatımın çelişkisini yaşıyorum :) yeni gelecek araç çok daha donanımlı olduğundan 40 bin bütçem var fakat üstüne 3 bin lira civarında daha ekleyebilirim fakat 40 bine gidip 1.0 motor araç getirirlerse ozaman fena patlarım . 43-44 civarı 1.2 tsi manuel gelirse rahat nefes alırımda doğuş otonun fiyat politikasına belli olmaz acayip sıkıntıdayım :)
  • Cleepes C kullanıcısına yanıt
    acikcasi gelecek motor seceneklerini pek bilmiyorum ama sizin yerinizde olsam ikinci el dusuk km li 1.2 tsi dsg almanizi tavsiye ederim yaklasik 6 ay once sizinle ayni celiskiyi yasadim sonra 16bin km de 1.2 tsi dsg aldik esime oldukcada memnunuz acikcasi hem yakit hem de konfor olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Cleepes

Bayiide ay sonu gelecek 1 araç var Style paket 1.4 onu alsammı almasammı hayatımın çelişkisini yaşıyorum :) yeni gelecek araç çok daha donanımlı olduğundan 40 bin bütçem var fakat üstüne 3 bin lira civarında daha ekleyebilirim fakat 40 bine gidip 1.0 motor araç getirirlerse ozaman fena patlarım . 43-44 civarı 1.2 tsi manuel gelirse rahat nefes alırımda doğuş otonun fiyat politikasına belli olmaz acayip sıkıntıdayım :)

1.2 tsi motor artik tarih oldu gelmeyecek
    1000 cc tsi gelecek

• Merhaba,

bluetooth üzerinden cep telefonundan açtığınız müzikleri radyodan dinleyebiliyor musunuz? kablosuz olarak? ben ilk denediğimde olmuştu ancak şuan nedense olmuyor. sanki çalacak gibi radyo susuyor ve phone yazısı çıkıyor ancak ses gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpererk

Merhaba,

bluetooth üzerinden cep telefonundan açtığınız müzikleri radyodan dinleyebiliyor musunuz? kablosuz olarak? ben ilk denediğimde olmuştu ancak şuan nedense olmuyor. sanki çalacak gibi radyo susuyor ve phone yazısı çıkıyor ancak ses gelmiyor.

O ozellik bizde yok hocam olan arkadaslar cevap verirse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkaptan

Merhabalar,

Diğer Ibiza forumuna da yazmıştım ama bir yorum alamadım, belki buradan çıkar.

1,5 aydır 40-41bin civarı bütçeyle 2013 ve sonrası 2. el DSG Ibiza bakıyorum.

Bu dönemde belki 1 ya da 2 tane araç satışa çıktıktan hemen sonra satıldığı için kaçırdım, bunlar dışında içime sinen bir araç bulamadım.

2013- 20-30bin km olmuş, 2-3 parça boyası var diyor, bazılarında değişen bile oluyor ve 42bin'den bir kuruş aşağıya inmem diyor.

İlk arabam olacak, acemiyim. Sıfır araba almak da hiçbir zaman mantıklı gelmedi ama 42bin'e böyle bir 2. el almaktansa 5.000.-TL daha koyup sıfır alayım bari diyorum.

Sonra o arabayı bir yere dokundurduğumda nasıl içimin yanacağını düşünüp vazgeçiyorum.

Bazen "al 25-30bin'e idare edecek bir araba, acemiliği at, 2-3 ay sonra sat sıfır al" diyorum ama o paralara alınabilecek otomatik arabaların arıza ve masraf potansiyellerinden de ürküyorum.

Çok kararsızım, yaz geldi ben hala araba alacağım. İşin içinden çıkamıyorum..

Sıfır almaya biraz daha meyillenmiştim ki bu makyajlı kasa olayı da ayrı bir kararsızlık yarattı. 3-5 ay sonra yeni motorlarla ve makyajla gelecek, belki seneye de tamamen kasa değiştirecek bir araba şu an sıfır alınır mı bilemedim..

Var mıdır fikir?

46.500'e park sensörüyle kırmızı Ibiza'yı Perşembe günü teslim aldım. Yaptık bir şey artık ama sanırım en iyisini yaptım.

• quote:

quote:

Merhabalar,

Bu dönemde belki 1 ya da 2 tane araç satışa çıktıktan hemen sonra satıldığı için kaçırdım, bunlar dışında içime sinen bir araç bulamadım.

2013- 20-30bin km olmuş, 2-3 parça boyası var diyor, bazılarında değişen bile oluyor ve 42bin'den bir kuruş aşağıya inmem diyor.

İlk arabam olacak, acemiyim. Sıfır araba almak da hiçbir zaman mantıklı gelmedi ama 42bin'e böyle bir 2. el almaktansa 5.000.-TL daha koyup sıfır alayım bari diyorum.

Sonra o arabayı bir yere dokundurduğumda nasıl içimin yanacağını düşünüp vazgeçiyorum.

Bazen "al 25-30bin'e idare edecek bir araba, acemiliği at, 2-3 ay sonra sat sıfır al" diyorum ama o paralara alınabilecek otomatik arabaların arıza ve masraf potansiyellerinden de ürküyorum.

Sıfır almaya biraz daha meyillenmiştim ki bu makyajlı kasa olayı da ayrı bir kararsızlık yarattı. 3-5 ay sonra yeni motorlarla ve makyajla gelecek, belki seneye de tamamen kasa değiştirecek bir araba şu an sıfır alınır mı bilemedim..

Var mıdır fikir?

46.500'e park sensörüyle kırmızı Ibiza'yı Perşembe günü teslim aldım. Yaptık bir şey artık ama sanırım en iyisini yaptım.

Hayılı olsun, kazasız belasız binin inşallah.
    İyi fiyata almışsınız.
    Ben İzmir'de 47.600 'e aldım. Beyaz renk.
    (Park sensörü + kola dayama + boya koruma)

• quote:

Orijinalden alıntı: sseker

quote:

quote:

Merhabalar,

Var mıdır fikir?

İyi fiyata almışsınız.

quote:

Orijinalden alıntı: sseker

quote:

quote:

Merhabalar,

Var mıdır fikir?

İyi fiyata almışsınız.

Teşekkürler, siz de inşallah.

Aslında hemen hemen aynı fiyata almışız, kardeşimde de sıfır alınmış 2013 model bir Ibiza olduğu için %1 ekstra indirim verdiler. Kol dayama ise benim eşekliğim oldu, ilk fırsatta gidip taktıracağım.

• Keşke bir de alıntı yapmayı becerseymişim. :s
  • alpererk A kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Problem ile ilgili bir ilerleme oldu mu? Halledebildiniz mi acaba? Gelismeleri merak ediyorum.

• quote:

Keşke bir de alıntı yapmayı becerseymişim. :s

Anladım ben problem yok
    Selamlar.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.