Şimdi Ara

seat leon için lpg?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu çok uzamış bence gerek yok bukadar uzatmaya ama şöyle bir gerçek var

Buğün inanıyorumki ve diyebilirimki Bedini IMPULUS6 gelişmiş ve çok kaliteli bir kittir.

Gel gelelim anlayan usta yok ne olacak şimdi. 2 ay gibi bir süre süründüm ben bu kiti adam edebilmek için.

şimdide diyebilirimki piyasada lpg montajı yapan çoğu ustadan daha iyi ayar yapabilirim. çaresizlik insanı

bilgi sahibi yapıyor. Şimdi kimse bana bedini iyi diyemez çünki beni 2ay süründürdü.

Servisi yok , kitten anlayan yok giriyorsun bir lpgciye bediniye bakıyormusunuz diyorsun bakarız abi diyorlar,

motor kaputunu kaldırıyor , plaatik kutuyu gördümü abi bunun kablosu bizde yok diyor;

Yalan kabloda var programda ama proğramlayacak bilgi yok.

Ben burada BRC eniyisidir diyemem ama ençok servisi olandır.

Benim gibi meslek öğrenmek isteyen istediği markayı taktırsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: mprivateturun

Bunu bıkmadan usanmadan soyleyecegim.

bir 39 kere daha söylerseniz belki gerçekleşir.
  • Orjinalden alıntı: mprivateturun

.Bilgilerimden faydalanıyorum zaten 98 opel 2.0 16v tek nokta enjeksiyonlu bir motor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozenclerotogaz -- 27 Şubat 2009; 8:22:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _Berlin_

quote:

Bunu bıkmadan usanmadan soyleyecegim.

bir 39 kere daha söylerseniz belki gerçekleşir.

• @mprvateturun

1- BRC 1000 kişi çalışanı ile tüm ürünlerini kendi üretmektedir, Enjektörlerde dahil,
    2- Daha önce kehin enjektör kullanıyordu ama matrix kullanmadı, (Enazından ben öyle biliyorum)
    3- Bizim bu forumlardaki amacımız sizin gibi mutlu kullanıcılar görebilmek, mutsuz olanlarada yardımcı olarak mutlu olmalarını sağlamak (müdahil olmasamda özençlerle sizin aranızdaki diyaloğu çok yakından takip ettim bunu inkâr edemezsiniz)
    4- Arkadaşların yukarıdaki yazılarında , kendi ürünlerinin üstün özelliklerini vurguladığını ve kimseye sataşmadıklarını görüyorum, Dileyen her firmanın temsilcileride aynı yere kendi ürünleri hakkında yazabilirler,
    5- her markada aynı sorunlar yaşanıyor sözünüzede katılmıyorum :) Kendi topiklerimizde canımız sıkılıyor sadece geyik yapıyoruz Bunuda görmenizi istiyorum

Bizim yüreğimiz sevgi dolu, onun için yardım etmekten haz alıyoruz ve bunun içindirki daha önce tartışma ortamı yaşadığımız arkadaşlara bile zamanı geldiğinde yardım etmekten ve yazmaktan imtina etmiyoruz.

Ve hep aynı temennim ( Sevgi ile kalın)

• quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

@mprvateturun

1- BRC 1000 kişi çalışanı ile tüm ürünlerini kendi üretmektedir, Enjektörlerde dahil,
    2- Daha önce kehin enjektör kullanıyordu ama matrix kullanmadı, (Enazından ben öyle biliyorum)
    3- Bizim bu forumlardaki amacımız sizin gibi mutlu kullanıcılar görebilmek, mutsuz olanlarada yardımcı olarak mutlu olmalarını sağlamak (müdahil olmasamda özençlerle sizin aranızdaki diyaloğu çok yakından takip ettim bunu inkâr edemezsiniz)
    4- Arkadaşların yukarıdaki yazılarında , kendi ürünlerinin üstün özelliklerini vurguladığını ve kimseye sataşmadıklarını görüyorum, Dileyen her firmanın temsilcileride aynı yere kendi ürünleri hakkında yazabilirler,
    5- her markada aynı sorunlar yaşanıyor sözünüzede katılmıyorum :) Kendi topiklerimizde canımız sıkılıyor sadece geyik yapıyoruz Bunuda görmenizi istiyorum

Bizim yüreğimiz sevgi dolu, onun için yardım etmekten haz alıyoruz ve bunun içindirki daha önce tartışma ortamı yaşadığımız arkadaşlara bile zamanı geldiğinde yardım etmekten ve yazmaktan imtina etmiyoruz.

