Şimdi Ara

Seat Leon 1.2 TSI Bluetooth Telefon Bağlantısı Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Seat Leon 1.2 TSI aracıma bluetooth ile bağlanıyorum telefon ile görüşme yapamıyorum. Müzik dinlerken herhangi bir sorun yok, arama yapacağım zaman "Arama sonlandırıldı." yazısı çıkıyor. Telefonun araç ile olan eşleşmesini kaldırdım, yeni telefon ekledim, aracın bluetooth özelliklerini fabrika ayarlarına döndürdüm ne yaptıysam olmadı. Yardımcı olabilir misiniz, teşekkürler.

• 1.4 TSİ olani sorsaydin onu biliyorum ama 1.2 TSİ' in baglantisini bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

1.4 TSİ olani sorsaydin onu biliyorum ama 1.2 TSİ' in baglantisini bilemiyorum

Bu sorun bu hafta başladı önceden böyle bir sorun yoktu arkadaşım telefonuyla bağlantı kurdu ondan sonra ben telefon ile arama yapamamaya başladım. 1.4 TSI' da nasıl oluyor.
  • hocam en pratik çözüm servise götür yazılımı tekrar yüklerler vs çözülür. önemli bi sorun olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wayof2

hocam en pratik çözüm servise götür yazılımı tekrar yüklerler vs çözülür. önemli bi sorun olduğunu düşünmüyorum.

Teşekkürler, yazılım yüklemeden çözüme ulaşamayacağım sanırım. Bunu kendim yapamam herhalde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtuemox

quote:

hocam en pratik çözüm servise götür yazılımı tekrar yüklerler vs çözülür. önemli bi sorun olduğunu düşünmüyorum.

Teşekkürler, yazılım yüklemeden çözüme ulaşamayacağım sanırım. Bunu kendim yapamam herhalde ?

Arac cihazindan taninmis telefon baglantisini silin.Tekrar tanitin telefonunuzu ve oyle deneyin.Duzelmezse servise goturun.

Bu arada yukaridaki arkadas size arac motorunuzu niye basliga yazdiniz , motorla bunun ne alakasi var demek istemis.Hakli bi ince sitemde bulunmus dogal olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Orijinalden alıntı: virtuemox

quote:

Arac cihazindan taninmis telefon baglantisini silin.Tekrar tanitin telefonunuzu ve oyle deneyin.Duzelmezse servise goturun.

Bu arada yukaridaki arkadas size arac motorunuzu niye basliga yazdiniz , motorla bunun ne alakasi var demek istemis.Hakli bi ince sitemde bulunmus dogal olarak.

Farkettim, bende o yüzden o şekilde cevap verdim. Yazma nedenim incleri farklı full link yok bende karışıklık olmasın diye ayrıntılı yazmak istedim tabikide motoru söylemenin yoksa bir manası yok. Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkswagen Golf 8.5 usb yeri
    geçen ay açıldı
    Leon 1.5 TSI / Manuel Hk.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.