Şimdi Ara

seat leon 1.4 tsi almayı düşünüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
33.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım performans demişsinde.. sana tek bir şey söyleyeceğim 1.4 tsı leona sadece bir chip ile 125 ps ten 170 ps e geçebiliyosun...saedce chiple bu...artı 210 nm olan tork yüzde 40 artıyor. buda 280-290 nm tork demek.. buda renault megane sportun hemen hemen aynı tok değeriyle eşit... tercih senin...
  • 2 aylık bir hortingen vakası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ablukada54

2 aylık bir hortingen vakası.

yaw nasıl hortluyo bunlar o kadar gerıdekılerı nerden buluyolar
  • seat leon iyi tuttu Türkiye piyasasında. bence 2. elide de sorun olmaz. ama performans olayların a çok takılma. her Allahın günü drag yapmayacaksın sonuçta.daha performanslı bir araç alıcam diye de ne parandan ol nede konforundan. bence leon iyidir.siyahda çok iyi ama yerinde olsam beyazını alırım, hem güzel duruyor hem koruması kolay. kazasız belasız kullanma dileklerimle
  • güzel seçim olur leon.
    ama astra gtc de değerlendirlemesi gereken bir araç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: double-face

arkadaşım performans demişsinde.. sana tek bir şey söyleyeceğim 1.4 tsı leona sadece bir chip ile 125 ps ten 170 ps e geçebiliyosun...saedce chiple bu...artı 210 nm olan tork yüzde 40 artıyor. buda 280-290 nm tork demek.. buda renault megane sportun hemen hemen aynı tok değeriyle eşit... tercih senin...

Sadece bir chip ile 125 ten 170 geçmek diye birşey yok , o dediğin 140 beygir ile 170 lik motorlar arasındaydı, 125 beygirlik motorda yanlızca turbo bulunuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Umit

quote:

arkadaşım performans demişsinde.. sana tek bir şey söyleyeceğim 1.4 tsı leona sadece bir chip ile 125 ps ten 170 ps e geçebiliyosun...saedce chiple bu...artı 210 nm olan tork yüzde 40 artıyor. buda 280-290 nm tork demek.. buda renault megane sportun hemen hemen aynı tok değeriyle eşit... tercih senin...

Sadece bir chip ile 125 ten 170 geçmek diye birşey yok , o dediğin 140 beygir ile 170 lik motorlar arasındaydı, 125 beygirlik motorda yanlızca turbo bulunuyor

122lik tsi'larda abt chip ile garanti dışı kalmadan direk 160hp'ye çıkılıyo Esenyurt'taki doğuş yapıyo mesela.

• Bilgi amaçlı olarak not düşeyim.Leon style da 5000 lira indirim varmış.Valla bu indirimle leon 102 hp style 32 liraya filan geliyor.Birde ötv yapsalarda güzel bi araca binsek.
  • al 36 ya seneye 20 bine satarsın ben ötv düştüğü gün 2007 siyah 45 binde 25 e seat aygüvden aldım bugunde aracı 27500 e sattım...bravo ile ben ancak ibizayı karsılaştırırım
    kısmetse yarın 1.4tsi makyajlı kasadan alacam bakalım deneyimlerimi yazarım
    quote:

Orjinalden alıntı: conquista

quote:

Orjinalden alıntı: shadow35

Bence Bravo ile bi test sürüşüne çıkın o paraya alınacak en iyi araba bence

katılıyorum denemekden zarar çıkmaz mavisi çok hoş gerçekden

• quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: bscol

al 36 ya seneye 20 bine satarsın ben ötv düştüğü gün 2007 siyah 45 binde 25 e seat aygüvden aldım bugunde aracı 27500 e sattım...bravo ile ben ancak ibizayı karsılaştırırım
    kısmetse yarın 1.4tsi makyajlı kasadan alacam bakalım deneyimlerimi yazarım
    quote:

Orjinalden alıntı: conquista

quote:

Orjinalden alıntı: shadow35

Bence Bravo ile bi test sürüşüne çıkın o paraya alınacak en iyi araba bence

katılıyorum denemekden zarar çıkmaz mavisi çok hoş gerçekden

cok iddaa lı konusmussun soliim..

