Şimdi Ara

Seat Leon 1.2 Tsi dsg hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21KM'de Mekanik birsey olmaz, Cekiciden falan düşmediyse, Hasar yoksa alınır binilir.

Yok 0 - Yok 2.el bilmem ne... Garanti suresinden baska sorunu olmaz.

Sanki Arabayi 0Km aldiginizda 13-15KM'de teslim etmiyorlar. Ne kadar saçma muhabbetler donuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın araca mobil ekpser yaptirticam sıkıntı yoksa alıcam.Aynı aracın kırmızı renkli hayalet ekran +sunroof için 120 bin istedi galerici.Malum sitede ilanda var araç.Fiyat aralığı çok geniş.

• manner34 M kullanıcısına yanıt
    Hocam donanım olarak dolu araç, tek merak ettiğim performansı.Daha önce 1.2 kullanmadim hiç yalnız araştırdığım kadarı ile 1.2 110ps 4 silindir motor.Ben 3 silindirli olmaması için fabiadan vazgeçtim.Ayrıca golf donanım olarak beni tatmin etmedi o yüzden leona yöneldim.inşaallah pişmanlık yaşamayız

• Aracta bi sikinti yoksa gayet mantikli fiyat, performans sikinti yaratmaz fakat yakit bastigin zaman yakar. Dizel gibi olmasini bekleme.

• starliner3434 S kullanıcısına yanıt
    Benim performans konusunda bir sorunum yok hocam gayet yeterli .Daha önce de 1.2tsi polo kullanicisiydim gerek performans gerek ekonomi açısından beni memnun ediyor bu motor o konuda içiniz rahat olsun 4 silindirli olmasını bende özellikle istedim arkadaşımda 3 silindirli BMW 1.18 vardı onda uzun yolda başımı ağrıtan bir uğultu duydum net şekilde rahatsız etti, bu nedenle tercih ettim. Polo çok boş bir araçtı ondan sonra segmentte artınca beni fazlasıyla memnun etti comfort 1.0tsi golfle arasındaki fiyat farkını da düşününce gerçekten mantıklı bir araç.

• Dün itibari ile aracı satın aldık.Toplamda 650 kilometre uzun yol yapma imkanım oldu.İstanbul ankara otobanında 130 km/h sabit hızla gittim ortalama 6.0 yaktı yolun kalan bölümünde 120 km/h sabitledim genelde, 5.5 yaktı.Motor 0 olduğu için ileriki zamanlarda dahada düşer diye umud ediyorum.Aracın kullandığım kadarı ile yalıtımını,kabine neredeyse hiç yansımayan motor sesini,iç ve dış dizaynını ve dsg şanzımanın konforunu çok beğendim.Fakat koltukları uzun yol kullanımında çok rahatsız.Bel desteği sadece sürücü tarafında var ve bana göre o da yetersiz.Far ve yağmur sensörü güzel çalışıyor.Ayrıca led farın ne kadar önemli olduğunu miyop bir insan olarak anlamış oldum.Daha önceki kullandığım araç accent era 2006 model olduğu için objektif bir değerlendirme olmamış olabilir.Aracı 108 bine aldık.Umarım forumu takip eden hayallerindeki araca ulaşmak için çaba sarf eden herkes birgün hayaline kavuşur.Herkese hayırlı günler dilerim.

• starliner3434 S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun , madem niyetiniz bu araçtı belki de imkaninizi zorlayıp temmuzda 104 e sunrooflu,hayaletli versiyonları satıldı o ZamN alsaydiniz. Leon sevdiğim bir araç değil ama LED farli sunrooflu olduğunda tipini beğeniyorum disardan. Güle güle kullanın

• Ben Leon 1,6 tdi xcelence için kapora verdim araç dolu hasarlı dedi son dk da. Almaktan vazgeçtim.

Sırf aracı hatun için alacaktim. Ama nasip değilmiş.

Bu aracı kiralayıp 2000 km de yol yaptım. Bu aracın tek artısı dsg.

3008 ve 308 kullandım . Aynı hiz da geçtiğim yerden bundan gecemedim. Yol tutuş rezalet. Koltuklar çok rahatsız.

Sigara yaktım küller olduğu gibi içeri giriyordu . Arka koltuğu yaktım . Çok sacma geldi.

Çok dikkat ceken bir araç da değil. En azından bir golf veya 308 olamaz. 308 den iyi diyen gitsin Leon alsin.

Polemik amaçlı yazmıyorum, tecrübelerimi yazdim.

Galericiden olması bişey değiştirmez. Sıfır araç . Sadece dolu hasarlı olup olmadığına baktırin. 104 bin şu durumda iyi fiyat.

Ben şuanda levorg ile 308 arasındayim. Bakalım hayirlisi.

Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garip2018 -- 20 Ekim 2018; 11:15:27 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.