Şimdi Ara

*****---SEAT KULÜBÜ---*****(1.4 leonlar geliyor) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.178
Cevap
10
Favori
369.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seatın bu modelden Türkiyeye Getirmiyorlar sanırım ???
     *****---SEAT KULÜBÜ---*****(1.4 leonlar geliyor)
  • benim aracım da dizel...Bdx ben de ilk servisimi(7500 de getir demelerine rağmen) 8000 km de yaptırdım. Geçtiğimiz eylül ayı içerisinde oldu,140 milyon lira kadar ücreti vardı. Aradan bir ay geçti fiyatlar değişmemiştir galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacebit

seatın bu modelden Türkiyeye Getirmiyorlar sanırım ???

Bu araç Seat Salsa,Türkiye ye getirilmiyor..!
  • Seat Salsa...!

• güzel araç bence ... çok çekici duruyor .. zaten ne kadar kalite ve çekici araç varsa TR distribütorler neden se getirmiyorlar.. kendilerince az satılacağını düşündüklerindenmidir nedendir hep standart modelleri geliyor bütün markaların.
  • TOPİGİNİZİ OKUDUM ARKADASLAR SEATLAR İLE İLGİLİ BİR ŞEY DİKKATİMİ ÇEKİYOR DİKKAT EDİYORMUSUNUZ ARABALAR ÇOK YUVARLAK HATLI ARABALAR ALTEA İBİZE CORDOBA VE TOLEDO ÇOK FAZLA BİRBİRİNE BENZEMİYORLARMI ŞİMDİ BİRDE SALSANIN RESMİNE BAKTIM O DA DİĞERLERİNİ ANDİRIYOR BİRAZ DAHA BİRBİRİNDEN FARLI OLSALAR DAHA İYİ OLMAZMIYDI
  • arkadaslar herkese merhabalar
    Ben bu ayın 18nde falan yeni Leon STYLANCE almayı düşünüyorum.Arabanın her şeyini çok beğendim.
    Yalnız çok yakıyooo diyorlar,ayrıca servis kalitesininde iyi olmadığını duydum ama yine de vazgecemedim nu arabadan duruşu bile kalite...
    Bu konuda yorumlarınızla yardımcı olursanız memnun olurum.Benide eklersiniz artık :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: raptor83

arkadaslar herkese merhabalar
    Ben bu ayın 18nde falan yeni Leon STYLANCE almayı düşünüyorum.Arabanın her şeyini çok beğendim.
    Yalnız çok yakıyooo diyorlar,ayrıca servis kalitesininde iyi olmadığını duydum ama yine de vazgecemedim nu arabadan duruşu bile kalite...
    Bu konuda yorumlarınızla yardımcı olursanız memnun olurum.Benide eklersiniz artık :))

Genel olarak VW motoru taşıyan tüm araçların ( Seat, skoda, VW )
    çok yaktığı söylenir.
    Ama Reno ve diğer az yakıyor denilen markaların arasında, yakıt ile ilgili çok az fark var.
    Bütün iş sürücünün kullanımına bağlıdır.

Yüksek devir, yüksek hız, hatalı vites değişimi/kullanımı....
    bir çok etken var.

Aracı ilk aldığında, 1500-2000 km den sonra yakıtın harcamasını bakmaya başla.
    dediğim gibi çok etken var...hepsini göz önünde bulundrumak gerekiyor.

Alırsan Güle güle kullan. ( gerçi ne marka alırsan al güle güle kullan )

Ayrıca, servise ilk gittiğinizde, pasif ve korkak görünümlü gitmeyin.
    Aktif, bilgili, her şeyi merak eden/öğrenmek isteyen tip olarak gidin.
    o zaman farklı davranıyorlar......Zaten türk esnafının bir çoğu bu şekilde ya...neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 12 Ekim 2006; 11:29:00 >

• Genel olarak VW motoru taşıyan tüm araçların ( Seat, skoda, VW )
    çok yaktığı söylenir.
    Ama Reno ve diğer az yakıyor denilen markaların arasında, yakıt ile ilgili çok az fark var.
    Bütün iş sürücünün kullanımına bağlıdır.

Yüksek devir, yüksek hız, hatalı vites değişimi/kullanımı....
    bir çok etken var.

Aracı ilk aldığında, 1500-2000 km den sonra yakıtın harcamasını bakmaya başla.
    dediğim gibi çok etken var...hepsini göz önünde bulundrumak gerekiyor.

