Şimdi Ara

Seat Leon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seat Leon 1.4 TSI 125Hp modelini alıcam büyük ihtimal seat sitesinde leon seçenekler bölümünde döşeme deri terciğide var koltuklara bunlara ek ücretmi ödeniyo birde navigasyon için ek ücretmi ödememiz lazm bilgilendirirseniz çok sevinicem

• kırmızı derili olan Türkiye'ye gelmiyor,seat ek özellikler için çok fazla fark istiyor navigasyon olsa bile vereceğin paraya değmez bence,golfdeki navigasyon ile aynıysa çoğu ilde iyi çalışmadığınıda duymuştum
  • tmda arkadaşım seatın tr sitesinde gözüküyo kırmızı deri haziran 9 dan itibaren mevcuttur yazıyo yalanmı söylüyolar acaba
  • Navigasyon fiyatı şaka gibi, yanlış hatırlamıyorsam 2000 euro tarzı bir şey söylemişlerdi bana
    Tabi sormanda yarar var ama baya pahalıydı diye kalmış aklımda rakam hatalı olsa da. Ayrıca uyan bir şey alıp takmak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 27 Haziran 2010; 1:15:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatip18

tmda arkadaşım seatın tr sitesinde gözüküyo kırmızı deri haziran 9 dan itibaren mevcuttur yazıyo yalanmı söylüyolar acaba

özellikle sordum bayiye benimde çok hoşuma gitmişti,ama Türkiye'ye gelmediğini söylediler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Leon & VW Golf kıyaslaması
    10 yıl önce açıldı
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Seat Leon
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.