Şimdi Ara

Seat Leon ST Showroom'larda Satışta

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Leon ailesinin üçüncü üyesi Leon ST, Türkiye’de satışa sunuldu. Genç ve sportif tasarımının yanı sıra sunduğu sürüş keyfiyle de öne çıkan Leon ST, 587 litreden 1.470 litreye kadar değişebilen bagaj kapasitesiyle bu sınıftaki iddiasını güçlendiriyor.

Türkiye’de 1.6 TDI 105 HP DSG versiyonu ve Style donanım paketiyle satışa sunulan Leon ST, 71 bin TL’den başlayan fiyatlarla alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 27 Temmuz 2014; 16:52:57 >

• güzel araç ama opsiyonlar ve metalik renkle 77000'i buluyor.

satışa sunulduğundan temmuz ayına kadar 3 adet satılmış :(
  • Abime station bi araba lazımdı, seat leon st aldık,1.6 tdi dsg şanzıman en dolusu ve cam tavan ı 77850 ye aldık, ben arabayı çok begendim o paraya bundan daha dolu dizel ve otomatik araba yok şuanda, almayı düşünenler bir denesinler bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

Abime station bi araba lazımdı, seat leon st aldık,1.6 tdi dsg şanzıman en dolusu ve cam tavan ı 77850 ye aldık, ben arabayı çok begendim o paraya bundan daha dolu dizel ve otomatik araba yok şuanda, almayı düşünenler bir denesinler bence..

Seat leon St çok memnun musun bende almaya düşüyorum herkes diyor ki Seat hemen bozuyor satmak fiyat düşük falan diyor tam kararsız arıza göre sıkıcı oluyor size arıza yaşandı mı ?
  • 4Sercio kullanıcısına yanıt
    hocam ben bile unutmuşum bu yazdıgımı nerden buldun hortlattın

bu arada o zaman 77.850 ye almış baya doluydu araba şuanda sattı arabasını hyundai tucson aldı 3 ay önce,
    çok zarar etmezsin ama ülkemizde station wagon arabalara karşı bir ön yargı var bana göre aile için en mantıklısı st almak,
    bu arada bende 2.leonumu aldım şuanda fr dsg kullanıyorum, bu paraya alınacak en güzel araba, yeni makyajlı st leonlar çok güzel,
    farklı renkleri var bence alınır, ama cam tavan, büyük ekran ve led paketsiz almayın bence.
  • Çok fena hortlamış konu :D
  • bir hort da benden, makyajlı kasası çok güzel olmuş. Led paketin arkadan verdiği görsellik orgazm yaşatan cinsten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.