Ben bravo dururken seat leona bakmam dsem

• quote:

Orjinalden alıntı: bencn17

quote:

yaw nasıl hortluyo bunlar o kadar gerıdekılerı nerden buluyolar

canları sıkılıyor herhalde bulup mesaj atıyorlar
  • quote:

nasıl ya
  • inşallah yetişmişimdir sakın leon tsi alma arkadaşım ben 2008 şubatta ilk geldiğinde aldım ve çok pişmanım arabadan çok çabuk sıkılıyorsun iç malzeme kalitesi berbat hiç oynamadım 16 orjinal jantları var arabayı ufacık bi kaldırımam cıkarıorum kapılar gacır gucur oynuoyrr otobanda 200 vuruorum rüzgar sesinden kafam şişiyo koltuk yanağı yerinden çıktı garanti kabul etmedi kullanıcı hatası dedi aracımın farın içi su oldu garanti kabul etmedi ön cam fitili parçalandı garanti kabul etmedi yıkatınca olur diyolar bunca arabam oldu aldığım en berbat araba motoruna gelince evet harika bi performans var accord 2.0 gib turbosuz sedanları dahi yiyior 1.8 civicle kapıştım geçen yedi ama sabah çalıştırıosun araba ilk 30 sanie tartartar die çalışıo traktör gbi 34 milyara satıyorum alan yokk 1 senede bırakın tipe göre karar vermeyi gidin sorunsuz biniceniz bi araba alın 40.000 diosunz zaten hiç düşünem gider 2.el 20 30bin km de a3 alırım inşallah geç kalmamışımdır kara yine sizin

• wtf
    edit: bunu ben hortlatmadım.1. sayfada ama son mesaj tarihi eski???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN A. -- 7 Ağustos 2009; 1:47:40 >
  • 2010 model leon tsi şeker beyazı aldım önceki aracım ford focus ghia (2006 model) satıp sıfır titanium tdci almayı düşünüyodum. bayi çalışanının o andaki tavrını beğenmediğim için ilgi gösterecek başka bayii yolunu tutmuşken yol üstündeki seat bayiine uğradım markann araçlarına bi bakiim dedimzaten direk gözüme leon takıldı. test ettim onayladım yılladır kullandığım ve yine sıfır almak için gittiğim ford focustan bu kadar kısa sürede soğuyacağım aklma gelmezdi tavsiyem; dünyaca onaylanmış tsi motor, ayrıcalıklı dizayn. iç tasarım ve malzeme kalitesi anlatıldığı gibi değil!!! audi ile aynı platformda üretilen bir araç. spor araç olduğu için sert ama direksiyon debriyaj gaz vitesi süper bas gaza gidelim diyor ekonomi açısından 1 depo ile şehir içi 600-650 km gidersin. performans için 4-5 bin devirlere çıkarmana gerekte yok 200 nm torku zaten 1500-3500 arası. kısacası herkesin zevki farklıdır zaten piyasada farklı araçlarla dolu. ama leon kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim motoruna dizayn ve malzeme kalitesine laf yok !performans ve ekonomi bir arada. vaktim boldu bolca azdım sıkılmadan okuyun ltfen

• 122 lik tsi n chiple torku ne oluyor 250 yi geçmezse dsg için sorunda olmaz gibi başka vw servisleride bu abt chipi yapıyormu bilen varmı ve fiyat tabi
  • hayırlısı olsun bende sizin gibi leon ve focus arasında kalmıştım ve leonu seçtim..kazasız belasız güvenli sürüşler dilerim..
  • Bende Leon 1.4 TSI almaya karar verdim.. Şu an kampanyadaymış 38.500.. Bayi 37.750'ye bıraktı.. (Sigorta hariç) Sizce fiyat nasıl sorayım dedim?
  • kasa değişecek.
    o yüzden iyi indirim yapıyorlar şuan.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.