Bildirim
Seat Leon 1.6 TDI DSG-Ford Focus II 1.6 TDCI
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Seat kullanıcılarının hiç biri Focus kullanmadı mı acaba? :) -
quote:
Orijinalden alıntı: tehos74
Seat kullanıcılarının hiç biri Focus kullanmadı mı acaba? :)
Focus kullanmadım ama focusta seyahat ettim. İkisi farklı araçlar, oturma pozisyonu süspansiyonu falan. Ama gördüğüm en önemli farklardan bahsedeyim, 1.si leonun motoru bence daha sessiz ve turbo kendini daha alt devirde hissettiriyor focusa göre. 2.si leonda arka koltuk diz mesafesi daha fazla. Hızlanma olarak çok fark olmamakla beraber 109 beygirlik focus daha iyi olabilir belki derdim ama leonu dsg li alacağınız için onu da pek hissetmezsiniz. Onun dışında leonun memnun olmadığım özelliklerinden bahsedeyim, yalıtımda zayıflık olduğunu düşünüyorum, bozuk yollarda ses alıyor ama motor sesini pek duymuyorsunuz. Bana hangisini tercih edersin diye sorarsanız 2 sene önce leonu tercih ettim, şimdi de onu tercih ederim, tek pişmanlığım dsg değil de manuel almış olmam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X