Şimdi Ara

seat leon 1.4 tsi almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
33.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle selam arkadaşlar bu şubat ayı içerisinde seat leon alamyı düşünüyorum şuan web sayfasında 2009 modeli 38 milyar kriz sebebiyle arabayı 36 belki olmaz ama 37 olur gibime geliyor bu fiyata almayı palnalıyorum adanadan alcam showroom a baktığımda 6 7 tane beyaz leon koymuş adam yazdan beridir satamıyor demekki fiyatını o yüzden düşüreceğini umut ediyorum pazarlığada bağlı aslında baya araştırdım ama sizden gene istediğim bu fiyatlar da en fazla 40 milyara ikinci el ve ya sıfır önerebileceğiniz araba warsa sevinirim seat leon hakkında bildikleriniz duyduklarınızı yazarsanızda ii olur( yalnız yazacağınız arabalar performanslı olsun 0-100 10.9 11.9 sn lerde felan çıkmasın) bide seat leon alırsam stylance oluyor 1.4 ondada 16nç cant war orjinal seat leon jantı alcam 18 inçhttp://www.seat.com.tr/model_index.asp?model_ID=5&menu_ID=8&sub_menu_id=10201 bu linkteki 18 inç beş bacak cantı beyendim diğer 18 olur yalnız beş bacak daha hoşuma gitti ama hiç bi sitede foto bulamadım bu cantla birlikte leonun siz biliyorsanız link verirseniz sevinirim 17 inç almamayı düşünüyorum o kadar para werip 1 inç büyük almak saçma bari bi işe yarasın yorumlar için sağ olun

• Bende düşünüyorum fakat şu teypin yeri ile havalandırmanın yeri yer değiştirseydi çok güzel olucaktı.Çünkü teyp yerine in dash navigasyon koymayı düşünüyorum.
  • Seat LEON 1.4 TSI güzel bir seçim olabilir renk olarak ne düşünüyorsunuz ?
  • hayırlı olsun, güle güle kullanın...

çakma xenonları, acaip acaip renklerde jantları hazırladınız mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Torrado

Seat LEON 1.4 TSI güzel bir seçim olabilir renk olarak ne düşünüyorsunuz ?

tabiki beyaz
  • Bence dış görünüş olarak ii bir araç aksini söyleyen yık zaten ama ben araca ilk bindiğimde büyük hayal kırıklığına uğradım onu belirteyim, 1 kere aracın içi ve torpido çok vasat malzemeden yapılmış , süspansiyonları araç ii yol tutsun die kazık gibi, çakıl taşından geçsen hissedersin ama 1.4 motor performans olarak başarılıdır bu fiyatlara fiat bravo var t-jet ben deneme sürüşü yaptım oldukça güsel bi araç ama işte sonuçta fiat önyargısı bendede var , ikinçi secenek olarak opel astra gtc derim çok güsel görünüşü hala opelde indirim var 40 liara gibi alabilsin sanırım , performans olarak 1.4 tsı dan biraz da vasattır ama çok farketmez sanırım yanlız şekil olarak çok daa ii ve kalitelidir
  • benimde öncelikli olarak önem verdiğim konu performans yani olmazsa olmazım bu. tamam yani çok öyle bariz fazla yakmasa iyi olur ama 1-2 litre içinde performanstan ödün vermem. bende leonu çok beğeniyorum dışı performansı süper ama tam karar kılıyorken iç görünümünü gördükçe soğuyorum ve alternatif düşünmeye başlıyorum. ama o fiyatta okadar performanslı araçta yok gibi. astra, cıvık falan diyolar tamam bu araçlar hakikaten çok güzel araçlar iç mekanlarıda leona 5 basar ama hiçbirinin performansı leonu tutmaz. ama ben biraz daha para bulabilseydim kesinlikle golf alırdım. yani hem golf leondanda performanslı yani ilk şartımı sağlıyor. hemde iç mekan ve diğer parça kaliteleride çok iyi. ama yani golfünde dış tasarımını beğenmedim bana hiç sportif gelmedi bakınca ford c-maxi andırıyor bana ve ondanda soğuyorum. offf piyasada hakkatten istediğiniz gibi bir araç bulmak çok zor hepimizin allah yardımcısı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEAT LEON 1.6 TDİ ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 40.000 YTL ye Fiat Bravo T-Jet 150 hp sport alınır. Liste fiyatı 41.650 ama pazarlıkla 40 a alınır. Hem performans hem de donanım olarak gerçekten çok iyi bir seçenek.

150 lik Bravonun dış görünüşü şu şekilde.

Bir de 2. el var.
    http://www.sahibinden.com/6500_km_de_2008_model_fiat_bravo_tjet_sport-22WQQaXQQ10508127WQQpXQQdisplayitem

• fiat bayisine gittim ve bravoyu test ettim liste fiyatı 42 olan en üst donanımlı bravoyu 36 ya bıraktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: strong84

fiat bayisine gittim ve bravoyu test ettim liste fiyatı 42 olan en üst donanımlı bravoyu 36 ya bıraktı

Daha ne istiyorsun kap gel hemen bi tane
  • hocam Bravo belki LEON dan daha iyi bir motora sahip olabilir fakat asvaltlar caddeler f1 pisti değilki yani dış görünüm motordan yeri geldiği zaman daha iyi olabiliyor yanlış mı düşünüyorum ?
    quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

40.000 YTL ye Fiat Bravo T-Jet 150 hp sport alınır. Liste fiyatı 41.650 ama pazarlıkla 40 a alınır. Hem performans hem de donanım olarak gerçekten çok iyi bir seçenek.