Alırsan Güle güle kullan. ( gerçi ne marka alırsan al güle güle kullan )

o zaman farklı davranıyorlar......Zaten türk esnafının bir çoğu bu şekilde ya...neyse

tesekkurler arkadasım isallah cok yakmaz :))

• quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

TOPİGİNİZİ OKUDUM ARKADASLAR SEATLAR İLE İLGİLİ BİR ŞEY DİKKATİMİ ÇEKİYOR DİKKAT EDİYORMUSUNUZ ARABALAR ÇOK YUVARLAK HATLI ARABALAR ALTEA İBİZE CORDOBA VE TOLEDO ÇOK FAZLA BİRBİRİNE BENZEMİYORLARMI ŞİMDİ BİRDE SALSANIN RESMİNE BAKTIM O DA DİĞERLERİNİ ANDİRIYOR BİRAZ DAHA BİRBİRİNDEN FARLI OLSALAR DAHA İYİ OLMAZMIYDI

Evet aslında haklısın ama Seat daha çok genç kitleyi hedef alıyor,o yüzden sportif tasarımları var,modellerinin birbirine benzemeside bir çok markada söz konusu olan bir durum...!Ama Toledo-Leon-Altea bunlar hakikaten benziyorlar.
  • quote:

,

Sen beğendiysen gerisi hikaye,zaten araç tasarım ve kalite açısından bakanların dönüp bir daha baktığı bir araç ve sıradışı bir tasarım gerçekten. Yakıt tüketimi biraz fazla ama aşırı değil,çünkü 1.6 motor kasayı çok rahat taşıyamıyor,o yüzden normal..!Servis kalitesine gelince maalesef pek iyi sayılmaz,

quote:

doğru sayılabilir tipik Türk esnafı ama böyle yapmayanlarda var tabii ki..!

Ama aracın başını ağrıtacağını hiç sanmıyorum ve memnun kalacağına inanıyorum..!

• arkadaşlar bende seat ibiza 1.4 tdi 80 HP ya da cordobanın aynı motora sahip modelini düşünüyorum.Tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.Bir de başka bir marka/model öneriside alabilirim.İlk kriterim yakıt ekonomisi
  • Yakıt ekonomisi istiyorsan İbiza daha önce gelir,Cordoba daha geniş ağır ve biraz daha fazla yakat,ama İbiza hafif olması avantajı nedeni ile biraz daha az yakar..!
  • ben üye olmak istiyorum.
  • aile genişse cordoba :)
  • leonuna kıyıp satan yokmu yavss .

birde şunu sorucam. direksiyon hıza duyarlımı değilmi. aradım taradım başka eksiğini bulamadımda yok yok maşallah.

birde yağmur sensörü nasıl hemen devreye giriyormu yoksa bazı araçlarda şakır şakır yağmuru bekliyo nasıl sen sörse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

Orjinalden alıntı: ees

Arkadaşlar,

Ben araç almayı düşünüyorum. Öncelikli amacım HB modeller. İçlerinden baktığım zaman ciddi sıkıntı var gibi. O da, tüm özellikleriyle tam bir araç bulmak gerçekten zor. Birinin dış dizaynı çok iyi ancak içi çok basit. Yada tam tersi. Örneğin Leou'nun dış dizaynı çok iyi ancak içi çok basit geldi bana. Özellikle de kokpiti ve 8 V lik motoru.

Dostum leonun içi basit değil, sade biraz. Ancak akseusar alırsan içi bayağı değişio.

Bu arada 8vlik motoru leonu iyi taşıyor ama yakıt tüketimi yüksek.

iç aksesuar derken neler mesela .varmı foto neyim. beni şimdiden üye yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 18 Ekim 2006; 5:51:38 >

• çünkü 2006 SEAT Leon Referance
    quote:

Orjinalden alıntı: accord

altta verdiğim sitedeki seat leonda stylance donanım paketi var ama niye otomatik klima yok.
    http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=757753
  • Haydaaaa sıfırı o fiyata zaten. Kafayı mı yemiş satan kişi. Kim alır ki onu.
    quote:

Orjinalden alıntı: kaiser şoze

çünkü 2006 SEAT Leon Referance
    quote:

Orjinalden alıntı: accord

altta verdiğim sitedeki seat leonda stylance donanım paketi var ama niye otomatik klima yok.
    http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=757753

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erulu -- 18 Ekim 2006; 14:13:44 >

• quote:

yeni leonda kullanılan motor 1,6 8v ve bundan önceki golf bora passat içinde kullanılıyordu.Aynı motor su an yine vw tarafından kullanılıyor.Aracın çok yakmasındaki ilk etken sürücüdür.Bundan sonra motor yapısı gelir.1,6 8v motor 1,6 16v motorlar kadar az yakamaz.Şu an piyasada üretilen 1,6 16v li bütün motorların yakıt tüketimi üç aşagı beş yukarı aynı gibidir.vw seat ve skoda da kullanılan 16v li motorların yakıt değerlerini diğer markalarla karşılaştırırsan birbirlerine yakın olduğunu görürsün.benim seat toledom 1,6 16v ve renaultlarla arasında çok az bir yakıt farkı var o da lastiklerden kaynaklanıyor(225/45/17...)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.