Ve hep aynı temennim ( Sevgi ile kalın)

1. Evet tum urunlerini kendileri uretebilirler. Ama berlin isimli arkadas atiker in ve diger yerli markalrın taklit yaptıgını soyluyordu. Brc de bu ise taklit yaparak basladı. Zmanında lovatonun taklidiydi. Su anda da Brc de enjektorlerde taklıt yapıyor demektir bu.
    2. Ben de matrix kullandı diye biliyorum. Yanlıs olabilir.
    3. Tesekkur ederim. Farkındayım.
    4. Her markada oldugu gibi sizde de stop etme rolantide oynama fazla yakma sorunları var. Topiklere kaldıysak romanoda benden baska sikayeti olan yok. Demek ki en iyisi romano

Zaten yardım etme amaclı burada bulunmanız gerekiyor. Bunu yapmaya calısıyorsunuz. SAgolun. Siz de sevgi ile kalın.

• quote:

Ne olursa olsun sanayici kisilersiniz. Bir cogu kendi cıkarları dogrultusunda davranırlar. Burda bilmeyenleri kandırabilirsiniz.

O kadar yalan soyler olmussunuz ki kendiniz bile inanıyorsunuz.

Lütfen sanayideki arkadaşlarımı rencide etmeyin, her kurunun yanında yaş yanar, her sektörde yamuk insan vardır. Ama sanayici kisilersiniz demek hakarete varır ve belki bilmiyorsunuz internette yazılan herşey delil olarak nitelendiriliyor. Lütfen konuşmalarınıza dikkat ediniz.

1. Ben Yüksek Makina Mühendisiyim, ana dilim gibi almance ve ingilizce bilirim ve araştırmalarımı yurt dışı sitelerinden de yaparım.

2. Sadece sanayi de değil, VESTEL, AUGER AUTOTECHNIK gibi üstün yerlerde çalışmışlığım var, AUTOLIV gibi Dünya'ca ünlü firmalara iş başvuru kabulum var.

Size sayfalarca yazı yazıyorum orada itam ettiğiniz herşeyi defalarca cevaplıyorum ama maalesef siz sadece bu kadarını anlıyabiliyorsunuz.

3. Bu meslek baba mesleğim, liseye giderken bile boş zamanlarımızda haçlığımızı çıkarabilmek için gider montaj yapardık, devamlı işin içindeyiz, gelişmeleri takip ediyoruz.
    Sizin gibi daha tek nokta ile çok noktayı ayıramayan nitelikte değiliz.

4. Size yeterince yazı yazdım, artık daha yazmayacağım. Bundan sonrası için nefsinize yenileceksiniz ve tüm forum okuyanlara kendinizi ispat etmek için heryerde yazı yazacaksınız benim hakkımda, fark ettiyseniz bu sabah birçok mesajınız silindi bu yüzden.

Lütfen artık benimle uğraşmayı kesin.

• Sizinle ugrastıgım falan yok. Makine muhendisi olmanız bu isi gercekten iyi bildiginiz anlamına gelmez. Ben de zaten direkt size soylemedim. Sanayici kisilersiniz demisim evet arkasından da bircogu bu sekildedir demisim. Okudugunuz yerlerde isinize gelmeyen kısımları gormuyorsunuz. Ama siz de biliyorsunuz ki size daha cok kar getirecek bir markayı onereceksiniz. Bir cok kisi icin bu gecerlidir. Sizin gibi atıp tutup da bir yıl sonra gittigimde bırak o markayı bu marka daha iyi diyen nice kisiler gordum. Bu sizin boyle olacagınız anlamına gelmez ama. Olabileceginiz ihtimalini de gidermez. İnternetteki hersey delildir. Kimseden korkum yok. Tehdit mi ediyorsunuz. İstediginiz yere sikayet edebilirsiniz.

İstediginiz yerde calısın istediginiz yerden is kabulunuz olsun. Bu beni ve kimseyi ilgilendirmez. Beni ilgilendiren. Sizin ticaretci yanınız. Sizin nasıl bir makine muhendisi olmanız umrumda degil.

Sayfalarca yazınızda sadece 3 4 tane seyden bahsediyorsunuz. Bahsttiginiz sey de sizin kendinizce kabullendiginiz bize de kabul ettirmeye calıstıgınız seyler. Anlayacak bir durum yok. Lpg sistemi degil mi hepsi aynı nane. Burda gelip de kimseye yanlıs bilgi vermeye hakkınız yok. Yeri geliyor prinsden bile daha iyi olacagınızı iddaa ediyorsunuz. Baska bir yerde ise hyundai ye fiat a orjinal kit taktıgınız icin iyi oldugunuzdan bahsediyorsunuz. Prins corvette e cadillac a takıyorsa ve kitler arasında gercekten fark varsa. Varın siz dusunun fiat ile cadillac arasındaki farkı. Demek ki Brc ile prisn arasında da o kadar fark var. Bunu kabul etmiyorsunuz. Ama atikerle Brc arasında corvett le fiat arasındaki fark kadar fark oldugunu savunuyorsunuz.