150 lik Bravonun dış görünüşü şu şekilde.

Bir de 2. el var.
    http://www.sahibinden.com/6500_km_de_2008_model_fiat_bravo_tjet_sport-22WQQaXQQ10508127WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Orjinalden alıntı: strong84

fiat bayisine gittim ve bravoyu test ettim liste fiyatı 42 olan en üst donanımlı bravoyu 36 ya bıraktı

cok iyi indirim yapmışlar
  • bende bir ara bu bravo yu çok araştırdım ama parça kalitesi olrak çok fazla beğenmiyorlar. bide üzerine fiatın bıraktığı kötü izlenim var. ayrıca dış görünümüde öyle bi albenili durmuyor. zaten piyasadada çok tutulmaması fazla iyi olmadığının göstergelerinden biri..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tave03

benimde öncelikli olarak önem verdiğim konu performans yani olmazsa olmazım bu

1.4 tsi motorundan de çok fazla bir sportiflik bekleme hayal kırıklığına uğrarsın.

Ayrıca 18 jant kullanılırsa o araba çok değil 3 ay sonra dağılır , süspansiyonları sert zaten, iç plastik de iyi değil bütün bağlantı noktaları zorlanır, her tarafından ses gelmeye ve oynamaya başlar.
  • zaten bende farkındayım yani çok fazla bir performans vermeyeceğini ama hiç olmasa aynı fiyattaki araçlara ve 1.6 lara göre daha iyi bir performans vereceğide bir gerçek. gönül isterdiki güzel 1.8 veya 2.0 bir motor kullanmak hatta bunların turbolularını kullanmak ama malesef hem fiyatları hem vergileri hem yakıtları herşeyi çok çok yüksek oyüzden el mahkum. hepsini fiyat olarak dengeleyen ve iyide bir performans süren tsı motorlar şuan en mantıklısı görünüyor..
    quote:

Orjinalden alıntı: Umit

quote:

1.4 tsi motorundan de çok fazla bir sportiflik bekleme hayal kırıklığına uğrarsın.

Ayrıca 18 jant kullanılırsa o araba çok değil 3 ay sonra dağılır , süspansiyonları sert zaten, iç plastik de iyi değil bütün bağlantı noktaları zorlanır, her tarafından ses gelmeye ve oynamaya başlar.

• ümit@ size birşey sormak istiyorum. yanlış hatırlamıyorsam sizin hem leonunuz hem astranız vardı. ikisinide kullandınız için performansları hakkında tabiki çoğumuzdan daha iyi biliyorsunuz. peki sizin düşünceniz nedir yani önceliği performan olan ben ve benim gibi arkadaşlar 40000 tl ye kadar hengi arabaları alabilirler ne öneririsiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Umit

quote:

Bizim SeatClub'da 18lik jantlara geçmeyen Leon sayısı baya az Tıkırtı hertürlü olacak zaten Leon'da. Ben olsam direk hiç düşünmem:

1.4TSI Beyaz Leon üstüne cam film bi de xenon bi de 18" jant ve 3cm'lik eibach yay takarım. Benim için C sınıfındaki en güzel araç budur.
    Hemen hesabını da yapalım: Cam film LLumar 250TL, jant+lastik 2500TL, eibach veya H&R yay: 300-350tl artı 70tl takma parası, xenon 150-350 arası.

Araba da 37,5 olsa 41-42bin TL'ye araba mis gibi olur

edit:
    Arkadasım bu da senin istediğin tarzda mı bilmem ama 5 bacaklı Enkei rp03 jantlar, çok kaliteli ve hafiftir. Fiyatı da 1250-1500 arası olması lazım. Tabi bunlar replica(çakması) da olabilir bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 21 Ocak 2009; 0:13:14 >

• 1.4 TSI 125 HP (!) 210 NM Tork var VW'nin geliştirdiği ve VW-AUDI-SEAT-SKODA'da ortak kullandığı TSI'lerde. Aynı motor 3 HP zayıflatılmış olarak PASSAT'ımda var ve performans, sportif kullanım, yakıt tüketimi, elastikiyet, sessizlik ve rahatlık bu motorda. Siyah veya Beyaz LEON yakışır, en üst donanımlısı al ama, başka bir model de alınmaz zaten şu anda SEAT'tan, ne TOLEDO, ne ALTEA. Yeni IBIZA fena değil, piyasada bollaşması gerek önce ama.
  • Bence Bravo ile bi test sürüşüne çıkın o paraya alınacak en iyi araba bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow35

Bence Bravo ile bi test sürüşüne çıkın o paraya alınacak en iyi araba bence

katılıyorum denemekden zarar çıkmaz mavisi çok hoş gerçekden
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.