Baba mesleginiz olabilir. B undan bana ne. Cok nokta ile tek noktayı gayet iyi ayırt edebilirim. Ama siz makine muhendisi olarak. 2008 leon ile 98 opel motoru arasında cok fark var derseniz. Sizin makine muhendisliginizden suphe duyarım. Opele olan bir lpg rahatlıkla leon a da olacaktır. Bazı teorik farklılıklar olabilir. Ama aynı teknoloji motorlar. Opel bildigim tek nokta enjeksiyonlu. Leon da bildigim cok nokta enjeksiyonlu. Ama bu lpg takılmasında cok da onem arzetmiyor.

Bakıyorum sizin medyumlugunuz da var. Kendimi ıspat etme derdinde olsam cok daha onceden ve farklı seyler yazardım. Ben burada Brc den kisilerle de gorustum. Savundugum hemen hemen butun kitler aynı oldugu tezini ondan da dogruladım. Simdi burada bunu soyletmeyin bana. Kendiniz soylediniz. Sizin hakkınızda yazı yazmak gibi bir dusuncem yok. Daha once faruksevgiliyle de tartıstık. Ama su anda hic bir sey olmamıs gibi muhabbetimize devam ediyoruz. Fark etmedim. Yazılarımın silindigini. Demek ki bir rahatsılıgınız var ki yazıları sildirebiliyorsunuz. Demek ki Dh de objektif bir ortam degil. Ee ne de olsa sizlerden bayagı bir reklam geliri elde ediliyor. İsterlerse uyeligimi silsinler. Yine uye olurum. Tabi bu sefer daha farklı bir uslupla elestirilerimi surdururum.

• Kimseyi de rencide etmek gibi bir niyetim yok. Benim de akrabalarımdan komsularımdan arkadaslarımdan sanayici olanlar bulunuyor. Siz once bir kullanıcıya nasıl davranmanız gerektigini ogrenin.
  • @mprivateturun

Yukarıdaki yazıları bu foruma yakışır bulmadım,
    İşin düşünce usta yada üstad diyorsun, işin görüldükten sonra sanayici değilmisiniz diyorsun,

Karşındaki insanlar sanayici de değil üstelik.

• @mprivateturun
    ALINTI
    Brc de bu ise taklit yaparak basladı. Zmanında lovatonun taklidiydi. Su anda da Brc de enjektorlerde taklıt yapıyor demektir bu.
    ------------

Bu kadarda coşma yaww, asıl sen çok komiksin dostum,
    Başka söyliyecek söz bırakmadın ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

@mprivateturun

Yukarıdaki yazıları bu foruma yakışır bulmadım,
    İşin düşünce usta yada üstad diyorsun, işin görüldükten sonra sanayici değilmisiniz diyorsun,

Karşındaki insanlar sanayici de değil üstelik.

Yukarıdaki yazıların foruma yakısıklılıgı durumunda hic bir sorunu yok. Sizin alaycı ve sallamaz tavırlarınız yanında hic birsey. Daha oınce hatırlarsanız sizin tavrınızla ilgili bir sey yazmıstım. Hangi konudaydı bilmiyorum. Asıl siz kendi tavırlarınıza bakın. Burada bazı sorunları olanlar ve bilmeyenlerle bariz bir sekilde dalga geciyorsunuz. İsim dusunce degil her zaman usta derim. Ama usta ustalıgını bilirse. İsim dusunce ve bitinceki tavrım degismez merak etmeyin. Size zamanında sorunumla ilgili pm atmıstım. Bunu da bir cok yerde dile getirdim tesekkurlerimi sundum. Ama yanlıs tavrınızı da elestiririm. Benim sorunumla ilgilendiniz diye sizin hatalarınızı gormezden gelecek degilim. Sanayici degil misiniz derken hala kendinizce yorumluyorsunuz. Sizin de kabul ettiginiz bir seyfdir bu genelde sanayiciler musterileri ozellikle de bu islerden anlamayan musterileri yolmak isterler. Bakın genelde diyorum. Siz boylesiniz demiyorum. Ama siz bu kadar tepki verdiginize gore bayagı bir yaranız var ki gocunuyorsunuz.

Karsımdaki insanlar gayat de sanayici kisiler. Siz sanayiyi bir kucumseme olarak algılayabilrsiniz. Ama bunu kabullenmelisiniz calısma alanınız sanayi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.